Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Najbardziej to tam bolala sredniawa historia i "walki" z bossami

a wlasciwie to z jednym bossem

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 672,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Przecież to dobra gra była z piękną graficzką. Szkoda, że nie pociągneli tematu dalej bo chętnie bym ograł dwójeczke - tylko nie w pełnej cenie oczywiście :cool: 

Opublikowano

No właśnie historia nie była na tyle dobra, żeby się tak tym brandzlować(za mało gameplayu), a bossowie słabi i na jedno kopyto, ale potencjał w tej marce jest potężny(uwielbiam ten setting). Niestety wyszedł trochę lepszy odpowiednik Ryse, ale da się z tego wyciągnąć dużo więcej.

Opublikowano
10 godzin temu, dee napisał:

Te poziome pasy, ohydne są :mog:

Kurde, wczoraj grając prawilnie przy piweczku, jak wujek Bachus uczył nie zauważyłem tych pasów.

Dzisiaj pewnie będą mnie wkurwiać.

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał:

Niestety wyszedł trochę lepszy odpowiednik Ryse,

Grałes w ryse?

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Grałes w ryse?

Pewnie, że tak, przecież bym się nie wypowiadał na ten temat.

Opublikowano

Tylko, że ten gameplay jest okrutny w większej dawce(ciężko wytrzymać dłużej niż godzinę), bo to gra, która decelowo była chyba skrojona pod kinecta i chyba nawet 360.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Z chuyowego i nudnego gameplayu, którego ma się dosyć po 30 minutach. To ja już wolę QTE i przyjemne strzelanie z The Order. :) 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kwestia preferencji, mi się przyjemnie ciachało dzięki tym finiszerom, było drzewko rozwoju więc jakiś dodatkowa warstwa gameplayu, przyjemny multiplayer. No i najważniejsze: antyczny Rzym >> wiktoriańska Anglia.

Z perspektywy czasu przyjąłbym dopracowane Ryse 2 z otwartymi ramionami, na Orderka nawet bym nie splunął.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
7 godzin temu, Plugawy napisał:

Co ma lepszą grafę Detroit czy Orderek?

dwa rózne style graficzne. Order ma w sobie za dużo kukiszmana ziarna jednak.

Opublikowano

Detroit zdecydowanie najwyższa półka. Raczej nie można tych gier porównywać w tym zakresie.

Opublikowano
11 godzin temu, oFi napisał:

dwa rózne style graficzne. Order ma w sobie za dużo kukiszmana ziarna jednak.

Naprawili, ziarna już nie ma. Ewentualnie w opcjach można wyłączyć, bo już nie pamiętam.

Opublikowano

Jezu ale ta gra była brzydka momentami xD uwielbiam ją :wub:

Opublikowano

Ogrywał ktoś? U mnie właśnie się kręci.

8d3aec8579839e60.jpg

c97bd713ffea5490.jpg

02589de303e5863f.jpg

928e15ba000d9089.jpg

Opublikowano

A co to?

Że tak nieśmiało spytam już ku.rwa nie wiem, który raz.

Opublikowano

to jest ten ostatni homefront chyba

homefront the revolution, taki ma tytuł dokladnie

Opublikowano

no po co pisać tytuł skoro przecież wiadomo że wszyscy tu ogrywają wszystkie gierki z wszystkich aktualnych 4 platform i 2137 poprzednich :):):) 

Opublikowano

O jezu, wytrzymałem z tym gównem 30 minut. Już jedynka była crapem, ale miała na siebie pomysł ale tutaj to jest jeden wielki rzyg. :bad:

Opublikowano

Homefront the revolution - no, klimacik jest, tego tej grze odmówić nie można.

Reszta trochę chaotyczna, ale i tak dobrze się brnie do przodu.