Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 540,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

przez caly czas mialem ta giere w du.pie, ale obejrzalem kilka recenzji i sie podjaralem. z rozpedu az dzisiaj zamowilem.

po kilkuset godzinach w zelde i xenoblade przyda sie troche flaków na ekranie.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, ornit napisał:

Daj to w spoiler debilu!

edit: Nie mam już kurwa po co grać! Anuluję PO bo mi grę zepsuł!

@Ficuś @chris85 @Pupcio @zagul @Arkady (pipi) wam w dupy!

gorszy dzien?

Opublikowano

Wcześniejsze strony miały "debatę" techniczną, to wrzucam podsumowanie z Digital Foundry:
https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-god-of-war-tech-analysis

Cytat

- PS4: 1080p with mostly stable 30fps, small dip to 28-29 in demanding scenes.
- PS4 Pro 'Quality': 2160p with mostly stable 30fps, small dip to 28-29 in demanding scenes. (oczywiście checkboarding)
- PS4 Pro 'Performance': 1080p with frame rate mostly between 45-50fps. Dips to 40ish in demanding scenes, reaching 60 in quieter scenes (czyli tradycyjnie dla serii, która zwykle w tych rejonach operowała)

Dla osób martwiących się o zwykłą wersję jeszcze wrzucę to: Lastly, there is the base PlayStation 4, which is capped at 30fps and here, the level of performance is remarkably like the PS4 Pro with the higher resolution option engaged. Frame-rates generally hold steady at 30fps but there are dips in performance during specific sequences, which does reduce fluidity.

Nie wrzucam linku do filmiku, bo są spore spoilery z pierwszych godzin gry, wolę unikać :v

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Czyli tak jak w przypadku gier od Sony, na zwykłej świetnie, a na pro jeszcze lepiej. 

Opublikowano
4 godziny temu, ornit napisał:

Daj to w spoiler debilu!

edit: Nie mam już kurwa po co grać! Anuluję PO bo mi grę zepsuł!

@Ficuś @chris85 @Pupcio @zagul @Arkady (pipi) wam w dupy!

Raczej należą się tutaj komuś przeprosiny, taki spoiler (moim zdaniem nie spoiler) to nie powód, żeby kogoś od debili wyzywać, zamiast się ewakuować obracając to w żart.

Opublikowano
54 minuty temu, easye napisał:

szkoda, ze w 1080p framerate tak skacze.

Ciesz sie ze wogole jest taka opcja i gra ma te 45 klatek wowczas obraz nie bedzie smużył jak w Horizon czy Ucharted 4.

Opublikowano

Dostałem maila od Euro RTV ze moja kopia została wysłana do sklepu.

Trzeba będzie na kolanach prosić przed panem RTV.

Opublikowano
20 minut temu, Kalel napisał:

Naprawdę ?

Opublikowano

Nawet i tak pod "biurko" tego nie sprzedadzą, bo komputer im nie puści, także ciężko będzie. Chyba, że masz znajomego to kombinować można.

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Czyli tak jak w przypadku gier od Sony, na zwykłej świetnie, a na pro jeszcze lepiej. 

Dobrze, że wogóle "pójdzie".

Takie czasy nastały.

Polityka, jak w apple.

Opublikowano

Jakby ktoś chciał się już wkręcić w klimacik to na Spotify jest cały soundtrack do przesłuchania :obama:

Pan Kompozytor McCreary dał radę mocno.

Opublikowano

Miałem nie kupować, bo od początku gra mi się nie podobała. Miałem nie kupować, bo Yakuza 6 i kupka wstydu i tak jest duża. Miałem nie kupować, bo już się trochę sparzyłem na kupiony w podobny sposób Ni no kuni 2.

Ale kupiłem, bo recenzje i teraz nie mogę się doczekać. :fsg: 

Ciekawe kto u mnie wygra: Kratos czy Kiryu.

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał:

Dostałem maila od Euro RTV ze moja kopia została wysłana do sklepu.

Też dostałem

Cytat

Szczegóły dostawy

Zakup i odbiór w Sklepie fizycznym RTV EURO AGD
Zapraszamy do wybranego Sklepu Fizycznego w dniu 2018-04-20 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów.
Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni.

Opublikowano

Mam i ja.

@Kafaresko pewnie popołudniu mają dostawy, tak jak kiedyś odbierałem  w MM dopiero po piętnastej. Ale chyba i tak dostaniesz sms/mail z info o odbiorze w dniu premiery.

Opublikowano

Jest 95% :banderas:

Brawo SSM, brawo Barlog. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Jest 95% :banderas:

Brawo SSM, brawo Barlog. 

Powinni wyebać te wszystkie Telegraphy i inne, operujące pięciogwiazdkową skalą, bo własnie przez jedno takie 4/5 jest teraz "tylko" 95 :potter:

Opublikowano

Trzeba spalić siedzibe Telegrapha chyba.