Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Przytulać konsolkę na imprezach, żeby dziecko Ci nie ryczało? Pomysłów już nie mają to wymyślają, czekam jak dadzą pomysł bycia kurą z konsolką do klękania, żeby znosić jaja, są zdolni do tego XD 

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Joy con w dupe I zawody kto pierwszy wys.ra? Jeszcze jak :banderas:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nie ważne co gadają, ważne żeby gadali, myślę że to 1-2-Switch to właśnie gra typowa do marketingu, czego to ze Switchem nie można robić. Innymi słowy agresywny marketing.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

nadal nie potwierdzili boxa w eu

ale mozesz zamowic z vgp przecie, nie ma blokady regionalnej ;) 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Przytulać konsolkę na imprezach, żeby dziecko Ci nie ryczało? Pomysłów już nie mają to wymyślają, czekam jak dadzą pomysł bycia kurą z konsolką do klękania, żeby znosić jaja, są zdolni do tego XD

No ale przywalasz się w tym momencie do jednej minigierki. Rewolwerowcy, mieczyki czy ping pong się spokojnie przyjmą na spotkaniu ze znajomymi.

Opublikowano

A ktoś Cię zmusza do kupna tej "gry"? 

nie, i na szczęście nikt mnie nie zmusza do kupna tej "konsoli"

thuglife_1x.jpg

bum tsss

Opublikowano

Zobaczyłem post Yano w temacie i szybko wlazłem sprawdzić trailer nowego Monster Huntera na Switcha.

No nic piszcie sobie dalej o Zeldzie i ładowarkach.

Opublikowano

Oprócz dostosowania jasności,będę dodatkowe opcje obrazu?. Jak to jest na innych przenosniakach od Nintendo. Podobno konsola z siebie wydaję dźwięk przy zapinaniu joyconow do switcha.

Opublikowano

Oprócz dostosowania jasności,będę dodatkowe opcje obrazu?. Jak to jest na innych przenosniakach od Nintendo. Podobno konsola z siebie wydaję dźwięk przy zapinaniu joyconow do switcha.

Po prostu słychać charakterystyczne "klik", które wszystkich cieszy.

Opublikowano

Jak ja się nie mogę doczekać, przecież jak wyciągnę taką Zeldunie zieloniutką z konikiem, w samolocie to wszystkie stewardesy zaoferują dodatkowe usługi.

Opublikowano

Raczej zglosza pedofila na policje.

Opublikowano

wyje.bio micha z samolotu :obami:

Opublikowano

Ktoś wie jak się będzie ładować pro controller? Czy w zestawie jest ładowarka? Wystarczy jakaś standardowa, czy trzeba znów coś dokupić?

Bo trochę się zastanawiam nad kupnem...

Opublikowano

Ktoś wie jak się będzie ładować pro controller? Czy w zestawie jest ładowarka? Wystarczy jakaś standardowa, czy trzeba znów coś dokupić?

Bo trochę się zastanawiam nad kupnem...

Pro Controller jest ładowany przez USB-C, kabel jest w zestawie z kontrolerem.

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Trochę o nagrzewaniu się. Nie wiem na ile miarodajne jest mierzenie telefonem (xd), no ale gdyby to się sprawdziło, to byłoby super, bo najwyższą temperaturą, jaką zarejestrowali, było 37 stopni.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W srodku sa bebechy o mocy tamagochi to co sie ma nagrzewac?

Jeśli już to co najmniej o mocy Xboxa360, który jak pamiętamy często zdychał (RROD).

Opublikowano

RRoD był winą topniejącego CPU, który od początku był wadliwy a MS wrzucił taki model z premedytacją. Tutaj mowa o Nintendo, słyszałeś kiedykolwiek aby były takie problemy z ich platformamia a zwłaszcza handheldami? 

Opublikowano

RRoD był winą topniejącego CPU, który od początku był wadliwy a MS wrzucił taki model z premedytacją. Tutaj mowa o Nintendo, słyszałeś kiedykolwiek aby były takie problemy z ich platformamia a zwłaszcza handheldami? 

Problemem był topnik który był używany do lutowania a nie CPU :-) CPU nagrzewało się, plastik czyli płyta się wyginała, potem stygła ale WOLNIEJ niż topnik, który pękał. Zwykła fizyka, CPU samo w sobie się nie psuło.

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.