Opublikowano 28 stycznia 20214 l Zawsze jak docieram do Anor Londo to się zastanawiam co budowniczowie musieli brać, by takie budowle stawiać... To chyba mokry sen Alberta Speera
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Kurna ale to robi robotę. Szkoda że w 3 ta lokacja to jest gówno osrane i nie ma nawet 10% z tego klimatu. Edytowane 28 stycznia 20214 l przez mozi
Opublikowano 29 stycznia 20214 l W dniu 26.01.2021 o 14:56, AK-47 napisał: Myślałem, że forteca shena będzie jakimś mega wyzwaniem, ale ukończyłem ją przy 4 podejściu... ale tego mieczyka to się polecam pozbyć szybko
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Kurczę, odpaliłem sobie po 8 latach ponownie, tylko tym razem na PC i nadal się zajebiście gra
Opublikowano 1 lutego 20214 l Medium (XSX) Spoiler Control (XSX) Cyberpunk 2077 (XSX) Cyberpunk bonus Spoiler Edytowane 1 lutego 20214 l przez Czoperrr
Opublikowano 3 lutego 20214 l Klimat wylewa się z ekranu Jedynka była dla mnie niesłychanym zaskoczeniem, czekam z niecierpliwością do 11 lutego...
Opublikowano 3 lutego 20214 l 50 minut temu, stoodio napisał: Jedynka 29 minut temu, bluber napisał: podpisujcie screeny boże To chyba Dwójka.
Opublikowano 3 lutego 20214 l 2 godziny temu, krupek napisał: To chyba Dwójka. No i wszystko jasne, dziękuje pan krupek
Opublikowano 6 lutego 20214 l Assassin's Creed: Origins (Xbox One S) Dałem grze drugą szansę i zaczynam się wkręcać, na liczniku 10h. Potrzebowałem gry w tych klimatach (starożytność to mój ulubiony okres historyczny), a do szczęścia brakuje mi jeszcze Assassin's Creed w antycznym Rzymie. Gra graficznie ma swoje momenty, a sam Bayek jest postacią którą łatwo jest polubić. Cóż, enjoy. Ktoś tu będzie miał zły dzień. A oto Spider-man na miarę naszych możliwości:
Opublikowano 6 lutego 20214 l 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: brakuje mi jeszcze Assassin's Creed w antycznym Rzymie A Brotherhood to gdzie się dzieje? Szkoda, że ten jebany pajac Cuckmann trzyma pieczę nad Naughty Dog, bo jeśli chodzi o technikalia, to są to pierdoleni geniusze: Unczarted Lost Legacy oczywiście, ale to jest przepiękna gra, póki co mniej strzelania niż w przygodach Drejka, wolę bardziej eksplorację, wspinaczkę, niźli strzelando. Grafika jest taka piękna, że aż chce się lizać ekran (PS To prawda).
Opublikowano 7 lutego 20214 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Laseczki sa takie piekne, że aż chce się lizać ekran (PS To prawda). Poprawilem
Opublikowano 7 lutego 20214 l 8 godzin temu, Rozi napisał: 11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: A Brotherhood to gdzie się dzieje? Nie przemawia już do mnie klasyczna formuła, chciałby nextgenowego, doyebanego assassina w czasach panowania Marka Aureliusza i walczyć z potopem czy barbarzyńcami albo poznać Galena który uczyłby bohatera o truciznach. No jest potencjał. Takie Ryse, ale w mechanice nowych AC.
Opublikowano 7 lutego 20214 l Ach, te nocne userów rozmowy. @kanabis, @Blaise, o co chodzi z tymi pajacami? Ludki z forumka?
Opublikowano 7 lutego 20214 l 21 godzin temu, Rozi napisał: A Brotherhood to gdzie się dzieje? no nie w antycznym co do lost legacy - to jedna z najladniejszych gier na ps4, a mozliwe nawet, ze najladniejsza Edytowane 7 lutego 20214 l przez Ludwes