Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Nie, bo skoro już mam praktycznie ostatnią misję do końca (nie wiem czemu porzuciłem w takim momencie) to byłoby debilizmem nie dokończyć i zaczynać od zera :reggie:
A "pan CDPR przykazał", że wersje na konsole zeszłej generacji są zajebiste :leo:

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 721,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

To jest żyćko.

20221006_162319.jpg

Opublikowano

Tutaj chyba nikt nie b będzie miał pretensji o brak tytułu gry, jest koń i dziki zachód więc wszystko jasne. Jest też trawa, więc wiadomo co to za wersja. 

Opublikowano

Pewnie myślicie że to gra red dead redemption a moje specjalistyczne oko mówi mi że to dodatek undead nightmare :asax:

Opublikowano
On 10/4/2022 at 12:02 PM, Wredny said:

Że w sensie co? Grałem na premierę na zwykłej PS4 i po trzecim patchu było całkiem spoko, a teraz jest wyraźniej, płynniej, więc nie mam na co narzekać.
Chodzi Ci o to, czemu nie zrobiłem upgrade'u do wersji PS5? Bo mam prawię połowę trofeów wbitych w wersji na PS4 i nie mam zamiaru tego tak porzucić, a wersja PS5 to osobna lista (gdyby było jak na XBOXie to bym się nawet nie zastanawiał).
A nawet gdybym to olał i postanowił zrobic platynę tylko w wersji PS5 to musiałbym zacząć od zera, bo importowanie save z PS4 może spowodować, że niektóre pucharki na PS5 wcale nie wpadną.

Trzeba było brać wersję na Xboxa  :sonkassie:

Opublikowano

image.thumb.png.05222e849461b6d20f38985f6e537344.png

prawie jak na wakacjach

Opublikowano
W dniu 4.10.2022 o 12:03, Pupcio napisał:

Trofea=choroba :sonkassie: pozbawiać się lepszej wersji bo jakeś dzbanki nie wpadną :notlikethis:

Gdyby tak sony zaczęło sprzedawac same komplety pucharkow włącznie z platyną, ale bez gry.

Jak wielu  by było chętnych i na ile wyceniono by taką usługę?

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Gdyby tak sony zaczęło sprzedawac same komplety pucharkow włącznie z platyną, ale bez gry.

Sa chetni na zakup crapów specjalnie stworzonych do wbijania tych punktow to zaplaciliby wiecej za natychmiastowe odblokowanie

Opublikowano

Soulstice (PS5)

FeqE_g3XkAMYjwy.jpg

FeqE_g3XkAMYjwysdc.jpg

FeqE0gyX0AUqnFj.jpg

Spoiler

FeqE04tWIAAlF2K.jpg

FeqE6w_XEAEk0l5.jpg

FeqE7hJWIAAjrQw.jpg

FeqE7JiX0AY-e8j.jpg

FeqE29WXwAApFg5.jpg

FeqEr4MXEAMgbSH.jpg

FeqEsGMXkAApDWM.jpg
FeqEsVeXoAU4qXP.jpg
FeqEvJnXoAIuxvH.jpg
FeqEvZ7WIAUgGkp.jpg
Zdjęcie

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Co za giera JA PIERDOLE 

183ccd894d868-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Scorn. Musiałem skompresować, bo screeny 4k nie przechodzą : (

a7187dd8-6d8b-476d-b6ff-acb83df09061-min.thumb.png.217916e8f36c5f0e6f842b5844c0f426.png

f6c8637f-262f-4958-adb1-d4d6666f73dd-min.thumb.png.0c4758fa271839f77c280950e1cfe1ef.png

seksik

a6adb7dc-669d-4c0a-a8a0-4acd030793b5-min.thumb.png.7db6959d3c3e4e03c335a784183a06f3.png

Opublikowano
W dniu 9.10.2022 o 22:31, dee napisał:

To już dawno nastąpiło, bo te mobilne aplikacje, w których klikasz w słoik majonezu, albo podskakujesz burrito/hot-dogiem/piłką/czymkolwiek cięzko nazwać grami.
Ale to nie ma nic wspólnego z Sony, bo na MS Store jest dokładnie ten sam zestaw gówna, które wbijają ludzie z czołówki rankingów.

Opublikowano

Biegam Fenyxem, zwiedzam i czilluję:

received_1947707098953930.webp

Opublikowano

:kratoswoke:zostal jeden pucharek do platyny

183e6f4ed5b35-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Znowu z CP2077, ale ta gra momentami to jest zupełnie inny level:obama:

XGIUeOU.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, tjery napisał:

Znowu z CP2077, ale ta gra momentami to jest zupełnie inny level:obama:

XGIUeOU.jpg

Niestety tylko momentami :frog:

Opublikowano
27 minut temu, Pupcio napisał:

Niestety tylko momentami :frog:

Nie no, graficznie to jest to jest top topów cały czas, a czasem przebija nawet sufit, jedyna gra zasługująca na szczytne miano generation next.

Chyba, że chodzi Ci o inne aspekty ;)

Opublikowano

O innych aspektach to może się nie będę rozkręcał lepiej :shieeet: Ale graficznie dla mnie też jest nierówno. Czasem jest lepiej niż życie i grafika z ps7 a czasem jak gierka z ps3. Ogólnie bardzo ładna gierka i często potrafi zachwycić ale chyba wiecie co jest ładniejsze :spicy: 3 literki

Opublikowano
45 minut temu, Pupcio napisał:

O innych aspektach to może się nie będę rozkręcał lepiej :shieeet: Ale graficznie dla mnie też jest nierówno. Czasem jest lepiej niż życie i grafika z ps7 a czasem jak gierka z ps3. Ogólnie bardzo ładna gierka i często potrafi zachwycić ale chyba wiecie co jest ładniejsze :spicy: 3 literki

Z tego co pamiętam grałeś bez RT, a więc sorry, :master:mode on, widziałeś tylko półprodukt ;) a tak serio to RT to jest gamechanger w tej grze, z nim wyglada zawsze kosmicznie i nie ma slabszych momentów

Opublikowano

Po skończeniu gry jeździłem sobie z tym rt troche i sorki ale nie ta technologia robi na mnie zerowe wrażenie :wujaszek: