Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jemu chyba chodzi o łowców z miasta przed walką z One reborn, a nie o Cieniach z lasu.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 945,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, McDrive napisał:

Jemu chyba chodzi o łowców z miasta przed walką z One reborn, a nie o Cieniach z lasu.

Ta jest. Cienie to z palcem w du.pie, ale tych trzech skur.ysynów Łowców to za dużo na raz. 

Opublikowano
Teraz, Rudiok napisał:

Ta jest. Cienie to z palcem w du.pie, ale tych trzech skur.ysynów Łowców to za dużo na raz. 

Łowcy w tej grze potrafią napsuć krwi bardziej niż niektórzy bossowie. DLC w tej sprawie jest jeszcze lepsze :p

Opublikowano

Ja olałem tych łowców bo bez wsparcia ich sie nie da (jeden zabija jednym strzałem :master:)

Aktualnie napisy końcowe, true ending z podstawki. Dobra giera, ale czy generacji? Nie jestem przekonany.

Opublikowano

Aaaa, no tak. Tez sie zdziebko przy nich irytowalem, ale oto jest izi mefyd.

Opublikowano

Tu jest cos gorszego od studni? O jaki dokladnie quest chodzi bo dawno temu juz to przeszedlem.

Opublikowano

17 minut temu, Ma_niek napisał:

Tu jest cos gorszego od studni? O jaki dokladnie quest chodzi bo dawno temu juz to przeszedlem.

O tą walkę chodzi.

Opublikowano
12 godzin temu, Rudiok napisał:

Aaaa, no to jest jedyny sposób taki, żeby ich wabić pojedynczo na schodach. Uderzać mocnym ciosem i uciekać.

A Crow zaczął sam sobie odbierać życie, więc trzeba tylko było unikać i uderzać, nie był zbyt trudny. Studnie przycheesowałem, więc XD Ale Laurence i Ludwig dla mnie gorsi od wszystkiego.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Nie chodzi o walkę z Eileen tylko to jak się jej quest line kończy a jest tam imo najtrudniejszy npc jaki jest w grze. Bez dobrego parry to tak średnio powiem. 

Edit - chociaż jak patrzę na filmik od Bartoliniego to jest i na niego sposób. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Ja pierniczę, oczywiście miałem na myśli Crow of Cainhurst w Katedrze, ale faktycznie mi problemów za dużych nie sprawił. 

Chyba trzeba przejść grę znowu, bo zapomniałem już z niej dużo :/ 

Opublikowano

Fakt odbiera sobie życie, do tego wycofuje się przy schodach ale łatwo coś w drodze s(pipi)ić. To chyba po prostu indywidualna kwestia. Na bossów zawsze znalazłem jakiegoś haka, nawet na Laurenca ale ten skur.wiel grał na moich endgame'owych postaciach jak na skrzypcach :[

Opublikowano
5 godzin temu, Yap napisał:

Aaaa, no tak. Tez sie zdziebko przy nich irytowalem, ale oto jest izi mefyd.

O kurde niezły cheese :headbanger:

Opublikowano

chyba przepakowalem postac. gram pierwszy raz, Amelia padla w jakies 4 minuty za pierwszym razem ... tak sie powinno grac? :huh:

a  teraz Paarl w 2 minuty... chyba jednak cos zyebalem :facepalm:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Jesteś po prostu dobry, urodzony gracz. Załóż wątek na fextralife

Opublikowano

czy potem moje farmienie i szybkie levelowanie zemsci jakimis wyskalowanymi do poziomu bossow mobkami, czy juz teraz wszyscy beda na popchniecie?

Opublikowano

Grindowałeś w RPGu akcji i masz teraz problem? Fascynujące.

To nie jRPG ,że masz odnawiać i tłuc mobki aby zdobywać coraz więcej poziomów. To samo zrobiłem jak przechodziłem pierwszy raz Dark Souls i w lesie wbiłem chyba z 50 lvl ale nie robiłem z tego problemu ,że bossowie padają jak muchy. 

New Game + cię czeka.

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

nie jest to specjalny problem, po prostu nie spodziewalem sie tak skutecznego wyOPienia juz po 3 bossie.

Opublikowano

Jak nie będziesz grindował to będziesz jeszcze zagryzał zęby. Jak będziesz miał problem z jakimś bossem to wtedy warto podłapać poziomów. Chociaż w Bloodborne nie ma za wiele dobrych miejscówek do tego. 

Opublikowano

no poki co to yahargul pomoglo troche nabrac skilla w unikach, paringu tych frajerow z workami i dzieki temu nieco sie dopakowalem. wiem co mnie czeka, bo gralem na spole rok temu, ale teraz zachcialo mi sie skonczyc gre samemu i bez wzywania wsparcia. ng+ chyba sobie odpuszcze, bo zanim to skoncze, to wyjdzie residencik :)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Orhpan wyglada za(pipi)iscie, po gwiazdce odpale dodatek i z checia sie troche z nim pogimnastykuje, natomiast Cienie Yharnam wygladaja na cheap hard, pamietam ile sie ziomek z nimi yebau.