Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

Czyżby niepochlebnie wypowiadał się o Xśboksie?

Owszem, ma nawet jeden caly filmik z dedykacja, a ostatnio jechal po crackdownie

A ja go lubie. Mimo ze walkuje w kolko te same tematy to yebanie zlodziejskich praktyk naszej branzy mi sie nigdy nie znudzi. Swoja droga to nie wiem czy jest jakakolwiek inna dziedzina zycia gdzie klamstwa rzucane w twarz klientom uchodza na sucho na taka skale?

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
Owszem, ma nawet jeden caly filmik z dedykacja, a ostatnio jechal po crackdownie

A ja go lubie. Mimo ze walkuje w kolko te same tematy to yebanie zlodziejskich praktyk naszej branzy mi sie nigdy nie znudzi. Swoja droga to nie wiem czy jest jakakolwiek inna dziedzina zycia gdzie klamstwa rzucane w twarz klientom uchodza na sucho na taka skale?
Polityka [emoji14]
Opublikowano

maxresdefault.jpg

czujecie estetykę tego menu? 2008 rok panowie :banderas: 

Opublikowano

Piękne menu, piękna mapa, piękna gra.

Opublikowano

Ale wiecie, ze w czworce najlepszy a w piatce nie najlepszy?

Opublikowano

wiemy :cool:

Opublikowano

ej jakis dzban mowil ze ten model z czworki wcale nie byl taki zayebisty... ktory to ancymon? nie pamietam

ale beka z typa

Opublikowano

Odpalę w weekend sobie epizody i czekam na potężne zderzenie z rzeczywistością

Opublikowano

*Zderzenie z zayebistością :cool:

Opublikowano

Niestety, ale jak teraz gram sobie w 4 to gra się okrutnie zestarzała. Projekt misji jest po prostu słaby, a głupotki fabularne dosyć mocno widoczne. Model jazdy może był fajny w latach 2008-2010 ale teraz to troszke beka. Na szczęście fenomenalna reżyseria filmików czy postaci dalej robią robotę, a samo miasto również przyjemne w odbiorze. Jak sobie przypomnę premierę tej gierki i jakie to wtedy robiło wrażenie. :obama: 

Opublikowano

IV wzięta w premierę na 360. 3-4 dni pod rząd wyciągnięte z życia. Przerwa tylko na podstawowe czynności życiowe. To były dobre czasy gimbusa.

Opublikowano

Ayyyyyy

Szkoda, że ta gra na ps3 chodzi jak rzepa. Chyba odpale jednak ja PCMR i znów poczuje ten klimat wygnańca co dąży do American Dream :banderas: 

No i oczywiście najlepsze gangsterskie intro w historii gejmingu, do dziś robi ciareczki!

Opublikowano
10 godzin temu, _Be_ napisał:

Odpalę w weekend sobie epizody i czekam na potężne zderzenie z rzeczywistością

Tylko jak nasz możliwość to na jakimś starszym TV. Ostatnio odpaliłem na 60’ UHD - dramat jak giekra PS2. Następnie podpiąłem po 37’ plazmę Pansa i miód maliny. 

Metraż w biedronce są epizody za 39,99 z tego co widziałem. 

Opublikowano

Mam wszystko w boxie :hi:odpale w wstecznej na kozie i zobaczymy. 720p na 4K BEDZIE DOBRZE 

Opublikowano

Czwóreczka niestety zestarzała się mocno, dzisiaj już może odrzucać, więc uważaj - ściana, od której będziesz się odbijał jest twarda

Opublikowano

A tam to nie jest Resident Evil 2

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

Projekt misji jest po prostu słaby

no jak to u rockstar, w rdr2 i gtav jest to samo

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

No nie, jest gorzej

Opublikowano
10 minut temu, _Be_ napisał:

Hold your fire, i'm a human

Opublikowano

ehh kiedyś to serio było lepiej :smutas:

Opublikowano

Ostatnio blaber wspominal.

Opublikowano

O moze sobie odpale dzisiaj wieczorkiem, ciekawe jak sie bedzie prezentowac w 4k

Opublikowano

Co się z tym Bioware dzieje?

Mieli ciekawy i obiecujący prototyp Dragons Age 4 który skupiał się na wyborach, różnych drogach do celu i był mniejszy w skali niż rozbuchana Inkwizycja, wszystko brzmiało bardzo spoko, jak gra Bioware za starych dobrych czasów. To pod presją EA wyrzucili to wszystko do kosza i robią teraz DA4 w modelu gry usługi, jak to mowią pracownicy,  gra przypomina Anthema ze smokami

Ehhh :sapek:

Opublikowano
23 godziny temu, szejdj napisał:

Ani twórcy filmowi, ani muzyczni, ani autorzy książek nie ru.chają swoich klientów tak bardzo jak producenci i wydawcy gier wideo ru.chają graczy.