Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Tu się też zgodzę, switch to pierwsza przenośna konsola do której byłem zmuszony kupić jakiś uchwyt HH i dokleić dpada bo serio nie wyobrażałem sobie inaczej grać w niektóre gierki. Nie miałem jeszcze takiej konsoli, że musiałem dokupywać tonę gówna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Używam konsoli od kwietnia 2017 roku i jest to dalej taki sam szajs jak wtedy. Na wszystko jestem w stanie przymknąć oko ale joycony dalej gubią zasięg a analogi padają. Jakoś w moim wiekowym PSP z 2005 roku szajsowaty analog dalej działa normalnie. Mój pad od 360 którego używam od 2007 roku a obecnie służy jako pad dla drugiego gracza na PC też działa super poza tym ,że ma całkowicie wytarte gumki na analogach i muszę te nakładki zakładać. Do tego joycony się wycierają i wyglądają tak sobie już po 6 miesiącach użytkowania. Jeszcze mi się przypomniało, z czasem joycony zaczynają się chybotać w szynach, mnie to strasznie denerwuje. Niech wreszcie wydadzą wersje Pro za 2k to może będzie tak jak człowiek oczekuje. A usprawiedliwianie ,że soft się nie rozwija bo na telefonie też mam netflixa to jest jakaś porażka. No ekran w konsolce jest chyba trochę większy plus ma fajną stopkę dzięki czemu mogę sobie konsole postawić w samolocie czy pociągu albo nawet na jakimś wyjeździe. Sprzęt mocno taki sobie za to gierki sztos Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Ukukuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 No właśnie gierki i indyki ratują jako tako switch, ale sprzętowo? No niestety tutaj to już tragedia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Koledzy takie pytanie ogólne mam. Jakieś konkrente gry na ten rok zapowiedziano? Najbliższe miesiące do czerwca? Czy poza AC i portami z wii u nic? Bo się znowu zastanawiam nad sprzedażą konsoli. Przejdę jeszcze raz fe innym domem po premiersze dlc, ogram torne z backloga i skończę AI (w sumie to już w ten weekend została mi może 1 h ). Zastanawiam się czy konsoli nie sprzedać. Nintendo znowu po kilku dużych fajnych produkcjach ma zastój. Zupełnie jak kiedy switcha kupiłem pierwszy raz w okolicy premiery xeno i odyssey. Jesień 2019 mimo zawodu pokemonami była zacna od fe po luigi mansion. Teraz bida z nędzą ponownie. Spodobały mi się vn ale z tych co wyszły wszystko od listopada zdążyłem ograć może coś nowego jest zapowiedziane na pierwsze pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Nic ciekawego. Sprzedawaj Jeśli skaczesz od gry do gry i ograłeś co chciałeś ograć to nie ma sensu trzymać z nadzieją, że może na drugą połowę roku dadzą coś fajnego. Ja osobiście uwielbiam Switcha za te "koślawe" PCtowe/konsolowe porty, które mam okazję nadrabiać w podróżach. Czekam teraz na Outer Worlds. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 A po co sprzedawać? Jak nic nie ma to włóż do szuflady i niech leży. Jeść Ci woła, czy jak? A jak coś wyjdzie to pograsz. Chrzanić się ze sprzedażą, potem z kupnem jest nonsensem. Co do wygody i jakości: obecnego Switcha mam rok, poprzedniego też miałem rok (zniszczył się w wypadku samochodowym), nie zauważyłem tego wszystkiego o czym pisaliście: zanikający sygnał, wypadające joycony i tak dalej. Wiele, wiele razy grałem od 100% do wyczerpania baterii na jednym posiedzeniu, zero drętwienia, niewygody. Gram w 99% przenośnie, na noc konsola ląduje w docku. Na ekranie mam dwie rysy, obydwie wiem dlaczego. Konsolę codziennie noszę w pokrowcu do pracy. Nie wiem, może moja jest z tytanu Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Nakleilem wczoraj do mojego nowego switcha folie Hori z MediaMarkt. Wszystko ok równo, bez bąbli, ale troche pyłków kurzu jest po folia. Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Uprzejmie proszę o nieszkalowanie switcha. Przecież wiadomo od dawna że nintendo tylko w gry a nie w sprzęty umie. @blantman czekamy wszyscy na directa, póki co pierwsze pólrocze dupa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 @blantman no ja liczę na dwa Metroidy, Mario RPG/Paper Mario i jakieś Star Warsy w tym roku, więc wstrzymałbym się z tym sprzedawaniem. A co do awaryjności konsolek Nintendo, to zawsze będę je zachwalał, bo wszystkie Gameboye, DSy, 3DSy , Gamecuby i Wii działają mi tak jak 20 lat temu, poza niesławnymi pękającymi zawiasami DS Lite . xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wlasnie, co do Star Warsow przydaloby sie jakies dobre Rogue Squadron na Switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 5 godzin temu, madhunt3r napisał: Nakleilem wczoraj do mojego nowego switcha folie Hori z MediaMarkt. Wszystko ok równo, bez bąbli, ale troche pyłków kurzu jest po folia. Jak żyć? Folie/szkło najlepiej zakładać w łazience po prysznicu, w wilgotnym powietrzu kurz nie fruwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 To i tak nic nie daje. Ale troche drobinek kurzu zawsze wejdzie, trzeba jakoś żyć. Jak się gra to się nie zauważa, jedynie w słoneczny dzień na wyłączonym ekranie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 47 minut temu, number_nine napisał: Folie/szkło najlepiej zakładać w łazience po prysznicu, w wilgotnym powietrzu kurz nie fruwa. Najlepiej w trakcie prysznica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Mozna jakos podpiac Switcha Lita do wyswietlacza ew projektora? Moze sa juz jakies domowe sposoby ma to, ew przejsciowki Edytowane 24 Stycznia 2020 przez _Forum_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 323 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 7 minut temu, _Forum_ napisał: Mozna jakos podpiac Switcha Lita do wyswietlacza ew projektora? Moze sa juz jakies domowe sposoby ma to, ew przejsciowki Jakim trzeba być gamoniem aby sprzedać normalnego switcha z dockiem, kupić lite i spamować pytaniem jak przerzucić z niego obraz na jakoś ekran? Ja mam jeden domowy sposób: Spoiler Wypożycz z biblioteki mózg elo 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Nie sądzę by gniazdo Frostiego było kompatybilne z jakimkolwiek mózgiem. Analogicznie jak Switch lite z dockiem. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Dr.Czekolada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Zbyt dluga historia Balon, w skrocie zeby miec kase na studia. Myslallem ze juz sa jakies sposoby na wyswietlenie obrazu Edytowane 24 Stycznia 2020 przez _Forum_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Próbuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jak ladujecie swoje switche? Zostawiacie w docku czy innym sposobem? Ja w sumie po skończonej grze wkładam do docka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 hour ago, NemoKOF said: Próbuj Hide contents O to mi chodzilo, wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 1 godzinę temu, madhunt3r napisał: Jak ladujecie swoje switche? Zostawiacie w docku czy innym sposobem? Ja w sumie po skończonej grze wkładam do docka. Zostawiam na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Ja od tego mam chomika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Takie to śmieszne jest gdzieś oprócz swojego profilu czas ile w dana grę grałem? Mam tylko ze „first played 1 day ago” Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Po 10 dniach pojawią się konkretniejsze wartości z dokładnością do 5h np. "15 hours or more" później "20 hours or more" itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Wg opisu nie pojawi się jeśli mam wyłączony wybor profilu przed wejściem w grę. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi