Opublikowano środa o 19:254 dni Ogarnij ten filmik co wrzucałem na forum z HDR, bo dramatycznie sie na to patrzy xD.A może to mgła z Silent Hilla?
Opublikowano piątek o 22:382 dni Cronos: The New DawnJak ktoś lubi gry typu Metro, generalnie te w klimatach postapo robione w naszej częsci swiata to ta gra mu się powinna spodobać. Klimat jest świetny.
Opublikowano sobota o 14:591 dzień Assassin's Creed MirageGra dużo lepiej by wypadła jakby faktycznie została wydana jako DLC jak planowano. A tak to wyszła fajna skradanka z miałką fabułą, bez większego nakreślenia wrogów (ale tak to już wygląda od dłuższego czasu w AC). Ale z początku podobał mi się ten powrót do korzeni, czuć, że gra jest mniejsza i stawia na skrytobójstwo. Ciekawy zabieg z filtrem kolorystycznym nawiązujący do jedynki, nawet grałem przez jakiś czas w ten sposób.Ciekawostka, pliki ze skrinami z Xboxa dostają podpis z nazwą kodową gry tj. "Assassin's Creed Rift".
Opublikowano sobota o 16:331 dzień Forza Horizon 5No Man's Sky.Chciałem zrobić coś na wzór Rocinante z Expanse i wyszło tak
Opublikowano sobota o 21:121 dzień Fallout4 odpalany na kilka godzin, co kilka miesięcy wracam do tej gierki tak w ramach "odpoczynku" od ogrywanych innych tytułów. Vanilla version bez modów, jedynie dodatki z CreationClubu. 220lvl, biegam od dawna na very hardzie bo procentowa szansa spotkania legendarnych przeciwników wzrasta wraz z poziomem trudności. Chcę wyfarmić TwoShot Gauss Rifle (mam zwykły) i MarineArmor chest z bonusami do AP ale nie chcą wypaść póki co. Eksploracja i łażenie nadal są tip top, miło powrócić na stare śmieci, nadal nie posprzątane