Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

TV + dobry pad w Hollow Knight wchodzi lepiej niż na małym ekranie. 
Xenoblade tylko TV. 
Ogólnie gry od Nintendo wolę w lepszej rozdziałce. 

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Też mam gry które preferuje na dużym i też takie, co wolę na małym odpalić np visual novelki albo jakieś retro. Gry z masą znaczników lub małą czcionką tekstu są na małym ekranie po prostu niewygodne.

Opublikowano

Dla mnie za duży trade-in ten lite. Grałem krótko na nim ale waga mi nie przeszkadza, gram na GPD Win 2 który jest 1.8x cieższy. Natomiast brak wibracji i żyroskopu to jednak spory minus. Wielkość konsoli też nie jest bardzo różna, 5.5 vs 6.2 przy ramkach jak pasy startowe dla samolotów. Dlatego wg. mnie nie warto się pchać w to, musiałby być duuuużo tańszy a aż takiej różnicy nie ma.

Liczyłem na coś w formacie DS/3DS jak zapowiadali lite. To byłby dla mnie day1. Teraz ani Lite ani zwykły nie wchodzą do kieszeni.

Opublikowano

Teraz to telefon rzadko się w kieszeni mieści (za co kocham swojego iPhone SE :) ), a co dopiero konsola niby przenośna :) Ostatni był DS Lite

Opublikowano

New3DS XL w mojej się mieści. Wkurza mnie jak jest ciepło a ja muszę nosić plecak/torbę. Lubię wyjść w spodniach i bluzie. Teraz zimno to mogę switcha znowu nosić xD

Opublikowano

Ja zawsze mam jakąś torbę, bo mam iPada zawsze ze sobą, portfel, scyzoryk plus jakieś chusteczki, ładowarki, słuchawki - no nie ma szans iść gdziekolwiek bez torby. Chyba, że gdzieś na chwilę, ale wtedy i na telefonie w Ace Attorney można zabić te kilka minut :)

Opublikowano

Na pewno mózg frostiego działa słabo, niezależnie od trybu

Opublikowano
22 minuty temu, _Forum_ napisał:

Na przyklad YS VIII ze srednia graczy 8.8 na metacritic 

O kierwa racja !
To bierz Lite, nawet się nie zastanawiaj !

Opublikowano

Nie wiem już, w którym dziale zadać pytanie, więc zrobię to tutaj. 

Poszukuje jakiegoś fajnego coopa dla 2ch osób. 

Kumpel 2 dni temu kupić Switcha i prócz Stardew Valley (w które gramy w coopie), chcielibyśmy zagrać w coś, co jest bardziej nastawione na walkę i przy okazji daje swobodę eksploracji itp. 

Stąd pytanko, warto zainwestować się grą Portal Knights? Obecnie na promocji - 30%.

Opublikowano

Diablo 3 sobie weźcie, tam eksploracja i coop jest, a także walka.

Opublikowano
4 godziny temu, Neithell napisał:

Nie wiem już, w którym dziale zadać pytanie, więc zrobię to tutaj. 

Poszukuje jakiegoś fajnego coopa dla 2ch osób. 

Kumpel 2 dni temu kupić Switcha i prócz Stardew Valley (w które gramy w coopie), chcielibyśmy zagrać w coś, co jest bardziej nastawione na walkę i przy okazji daje swobodę eksploracji itp. 

Stąd pytanko, warto zainwestować się grą Portal Knights? Obecnie na promocji - 30%.

Guacamelee dwie części :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy coś szykują na TGA, bo na directa w grudniu nie ma co liczyć? Wszystko co miało wyjść wyszło, przydałyby się jakieś bomby.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

No dokładnie, bo na nic, poza BotW2 nie czekam. A te BotW to nawet na horyzoncie nie jest. Przydałyby się jakieś zapowiedzi na 2020

Opublikowano

W tym momencie wiemy tylko o Animal Crossing i remake’u Xenoblade, ale spokojnie. W grudniu 2018 nie wiedzieliśmy min. o Link’s Awakening, Super Mario Maker 2, Astral Chain i Ring Fit 

Opublikowano

Pewnie już każdy ma, ale może się komuś przyda -  kupiłem na Ali zaj.ebiste szkło na Switch:

https://www.aliexpress.com/item/32870044994.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.266d4c4dMuYjMl

Jest zaokrąglone na brzegach, pasuje idealnie, w promocji na 11.11 zapłaciłem jakieś 30 zł za 2 sztuki.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Mam duże dłonie i szukam odpowiedniego pada z dobrym krzyżakiem. Jaki warto kupić :) ?