Opublikowano 26 września 20213 l 11 minut temu, number_nine napisał: Nie wiem kto mając ochotę np na strategię sięgnie po Mario Rabbids XD kiedy na innych konsolach jest już spory wybór z tego gatunku. Tylko 7,5 mln ludzi miało ochotę na strategię Mario Rabbids. Ciekawe ile osób zakupiło strategie na innych sprzętach... Pewnie cała reszta tytułów razem się tak nie sprzedała. Zresztą kurwa kto kupuje jakąkolwiek konsolę dla strategii.
Opublikowano 26 września 20213 l To, że ileś tam milionów kupiło gre nie znaczy, że jest wybitnie dobra. To tak jakby powiedzieć, że Young Leosia to zajebista raperka, bo ma od chuja wyświetleń na yt. A strategie to był tylko jeden przyklad z listy tego ziomka, dokładnie to samo mógłbym napisać na temat każdego z wymienionych gatunków
Opublikowano 26 września 20213 l A propo strategii Ja tylko przypomnę 2019 Game Awards Pecetowy Total War oklepany aż miło.
Opublikowano 26 września 20213 l 31 minut temu, number_nine napisał: Czaje, że Smash Bros ma swoich fanów, ale ja grając sporadycznie w mordobicia wybiorę np Injustice z masą contentu, świetną oprawą i jakimś tłem dla każdej z postaci. Albo którąś z kultowych marek - Tekken, Mortal, Soul Calibur itd. Ponownie - The Game Awards 2019 Mortal Kombat 11 oklepany aż miło.
Opublikowano 26 września 20213 l Faktycznie poza MK konkurencja dojebana fest. Czy teraz mam wyciągnąć wszystkie plebiscyty z poprzednich lat i na tej podstawie stwierdzić, że Switch jest do dupy, bo w topkach gry na niego będą sporadycznie? No żelazny argument kolego. Poza tym wymieniając w kółko te same gry potwierdzacie to o czym piszę i nie rozumiem, dlaczego tak ciężko to zrozumieć XD Nintendo najlebrze bo Smash Bros i Fire Emblem Edytowane 26 września 20213 l przez number_nine
Opublikowano 26 września 20213 l 3 minuty temu, number_nine napisał: Nintendo najlebrze bo Smash Bros i Fire Emblem Gratuluję. Dowiedziałeś się o kolejnych dwóch perełkach na Switcha poza wymienianymi tu od samego początku przez ciebie Odyssey i BOTW. Jeszcze trochę i przyjmiesz do świadomości, że takich gierek jest więcej.
Opublikowano 26 września 20213 l Przeciez Mario Rabbids to najlepsza strategia i nie zgadzac sie z tym moze tylko ktos, kto w to nie gral. A jak dodadza vs. online to ja prdle
Opublikowano 26 września 20213 l 1 minutę temu, GearsUp napisał: Gratuluję. Dowiedziałeś się o kolejnych dwóch perełkach na Switcha poza wymienianymi tu od samego początku przez ciebie Odyssey i BOTW. Jeszcze trochę i przyjmiesz do świadomości, że takich gierek jest więcej. No teraz to już pierdolisz jak potłuczony chłopie. Ale rozumiem, że od dwóch lat grasz w te same gry i czekasz aż wielkie N kiedyś wypuści kolejne perełki.EOT, bo z nintendofagami naprawdę nie ma dyskusji XD
Opublikowano 26 września 20213 l Wez moze idz juz odpal ps5, zainstaluj/sciagnij nowa gre i wszystkie aktualizacje, moze na wieczor uda sie pograc przy dobrych wiatrach Gorzej niz na Atari 65XE DUZE KONSOLE
Opublikowano 26 września 20213 l 1 minutę temu, number_nine napisał: No teraz to już pierdolisz jak potłuczony chłopie. Ale rozumiem, że od dwóch lat grasz w te same gry i czekasz aż wielkie N kiedyś wypuści kolejne perełki.EOT, bo z nintendofagami naprawdę nie ma dyskusji XD
Opublikowano 26 września 20213 l 3 minuty temu, number_nine napisał: , bo z nintendofagami naprawdę nie ma dyskusji XD Panie, ale nikt Cie tu nie zapraszał, nie podoba Ci się Nintendo to nie korzystaj, chyba że sprawianie sobie bólu Cie rajcuje, to luz, pisz sobie dalej, ja też w sumie lubie poczytać wysrywy ignorantów.
Opublikowano 26 września 20213 l 14 minut temu, Dave Czezky napisał: Przeciez Mario Rabbids to najlepsza strategia i nie zgadzac sie z tym moze tylko ktos, kto w to nie gral. A jak dodadza vs. online to ja prdle Grałem, nudy jak cholera.
Opublikowano 26 września 20213 l tak samo jak kazda jedna czesc uncharted killroomy na jedno kopyto No nie da sie tego skonczyc.
Opublikowano 26 września 20213 l 7 minut temu, voi tekku napisał: Panie, ale nikt Cie tu nie zapraszał, nie podoba Ci się Nintendo to nie korzystaj, chyba że sprawianie sobie bólu Cie rajcuje, to luz, pisz sobie dalej, ja też w sumie lubie poczytać wysrywy ignorantów. Największy ból powoduje u mnie brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, albo powtarzanie w kółko 10 tytułów, które mają świadczyć o potędze Nintendo jako dewelopera gier. Taki ze mnie ignorant, że wole wspierać mniejsze studia i wydawców, posiadam w pudle takie gry jak Owlboy, Sayonara Wild Hearts, Valfaris, Hollow Knight itd, gdzie większość z Was kupuje je w brazylijskim/meksykańskim/chujwiejakim eshopie, żeby mieć 5zł taniej XD Ale za kolejny remaster mario dajecie 250zł z pocałowaniem ręki, bo Nintendo pozwoli zagrać kolejny raz w to samo oczekując lata na porządną premierę. Fani nintendo to naprawdę najwięksi jebacze logiki w branży gier.
Opublikowano 26 września 20213 l Jezu, a przyjmujecie, że ktoś może mieć inny gust? Mi się Rabbitsy podobały mega. Debilny humor na plus, mimo że średnio lubię same kurliki. To tak jakby się przyczepiać, że na ps5 same TPP, a xbox to multi i halo. Dla mnie podstawy problem switcha to posucha ostatniego roku i brak megaton, brak sporej ilości marek z ds/3ds które tam wychodziły oraz zbyt psujący się sprzęt. Nie mam problemu odpalić sobie GoT, GoW na ps5 albo Halo Infinity dziabnąć betę. A jednocześnie nie podoba mi się TLOU2 (tfu) i Sea of Thieves. Zapomniał też ktoś z mega fajnych gierek że switcha dodać Octopath Traveler. A i Smash, wiecie jakie w USA i Japonii jest tym jaranko? Jaką jest sprzedaż? Twierdzenie, że ta gra nie ma głębi też jest śmieszne. No jednak dużo postaci się różni. To jest hołd gierka które jarało zachód i wschód. Ma świetna muze, masę trybów. Super gierka. Nawet czasem pyknę, ale nie oznacza to, że uważam to Mesjasz. Ale ponad 20mln poszło.
Opublikowano 26 września 20213 l 1 minutę temu, Basior napisał: Jezu, a przyjmujecie, że ktoś może mieć inny gust? Ja to przyjmuje i ani razu w tej dyskusji nie odnosiłem sie do gustu, albo nie mówiłem, że gierki od Nintendo to tylko pierdółki dla dzieci z bajkową oprawą. No ale ten argument zawsze jest wkładany w usta kogokolwiek, kto śmie stwierdzić, że Nintendo sie opierdala i wydaje niewiele dużych i angażujących tytułów
Opublikowano 26 września 20213 l 1 minutę temu, number_nine napisał: Ja to przyjmuje i ani razu w tej dyskusji nie odnosiłem sie do gustu, albo nie mówiłem, że gierki od Nintendo to tylko pierdółki dla dzieci z bajkową oprawą. No ale ten argument zawsze jest wkładany w usta kogokolwiek, kto śmie stwierdzić, że Nintendo sie opierdala i wydaje niewiele dużych i angażujących tytułów No aż tak niewiele to nie, chyba, że odcinasz porty. Wtedy tak. Plus nie wiem czy FE, AC albo Smash liczą się wg. Ciebie do takich gier. Dla mnie tak. Rozumiem, że chciałbyś więcej gierek ala botw. Ja sam się łudziłem, że tak będzie, ale cóż....
Opublikowano 26 września 20213 l a ja bym wlasnie chcial wiecej gier jak punch out (jedyne gry do uczenia na pamiec, ktore sa kozackie), f-zero, 1080 czy star fox.
Opublikowano 26 września 20213 l 1 minutę temu, Basior napisał: No aż tak niewiele to nie, chyba, że odcinasz porty. Wtedy tak. Plus nie wiem czy FE, AC albo Smash liczą się wg. Ciebie do takich gier. Dla mnie tak. Rozumiem, że chciałbyś więcej gierek ala botw. Ja sam się łudziłem, że tak będzie, ale cóż.... AC kupiłem na premierę, bo byłem ciekaw o co tyle szumu, FE jest na liście, ale problem właśnie w tym, że co po tym? 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: a ja bym wlasnie chcial wiecej gier jak punch out, f-zero czy star fox. A moze już po prostu zmieniasz sie w casuala? I lepiej po całym dniu w robocie popykać w pamperki, niż skupić się na dużym tytule wymagającym więcej uwagi, bo po co myśleć przy rozrywce, nie? Prostych gierek jest od chuja, ale czasem trzeba wyjść troche dalej niż marki Nintendo, Tobie chyba nie muszę tego tłumaczyć
Opublikowano 26 września 20213 l Nie osmieszaj sie, nie masz zielonego pojecia w co graja casuale. Nie jest to ani mario, ani zelda, ani smash, ani jakakolwiek przytaczana przeze mnie tutaj gra. Nintendo ma najwiekszy odsetek prawdziwych i swiadomych graczy moi drodzy, prawdziwych pasjonatow i entuzjastow elektroniczej rozrywki. U mnie w tej chwili odpalona trzecia sprawa w Great Ace Attorney - mozna byc dalej od casuala? Idz sobie poszczelaj z krzakow hardkorowcu albo pokop balona w fifloku. Jaki kraj, taki 6 zmysł - na końcu się okazuje, że sam jesteś casualem.
Opublikowano 26 września 20213 l 1 godzinę temu, number_nine napisał: niż skupić się na dużym tytule wymagającym więcej uwagi, przecież w 90 procentach nowoczesnych, wielkich, poważnych grach to tak naprawdę idziesz gałką do przodu i podążasz za linią na mini mapie xD Twój mózg mimowolnie się wyłącza. Czy Ty grałeś w ogóle w Punch Outa? Tam musisz być skupiony i pełen uwagi w stu procentach. Asasyna przejdziesz będąc po 12 piwach.