Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Direct out of fucking nowhere.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

Ehh nie wiem czemu liczyłem na odświeżenie SM64 i sunshine, jednak lipa i tylko rozdzielczość polepszona także srac na to. Co do 3d world akurat wezmę bo nie grałem na Wii u przez obesrany FW + dodatek.

Btw. ta skladanka 3 gier jest za 60 Basków.

Opublikowano

Największa bieda to ten dziwny Mario Kart, ale pewnie pójdzie w milionach.. 

Opublikowano

Nie rozumiem tych czerwonych pajaców, którzy tylko do marca będą sprzedawać grę XD

No ale czerwonych fagom to nie przeszkodzi.

Opublikowano
10 minut temu, funditto napisał:

Największa bieda to ten dziwny Mario Kart, ale pewnie pójdzie w milionach.. 

To było akurat najlepsze w tym Directcie.

Trylogia Marianów 3D i to w limitowanej edycji... nawet w digital. Bardziej Nintendowego ruchu nie dało się wymyślić. Mario 64 wygląda gorzej z tymi ostrymi krawędziami, Sunshine pewnie dalej w 30 klatkach, i brak tego lepszego Galaxy, czyli dwójki. A to wszystko za 60 baksów. Cudowne Nintendo.

Opublikowano

A Mario 35 bedzie mozna grac tylko do końca marca. LOL. Ciekawe czy to Mario 3D bedzie w polszy.

Game and watch też pomysł.

Ciekawe jak cena.

No i dopaszone 3DWorld dopiero w 02.2021.

Czyli susza do tego czasu poza Mario.

Ogólnie galaxy! Jaranko.

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że to będzie dostępne tylko w NSO i normalnie tego nie będzie się dało kupić?

Jeśli tak, to nie ma ktoś może jeszcze miejsca w nso-rodzinie? :whistling:

Opublikowano

Te trzy mariosy 3d na karcie wszystkie będą czy trzeba będzie coś dociągać z neta? Raczej bez problemu powinny się zmieścić. 

Opublikowano
5 minut temu, Strife napisał:

Te trzy mariosy 3d na karcie wszystkie będą czy trzeba będzie coś dociągać z neta? Raczej bez problemu powinny się zmieścić. 

Proszę nie, ten balonik już jest wystarczająco nadmuchany. Te trzy romy nie mają prawa nie zmieścić się nawet na najmniejszej karcie.

Opublikowano

Myślę teraz o lineupie Switcha na najbliższe miesiące i mamy: 

wrzesień Super Mario 3D All Stars

październik Mario Kart LHT i Pikmin 

listopad DLC do Pokemonów 

luty Super Mario 3D World +

W listopadzie lub grudniu powinien wjechać co najmniej jeden ex. Moje typy to: Bravely Default 2, NMH 3 lub nowa gra od Ubi (Mario + Rabbids 2 ?)

Opublikowano

No jest jeszcze trochę ploteczek.

Monster Hunter na switcha dedykowany, 2d Metroid, Zelda Skyward Sward port, NMH1, Prince of Persia. Może coś z tego wpadnie na ten rok jeszcze. 

Ale patrząc po plotach to mają opóźnienia, wiec nie dziwie się. 

Opublikowano
Godzinę temu, MBeniek napisał:

Dobrze rozumiem, że to będzie dostępne tylko w NSO i normalnie tego nie będzie się dało kupić?

Jeśli tak, to nie ma ktoś może jeszcze miejsca w nso-rodzinie? :whistling:

Tak bo to zostało normalnie dodane do usługi tak jak wszystkie inne gierki że SNESa.

Opublikowano

Teraz tak myślę, że Super Mario Allstars z NSO i Super Mario 3D AllStars powinny mi spokojnie wystarczyć do premiery nextgenów, a i efekt nowej generacji będzie lepszy po takich remasterach ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Proszę nie, ten balonik już jest wystarczająco nadmuchany. Te trzy romy nie mają prawa nie zmieścić się nawet na najmniejszej karcie.

Jest nadmuchany i bardzo chętnie wsysnę cały hel z niego :ohstop:

Syn z przyjemnością ogra mariany, a ja z chęcią 64, bo nigdy nie miałem okazji. 

Opublikowano

Ja kupuję kolekcję Marianów, 3D World i tą konsolkę xd no zarobią na mnie dziady ale żadnej z tych gier nie ograłem a ta konsolka mi się podoba wizualnie. 

Opublikowano

Kolekcja All Stars 3D zajmuje ok 4GB, więc pewnie będzie na 1 karcie

Opublikowano

To co - już chyba wszystko co się dało przeportowali i można już odliczać dni do najlepszej gry z Wii u? 

nGvDg5W.gif

Opublikowano

Została jeszcze gra twojego ulubionego twórcy - Devils Third.

Opublikowano

:pawel:

Ale to mnie z czerepakiem pomyliłeś- to jego ulubieniec.

Opublikowano

Fatal Frame, Star Fox Zero i Yoshi/Kirby też wylazło.

A ja jeszcze poproszę z Wii Zeldy, Last Story i Pandora Tower.