Opublikowano 9 lutego 20205 l 1 minutę temu, Figaro napisał: To teraz niech tak porobią kochaną trójeczkę <3 przecież trójeczka jest też we wstecznej i śmiga w 60fps (na koxie, zwykłych nie jestem pewien)
Opublikowano 12 lutego 20205 l Zodiac Age. Wbijanie leveli trwa.Te menu.Platyny chyba jednak nie zrobię. W 12 za dużo zabawy z lootem i RNG z nim związanym. Gdyby każdy rare monter miał 100% szans na drop unikalnego lootu to jeszcze ok ale resetowanie kilkanaście razy gry bo nie wypadło co trzeba to nie dla mnie.
Opublikowano 12 lutego 20205 l Jeden BioShock skończony Leci drugi już Infinite jakoś niespecjalnie chce mi się zaczynać ale ma dodatek Burial at Sea więc pewnie wleci też po dwójce.
Opublikowano 14 lutego 20205 l Sporo chęci aby zagrać w końcu w coś innego ale nie jestem w stanie. Redzik kosi, dzieli i mieli. Poproszę edycje DELUXE na PS5 i wzienąć moje pienioszki z konta panie Rockstar
Opublikowano 17 lutego 20205 l Wiedźmin 3 skończony, niestety zbugował mi się jeden quest (Racja Stanu) i będe chyba powtarzał ostatnie kilkanaście godzin no i gram sobie troche w SoT, bardzo ładna gra
Opublikowano 17 lutego 20205 l Kto późno w Gejmpasie gierki ogrywa, Ten w połowie ich przejścia je przerywa... Takim oto sposobem przesiadłem się na The Plague Tale: Innocence: Bardzo klimatyczny tytuł, jestem pod wrażeniem.
Opublikowano 17 lutego 20205 l W dniu 12.02.2020 o 07:01, WisnieR napisał: Zodiac Age. Wbijanie leveli trwa. Te menu. Platyny chyba jednak nie zrobię. W 12 za dużo zabawy z lootem i RNG z nim związanym. Gdyby każdy rare monter miał 100% szans na drop unikalnego lootu to jeszcze ok ale resetowanie kilkanaście razy gry bo nie wypadło co trzeba to nie dla mnie. Pamiętam jak grajac na PS2 na jakiejś pustyni ostro grindowalem bo fajnie można było tam chain attack wbijać. Bardzo miło tytuł wspominam.
Opublikowano 17 lutego 20205 l Nie wiem na czym gra Andreal, ale w porównaniu ze screenami Daddiego to niebo a ziemia, na korzyść tego drugiego. Chyba, że mało trafione miejscówki uwieczniał.
Opublikowano 17 lutego 20205 l Też byłem zaskoczony po zobaczeniu zrzutów z koxa, gram na zwykłej eSce, gra wygląda ostrzej, ale chyba foto mode filtry jakieś dorzuca Edytowane 17 lutego 20205 l przez Andreal
Opublikowano 17 lutego 20205 l up - Tylko kontrast dałem o punkt wyżej na paru zrzutach, różnica faktycznie spora Plague Tale
Opublikowano 17 lutego 20205 l 49 minut temu, oFi napisał: Kratos wita się z typowym klapem fanem. Edytowane 17 lutego 20205 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 17 lutego 20205 l Śnieg spoko, ale liczę, że w następnej części ogarną krew na nim, to by robiło klimat.
Opublikowano 17 lutego 20205 l Szanuje ofiego że potrafił zrobić tak chuyowe screeny w jednej z najładniejszych gier generacji
Opublikowano 17 lutego 20205 l Godzinę temu, oFi napisał: To zdjęcie rozbawiło mnie o wiele bardziej, niż powinno. Oświetlenie, kadr, ruch, kolorystyka, absolutnie nic tu nie wyszło. A jednak jest na tyle dobre, żeby ofi stwierdził, że warto się nim podzielić.
Opublikowano 17 lutego 20205 l 1 minutę temu, Figaro napisał: To zdjęcie rozbawiło mnie o wiele bardziej, niż powinno. Oświetlenie, kadr, ruch, kolorystyka, absolutnie nic tu nie wyszło. A jednak jest na tyle dobre, żeby ofi stwierdził, że warto się nim podzielić. To samo wlasciwie mozna powiedziec o kazdym twoim poscie lub statusie.
Opublikowano 18 lutego 20205 l Pakujecie się w gibs obrażając trolla z maczugą A screen nie byl kadrowany tylko zrobiony przez share z palca, przynajmniej te rozmazane boki daja jakis efekt ze cos tutaj sie dzieje.