Dahaka 1 851 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Z tego co wyczytałem na forach, to wycięli jakieś 6-7 planet z gry(zostało 11), a pozostałe troszkę rozbudowali. Koniec końców gra jest krótsza od pierwowzoru Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Z tego co wyczytałem na forach, to wycięli jakieś 6-7 planet z gry(zostało 11), a pozostałe troszkę rozbudowali. Koniec końców gra jest krótsza od pierwowzoru Może to i dobrze, niektóre planety z jedynki były zwyczajnie kiepskie. Lepiej jeśli poszli w jakość i rozbudowę wybranych planet niż ich ilość, no i będzie coś nowego do eksploracji na znanych terenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ależ to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 bardzo mądry tip w końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) W dzisiejszych czasach łatek, uploadów i zwyczajnych problemów gier tuż na premierę, wolę odczekać i grać po miesiącu, dwóch, ale dla tego tytułu robię kompletny wyjątek. Od przyszłego piątku będzie grane! Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Przez ostatnie dni na amerykańskim amazonie wyglądało to tak. Aż gra została wyprzedana i pojawiła się ponownie wczoraj, obecnie drugie miejsce Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Bardzo dobrze, że Sony wreszcie poszło po rozum do głowy i cena jest bardzo atrakcyjna. To może być najlepiej schodzący ex na PS4. Dawno nie było takiej platformówki AAA za wyjątkiem gier Nintendo. Czekam na swoją okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kolekny czerstwy tekst że Ratchet to nie platformówka za 3..2..1 Ktoś już dostał jakieś info o wysyłce. Jestem mega ciekaw jak będą znajdźki poukrywane (mam nadzieję że będą zmienione miejsca ukycia). W oryginalnej trylogii nie było łatwo ich odszukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Panowie, cudo! Gra wygląda jak film Pixara. Na chwile obecną najładniejsza gra na PS4, hands down! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 mam i ja, jest pucharek za harda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) mam i ja, jest pucharek za harda? Ciężko sprawdzić? Że się tak zapytam. Edit: trofiki: http://www.insomniacgames.com/ratchet-clank-ps4-trophy-list/ Zerknąłem na szybko i chyba nie ma za harda. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Właśnie też zacząłem na hardzie. Nie pamiętam w poprzednich częściach jak to było. Były ciężkie momenty? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W jedynce ostani boss z tego co pamiętam łatwy nie był. No ale tam nie było wyborów trudności. Gierka była rzecz jasna trudniejsza niż obecne tytuły. Mam nadzieję że na hardzie będzie to chociaż poziom trudności pierwowzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jadę od samego początku na Hardzie i nie jest trudno. Poziom Into the Nexus. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No jedynka na początku też była banalna ale z czasem poziom trudności rósł. Grasz w jakiej wersji językowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 polski jest nawet ok ale ja jestem tak przyzwyczajony do glosu ratcheta, a zwlaszcza clanka z oryginalu ze pewnie zaraz przelacze na angielski (choc w opcjach zmiany nie widze, oby sie przestawilo po zmianie jezyka menu konsoli na angielski) grafa rozwala lopatki, pixar po prostu, oby dali photo mode Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ...choc w opcjach zmiany nie widze, oby sie przestawilo po zmianie jezyka menu konsoli na angielski... Serio? Znowu stosują to debilne rozwiązanie? Sprawdź i daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Według mnie polski wypada nawet, nawet. Dobre rozwiązanie dla tych co chcą się wybrać do kina na Ratcheta. I również potwierdzam zachwyty nad grafiką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ...choc w opcjach zmiany nie widze, oby sie przestawilo po zmianie jezyka menu konsoli na angielski... Serio? Znowu stosują to debilne rozwiązanie? Sprawdź i daj znać. no jak konsola ustawiona na angieslki to gra po angielsku czyli niestety nie zrobimy komba ang dub + pol sub Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No jedynka na początku też była banalna ale z czasem poziom trudności rósł. Grasz w jakiej wersji językowej? Angielskiej. Przy pierwszym podejściu TYLKO wersja angielska. Polska przy Challenge Mode. grafa rozwala lopatki, pixar po prostu, oby dali photo mode O cholera, ale photo mode by się przydał! ...choc w opcjach zmiany nie widze, oby sie przestawilo po zmianie jezyka menu konsoli na angielski... Serio? Znowu stosują to debilne rozwiązanie? Sprawdź i daj znać. Niestety. Język gry = język konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Aż się odechciewa Czemu nie biorą przykładu z Uncharted, już nawet inFamous SS i FL miało lepsze rozwiązanie. Dzięki za info, czyli przed pierwszym odpaleniem trzeba zmienić język. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Dobra pograłem pierwszą godzinkę i na początek może niezbyt oryginalnie ale wooooooooooo jak to wygłada. Choć tym bardziej utwierdziłem się w tym co już kilka razy pisałem. Kure wsko szkoda, że przy obecnej mocy PS4 i Xone praktycznie nie robi się wielkich, pudełkowych platformówek 3d AAA/AA. Cała nadzieja że wskrzeszą tego Crasha i Conkera. Co do samego gameplayu to stary dobry Rysiek. Co cieszy to że na hard nie jest to już samograj i po godzinie wydaje mi się ciut trudniej niż w oryginale. Na duży plus to przebudowanie początku bo z tego co opamiętam sąt to całkiem nowe sekcje. Ogólnie to jestem zachwycony i dostałemto na co czekałem. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Potwierdzam, że wersja na PSN też ma j. angielski, po zmianie języka systemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zrobiłe Pre-order i moja wersja ma nadal kłodkeO co (pipi)a cmon? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) jakie to dobre i ladne mmmmmm sam poczatek ostro przebudowany wzgledem oryginalu, w ogole duzo planet tez pozmieniano jesli chodzi o sciezki itp, zmian jest pelno, niestety z tego co widze kosztem czasem starej zawartosci (np niektore planety wypadly) co w konsekwencji sprawia z tego co czytam, ze remake jest krotszy od oryginalu Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi