Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W pierwszej chwili myślałem że to Chun-Li. I dlatego nie mam jej w filmie Mortal Kombat. 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 215,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Jest zajebisty prawie jak Ivona XD

Może na płaszczu będzie miała czerwony piorun albo matkę boską w klapie XD

Opublikowano

krzyż na płaszczu byłby najlepszy - już w niektórych komentarzach jest ból dupy, że dają postać z trans- i homofobicznego kraju xd

arena też ma być

Edytowane przez golab

Opublikowano

Przecież była już arena w Polsce w Tekkenie - Cyrk 

Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał:

Przecież była już arena w Polsce w Tekkenie - Cyrk 

No jesteśmy znani na Świecie z Cyrku Zalewski i pewnie stąd taka arena była XD Niezła beka z tym trailerem, ale fajnie, że jest to ukłon w strone Polski tym razem walczącej. Szkoda, że nie na miarę operatora z Warzone'a.

T7 jest teraz po 20zł w promo to kupiłem z bratem po połowie, bo tyle jest to warte i za taką kasę można się pobawić. Da się wyłączyć jakoś to ziarno, bo mam wrażenie, że niektóre areny wyglądały lepiej w T5 :D muzyka ssie pałę, chociaż są ze dwa ok kawałki, tekstury miejscami są brzydkie no i dodali swoje biedackie Xraye kij wie po co.

Opublikowano

Myślę, że jaja to będą jak podadzą jej imię :)

Opublikowano

Boshena.

Opublikowano

nie wierzę, to nie może być prawda xd

Opublikowano
35 minut temu, ornit napisał:

Myślę, że jaja to będą jak podadzą jej imię :)

może Maggie :potter:, włosy podobne

https://wmeritum.pl/wp-content/uploads/2019/01/Magdalena-Og%C3%B3rek.jpg

nawet pasuje na premiera c'nie? xddddddddd

Opublikowano

"Muszę opodatkować wszystkich Polaków" xDDD

Opublikowano

Nie wiem, dziwne to, do tego w połączeniu z tym tramwajami xD Ale mam wrażenie, że Polacy najbardziej cisną tą postać. W sumie spoko, że będzie i ja tam się cieszę. Jak by mi ktoś powiedział za czasów Tekkena 3 że będzie można zagrać polską premier hahhha:) Zdecydowanie wolę taki krajowy motyw przetworzony przez pokręconych japończyków, niż jakiegoś cyborga z armatą zamiast głowy:)

Edytowane przez roivas

Opublikowano

Będzie można prawilnie napierdalać lewacką Pandę

Opublikowano

Może to nie jest dokładnie to co miałem na myśli mówiąc że chciałbym aby kiedyś w którejś z nawalanek pojawiła się postać z Polski....ale spoko, jestem ciekaw imienia(chociaz pewnie będzie mocna beka w tej kwestii), stylu walki(obtawiałbym jakis wojskowy background postaci), dedykowanej planszy i czy faktycznie będzie z twarzy przypominac Ciri.

Wciąz jednak uważam że najbardziej odpowiednią bijatyką gdzie już dawno temu powinna się poajwić polska postać jest Soul Calibur. Gdyby Namco zrobiło postać o podobnym charakterze do Olgierda z Wiedzmina 3 ("polska szabla" z jakimś nadnaturalnym twistem żeby było "bardziej anime") to byłby imho strzał w dziesiątkę.

Opublikowano

Przecież z postaci PL była już jedną w MK4 :laugh:

Opublikowano

Był Jarek ale chyba spadł z wysokości z tego co pamiętam.

Opublikowano
4 godziny temu, easye napisał:

Beata Szydlo w Tekkenke.

No tego jeszce nie grali.

Bardziej z nazwiska do bijatyki by pasowała Ewa KOPACZ.

Opublikowano

Bez sensu, przecież postać złodzieja już jest w grze.