Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

to się trochę spóźniłeś, bo w tekkenie 5 miałeś ravena - murzyna ninję, a teraz masz master ravena - murzynkę ninję,  przy nich stary murzyn od wing chun to pryszcz

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 229,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Zabrac sie za taki fajny styl jak WC i spier.dolic to dajac go jakiemus raperowi xD Brawo namco, a moze juz zdechniesz?

Ten czarny sagat tez bylby spoko (mimo posiadania ruchow bruce'a) gdyby nie pokazali go jako 3m draga, ktory za chwile jest wysokosci marduka. Brawo namco, a moze juz zdechnesz?

Opublikowano
17 godzin temu, Mejm napisał:

Zabrac sie za taki fajny styl jak WC i spier.dolic to dajac go jakiemus raperowi xD Brawo namco, a moze juz zdechniesz?

Ten czarny sagat tez bylby spoko (mimo posiadania ruchow bruce'a) gdyby nie pokazali go jako 3m draga, ktory za chwile jest wysokosci marduka. Brawo namco, a moze juz zdechnesz?

Sam ku*wa zdechnij :D 

Leroy Smith to postać, którą raz zobaczysz i nigdy nie zapomnisz. Design najwyższych lotów, od razu wskakuje na podium najfajniejszych postaci w Tekkenie. Ciekaw jestem jak się nim będzie grało, ale pod względem designu to jest zdecydowanie najlepszy z nowych zawodników w T7

Opublikowano

i jeszcze w okularach przeciwsłonecznych walczy ;/ potem w trakcie walki mu spadną przecież, to nie ma sensu

Opublikowano
W dniu 9.12.2019 o 20:41, Mejm napisał:

To taki zabieg stylistyczny rodem z anime. Postac wydaje sie wieksza z perspektywy oponenta (tu marduka) kiedy mierza sie wzrokiem choc w rzeczywistosci nie jest. Ma to przelozenie w realu kiedy przeciwnik wydaje sie wiekszy z powodu groznej aparycji i efektownego wygladu 

Opublikowano

Bardzo fajne porównanie :)

Na tą chwilę koleszka jest sporo przesadzony i dostanie nerfy, ale już się nie mogę doczekać jego występów w turniejach w przyszłym sezonie.

Opublikowano

Ktora to czesc z Tysonem byla?

Opublikowano

Chyba nie dalem juz rady. Jedynka kozak.

Opublikowano

Ja jej jeszcze nie widziałem. Jedynka najlepsza, potem dwójka. Te dwa filmy z innymi aktorami opowiadające inne czasy Ipa do zaorania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny ten Tekken, taki dość przystępny z perspektywy kogoś kto ostatnio grał na PS2 i ma wyje.bane na frame'y :headbanger:

Akumą mi się w żadnym SF tak dobrze nie grało, a mix postaci jest satysfakcjonujący (Leroy kozak). Nawet multi dobrze chodzi choć wczytuje się długo. 

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie. Chcę kupić T7 w wersji Ultimate Edition (T7 + season pass 1&2 + Eliza). Aktualnie jest w promocyjnej cenie, ale jak wchodzę przez PS4 na PSStore to tej wersji gry w ogóle mi nie znajduje. Czy ktoś mógłby przy okazji sprawdzić u siebie jej dostępność z poziomu konsolowego PSStore?

Opublikowano

A patrzysz na promocje dla tego samego regionu? Zapodaj linka, bo ja widzę w PL sklepie na www trzy wersje i Ultimate nie jest przecenione.

Opublikowano

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0700-CUSA06014_00-TEKKEN7ULTIMED00
Tu normalnie jest na promocji do 18 stycznia. Na PSStore z poziomu PS4 tego w ogóle nie ma, dlatego mam zagwozdkę co z tym zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w ogóle gra ktoś na forumingu online?

Opublikowano

a ktoś w ogóle gra online?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

było w weekend evo japan

w top 8: 6 lirojów, kazumi (oraz bob), julia :shieeet:

wygrał liroj po walce z nieźle miksującą julią

jutro ma wyjść nowy balance patch oraz feature z replayami i tipsami, podano szczegóły balance patcha, a o to zbiór opinii prosów na temat nerfów liroja:

c5ex8g11kdd41.png?width=1024&auto=webp&s

nieźle w tym namco się odjaniepawla, jeszcze mutant ze świecącą klatą wyskoczy na wiosnę i będzie komplet, ciekawe czy będzie season 4 po takiej s(pipi)inie, bo dalsze nerfy dla liroja są konieczne

Opublikowano

Widziałem i ogrywam dalej. Szkoda, że SolKaliubur nie ma chociaż ułamka tej iskry. 

Opublikowano
8 godzin temu, golab napisał:

o to zbiór opinii prosów na temat nerfów liroja:

No tak, bo Liroj = prawie pewna wygrana w tym momencie. Gość jest przekokszony i tyle, płacze prosów wiele nie zmienią. Za robotę niech się wezmą a nie tylko łatwe hajsy sępić :nosacz: