chrno-x 901 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 No przelicznik od lat się nie zmienił. 1 Euro = 1 Dolar. Skoro tam jest 199 dolców to w EU będzie 199 Euro. Niestety Europa zawsze jest dymana i jak kolega @Copper obstawiam, że będzie 899PLNów i to przy dobrych wiatrach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 17 Lipca pojawi sie nowa funkcja w grach z NESa polegajaca na mozliwosci cofania czasu w grze w dowolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 7 godzin temu, zdrowywariat napisał: Jaką połowę? Zalezy jak na to patrzec - jesli 200 podniesiesz o 50% to wychodzi 300.. czyli o polowe Ale juz samo 300 pomniejszyc musisz jedynie o 30% zeby miec 200 .. wiec mniej niz o polowe Ot matematyka :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 16 godzin temu, aux napisał: Liczę jeszcze na jakieś dodatkowe wersję kolorystyczne, na razie jest słabo. ten nawet ładny, fajne ma kolory na przyciskach Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 O tak, ten jest ładny. A z tych podstawowych, po obejrzeniu wszystkich materiałów stwierdzam że żółty jest całkiem sexy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ładnie dymanko tych którzy teraz kupili Switcha a nagle za miesiąc wersja z lepsza baterią w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 50 minut temu, Arm9_Team napisał: Ładnie dymanko tych którzy teraz kupili Switcha a nagle za miesiąc wersja z lepsza baterią w tej samej cenie. Strzelasz, że obie wersje Switcha będą leżały na półce w tej samej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Godzinę temu, Arm9_Team napisał: Ładnie dymanko tych którzy teraz kupili Switcha a nagle za miesiąc wersja z lepsza baterią w tej samej cenie. Masz rację, lepiej niech nie wypuszczają switcha z nowszym SoC. Równość, wolność, braterstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Fair to by było zapowiedzieć wcześniej, nie miesiąc przed a cenę aktualnego z ujową baterią obniżyć. Nie bądź idiotyczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Też uważam, że mogli zapowiedzieć oby dwie wersje Switcha podczas targów E3 ale wtedy ludzie by się nie rzucili na stary model a przecież nie może on zalegać na magazynach i półkach sklepowych. Dobrze o tym Big N wie, więc poczekali aż się niezdecydowani rzucą a teraz będą sobie pluć w brodę. Poza tym jak to Nintendo oni nigdy nie przeceniają swoich starych modeli (bo po co), no chyba, że sprzedaż swoje zrobi i będą zmuszeni. No i Ci którzy wyczekują wersji Lite to ja bym osobiście poczekał na rozłożenie konsolki na części i sprawdzenie czy gałki nie są czasami dokładnie takie same jak w normalnych joy-conach. Chyba bym się w cztery litery ugryzł jakby w moim Switchu Lite po niecałym roku nagle gałki zaczęły "dryfować" (co jak co ale joy-cona łatwiej rozkręcić i nie zepsuć aniżeli całą konsolkę). Edytowane 21 Lipca 2019 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Myślicie że ta konsola z lepszą baterią trafi już we wrześniu do mm czy euro czy raczej październik / Listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Wiadomo jaki jest serial, więc nie będzie problemu ze znalezieniem. Taki nowy model to problem dla sprzedawców. O ile jakieś PS4 Pro jest droższe i koegzystuje ze starą wersją, podobnie jak modele NEW w serii 3ds, tak taka rewizja powoduje, że jak sklep ma na stanie dużo konsol to będzie miał problem z pozbyciem się ich bo skoro za miesiąc będziesz miał coś LEPSZEGO w tej samej cenie, to po co kupować? Będzie musiał sprzedawać konsole z uciętą marżą o ile nie pod wodą. Ale nie da się tego miło zrobić dla wszystkich. Ew mogliby zrobić recall jakiś i wymienić sklepom i może niektórzy ogromni gracze się tak dogadają, ale mniejsze sklepy? Nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Odpowiedzialność za łagodne wprowadzenie tej zmiany powinno być na Nintendo, ponieważ na pewno mogą pozwolić sobie na więcej ryzyka niż sprzedawcy. Jeżeli N chciałoby być fair to by przecenili obecnego Switcha o powiedzmy 10-20% i poinformowali konsumentów, że za miesiąc będzie nowsza wersja. Może by nie zarobili na tych przecenionych egzemplarzach, ale za to stworzyli by ogromne ilości dobrej woli. No ale po co, skoro można to załatwić po kryjomu. To nie jest przytyk wyłącznie w stronę N, bo moim zdaniem tyczy się to każdej firmy, która przedkłada odpowiedzialność wobec interesariuszy nad dobro konsumenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Jak mówię, firmy mają na magazynach już kupione konsole. Musiałaby iść za tym jakiś ruch Nintendo. Jak nagle Nintendo obniży cenę na nową partię to każdy leżak kupiony wcześniej będzie miała firma w plecy. Stąd się trzyma takie rzeczy w tajemnicy. Wiem, to nie jest prokonsumenckie. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Z drugiej strony nawet jakby zapowiedzieli nowe modele grube kilka miechów przed (dajmy 6/7 miesięcy) to sprzedaż by spadła do tego czasu, bo każdy czekałby na nowe modele. I tak sklepy są udupione i tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Ok, zapowiedzieli miesiąc przed. Mogliby obniżyć cenę starego modelu o 50e, ale po co? Skoro większość matek, co kupuje dziecku nie czyta newsów o grach. Biznes is biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Panowie rozkręcał ktoś joy con? Kupiłem zestaw do wymiany chwytaków i nie mogę wykręcić 2 śrubek . Rozwaliły mi się końcówki i nie mam pojęcia jak to teraz ogarnąć Edytowane 22 Lipca 2019 przez SpacierShark123 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Użyłeś złego śrubokręta i z(pipi)ałeś główki śrubek? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Tam są patentowe, trójkątne śrubki. Ja wymieniałem parę analogów i kilka blokad wysuwania na metalowe, nic nie uszkodzilem. Na zjechany gwint jedyna metoda jaką znam to nowa obudowa a obecną rozwalić. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Czasem da się odkręcić dobrze dopasowanym płaskim, ostrym śrubokrętem, przynajmniej te zjechane śrubki philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Tak, Philipsa tak bo masz krzyż. Z tymi z joyconów trochę gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Wiem jak wyglądają śrubki w Switchu. Może jest jakiś sposób, żeby jeszcze gdzieś się zahaczyć. Nie wiem jak je zjechał :). Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 No też nie wiem. One są malutkie więc mało miejsca na eksperymenty. Na w swoim zmieniłem na philipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Mozesz przewiercic srubke jak masz wiertlo odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi