Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

nobody ja się odnosiłem do zjawiska tylko i tego, że w bb tak jest w tlou nie grałem w 30 fpsach ale widziałem, że kilka osób miało tak, że te 30 fpsów nie bylo tak bardzo smooth

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 360,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

30 FPS w U4 jest płynniejsze niż w TLOU. Jeśli to framepacing to i tak jak na moje oczy to w Bloodborne i tak jest lepiej.

Opublikowano

once again: zamiast teoretyzować pograj parę h w multi u4 w 60 fpsach i wróć do singla. będziesz miał ten sam efekt

Opublikowano

Grałem w U4 w multi i w singla. Grałem też w multi U4 a później od razu w Driveclub. Grałem w Gravity Rush Remastered a później od razu w Bloodborne. TLoU w 30 FPS chodziło najgorzej. Podobnie jak niektóre gry na PC ze sztywno zablokowanym 30 FPS za pomocą oprogramowania.

Opublikowano

ja także, bezpośrednio jedno po drugim. obcowanie zarówno z singlem U4 po sesji z jego pvp, oraz z BB, po godzince z pvp tlou remastered, szkodziło im równie mocno. DC to kiepski przykład, bo swoje robią tam zastosowane filitry, sprawiające że poczucie prędkosci i tak jest większe niż w GT/ FM w 60 fpsach. No ale wychodzi na to że DF coś przemilczało, a ja miałem przewrażliwiony wzrok. :v

Opublikowano

once again: zamiast teoretyzować pograj parę h w multi u4 w 60 fpsach i wróć do singla. będziesz miał ten sam efekt

To nie o to chodzi chopie bo mam TLOU i na PS4 i na PS3.

Przełączam sobie bezpośrednio obie wersje po Hdmi i do tego porównuje. Wersja PS3 ma o wiele lepsze 30fps a w PS4 jest mega skopane.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

to już oficjalne; moje oczy i digital foundry kłamią [*]

Opublikowano

Wchodzę na temat o jednej z najlepszych gier ever, a na ostatniej stronie taki rak...

Weźcie wypier#alajcie na jakieś forum poświęcone kartom graficznym...

Opublikowano

Czy mozna przechodzic coopa na dwa pady?

Opublikowano

Wczoraj wbiłem drugi złoty dzbanek za drogę danej frakcji.
24 pełne tygodnie ograne, w 90% w trybie Ocalenie (jakoś najbardziej mnie wciągnął).
Muszę przyznać, że tryb multi jest niesamowity. Klimat, taktyka, rozwiązanie tworzenia i kupowania "w locie" - MEGA !

Opublikowano

Dla mnie multi w TLOU jest jednym z najlepszych w gierkach wideo, lepiej się tylko bawiłem przy kultowym Goldeneye N64. ND może wcale nie zmieniać formuły w sequelu, nowe mapki, bronie i jakaś tam nowa mechanika z singla wystarczą. Jakiś bonusowy tryb hordy też byłby fajny.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj postanowiłem sobie przypomnieć dodatek Left Behind i od razu skończyłem przy jednym podejściu. To wszystko jest tak dobrze poprowadzone, że nie mogłem się oderwać a jeszcze czeka mnie jedno podejście na Przetrwaniu.

Opublikowano

Witam. Wiem jak miodny był singiel , ale chciałbym was zapytać o tryb multiplayer w TLoU. Czy polecilibyście go osobie, która spędziła setki w FPSach jak Battlefield czy Call of Duty. Druga sprawa czy łatwo znaleźć mecz czy gra powoli zaczyna świecić pustkami? Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Na pewno nie "osobie, która spędziła setki w FPSach jak Battlefield czy Call of Duty" - to zupełnie inny rodzaj doznań, tryb bardziej nastawiony na zespołowe podchody i cichą eliminację wroga, aniżeli bieganie po mapie niczym kurczak bez głowy i zaliczanie fragów w starciach, o wyniku których przesądza szybszy skurcz palca na spuście.

Opublikowano

Witam. Wiem jak miodny był singiel , ale chciałbym was zapytać o tryb multiplayer w TLoU. Czy polecilibyście go osobie, która spędziła setki w FPSach jak Battlefield czy Call of Duty. Druga sprawa czy łatwo znaleźć mecz czy gra powoli zaczyna świecić pustkami? Z góry dzięki za odpowiedź.

Ja dodam, że jak grałem miesiąc temu to nie było żadnych problemów ze znalezieniem graczy (wszystkie tryby żywe).

Mało tego, matchmaking działał dużo lepiej niż w Uncharted 4 :)

Opublikowano

Tlou do dzis ma najlepszy fair multik dostepny na konsolach. Community wciąż prężnie działa.

Opublikowano

Kiedy bym nie odpalił na PS4 to wyszukuje graczy momentalnie. Sam multi wypasik. Totalna odskocznia od tych wszystkich Divisionów, BF-ów czy innego Infinite Warstwę.