Opublikowano 13 lutego 20232 l Ogólnie się zgadzam, ale jaki to będzie twist? Dodanie 3D? Drugi ekran? Projektor? VR? Jakoś nie chcę tylko lepszych bebechów. I sukcesu jakoś takiego jak przy Switchu nie czuję, bo jak miałoby się sprzedać? Że silniejsze? Jakoś wątpię. Gimmick fajny, o to prędzej. W ogóle coś ostatnio mało innowacji. Labo jakie nie było, ale czuć było pomysł.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Labo było spoko, durna opinia że to tylko kartony jest krzywdząca. To był kapitalny pomysł jako zabawa dla młodszych i rodziców, działało świetnie, minigry były pomysłowe, a frajda że składania i kreatywnego wymyślania była prawie jak przy LEGO. Szkoda, że to nie wypaliło, wręcz byłem pewny że będzie odwrotnie. Może z ceną przesadzili ale z drugiej strony planszówki też potrafią tyle kosztować, a tam faktycznie sama tektura bez gierek na kardridzu. Kupiłem jeden zestaw za 60zl jak już to latało w przecenach bo umierało i absolutnie nie żałuję. Mi najbardziej szkoda na switchu ring fita, sama gra i pomysł to mistrzostwo ale właśnie tu mi szkoda, że więcej gierek pod te kółko z pilatesa nie zrobili.
Opublikowano 14 lutego 20232 l Ja się bawię obecnie Labo z dziećmi i jest wg mnie tak: + pomysłowość jest i to w zasadzie tyle. Wszystko psują następujące rzeczy: - to kartony więc są po prostu delikatne. Moje dzieciaki uszkadzają regularnie coś i naprawiam póki się da - krok w tył z precyzją. Wiiloty miały jej więcej - nawet jak joye są 20cm od switcha w formie "domku" i "komina" to potrafi je rozłączyć. To jest kryminał.
Opublikowano 16 lutego 20232 l Witam, mam taki problem mianowicie moja konsola nintendo switch lite nie chcę się ładować, to znaczy niby pokazuje się ikonka ładowania ale nic się nie dzieje, kiedy próbuję ją włączyć to pokazuje się logo Nintendo I z powrotem pokazuje się ikonka ładowania.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Nie wiedziałem, że będzie pudło https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gra-nintendo-switch-front-mission-1st-remake-limited-edition?utm_source=FB_DPA&utm_medium=cpc&utm_campaign=KP_DPA_remarketing_add-to-cart_MediaExpert_BF&utm_content=Facebook_Mobile_Feed&utm_facebook=KP_DPA_remarketing_add-to-cart_MediaExpert_BF|REM_ATC_2-7d|DPA_carousel&utm_fbc=23848374392730744&utm_fbg=23848374393750744&utm_fba=23848374394310744&utm_id=at1!26830940
Opublikowano 19 lutego 20232 l Odpaliłem dzisiaj Switcha na TV po kilku tygodniach grania w trybie przenośnym no i pasuje tego następcę dostać w najbliższym czasie. Metroid Dread w trybie przenośnym wygląda pięknie a na TV wygląda to brzydko.
Opublikowano 19 lutego 20232 l No bo to się odpala na max 24/27 calowym monitorze. Na niczym większym. ; )
Opublikowano 19 lutego 20232 l Switch przenośnie tylko na oledowym modelu, mega bardzo podbija wrażenia z oprawy Switch na tv tylko na odbiornikach full hd
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ja gram na 50 calach, tv 4k, gra się super. Jasne, są ząbki, widać prostą geometrię, słabe detale i tak dalej. I co z tego, skoro niesamowity design niweluje to wszystko. Po 5 latach grania przenośnie odkrywam gry na Switchu na nowo. Coś fantastycznego
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ja mam do switcha plazmę panasa, wtedy się chwalili że to najlepszy model jaki panas zrobił ever z plazm i gierki na nim się super prezentują. Ogółem plazmy są dobre do puszczania treści z dziwnych natywnych rozdzielczości, czy programy tv czy hejtowana wszędzie viaplay - zawsze obraz cymesik na tym. No i ogrzeje pokój przy okazji.
Opublikowano 19 lutego 20232 l 24 minutes ago, Daffy said: Ja mam do switcha plazmę panasa, wtedy się chwalili że to najlepszy model jaki panas zrobił ever z plazm i gierki na nim się super prezentują. Ogółem plazmy są dobre do puszczania treści z dziwnych natywnych rozdzielczości, czy programy tv czy hejtowana wszędzie viaplay - zawsze obraz cymesik na tym. No i ogrzeje pokój przy okazji. Ja w Polsce też miałem plazmę Panasonica, jedną z ostatnich jakie wyszły i też bardzo chwaliłem sobie obraz. Niestety, nie mogłem ze sobą zabrać
Opublikowano 21 lutego 20232 l Obejrzałem sobie ostatni materiał Pisarskiego o Switchu i w sumie faktycznie ciężko powiedzieć jaki manewr będzie teraz najlepszy dla Nintendo. Moim zdaniem generacje są teraz tak płynne że wystarczy upgrade bebechów, jakiś normalnie można jechać kilka następnych lat
Opublikowano 21 lutego 20232 l Najpierw sprzedaż musi wyhamować. Potem obniżą cenę i sprzedaż znowu ruszy z kopyta. A dopiero potem zapowiedzą następcę. 2025 IMO najwcześniej
Opublikowano 21 lutego 20232 l Równie dobrze mogą za rok rzucić nextgena i przez parę dobrych lat tłuc crossgeny. Będzie wybór albo zostajesz na starym i 300p 21fps albo next gen i 1080 29fps. Poza tym nowy sprzęt nawet jak to miał byc mocniejszy switch to i tak musi być jakiś nowy gimmick. Target Nintendo to nie są ludzie co patrzą sztywno tylko w specyfikację
Opublikowano 21 lutego 20232 l Będzie to samo co Switch, tylko dopracowane. Nintendo od dawna nie porzuca swoich pomysłów z generacji na generację.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 2 minutes ago, Paolo de Vesir said: Będzie to samo co Switch, tylko dopracowane. Nintendo od dawna nie porzuca swoich pomysłów z generacji na generację. No tak bo po Gamecube było rozwinięcie idei czyli Wii. A nie, jednak nie. A po Wii rozwinięcie idei Wii czyli WiiU. Hm, jednak nie. Rowinięciem idei WiiU jest Switch? Jak się uprzeć, ale chyba jednak nie. Więc w sumie Gamecube był takim bezpośrednim następcą poprzedniej konsoli na zasadzie mocniej lepiej szybciej. Od tego czasu kolejna konsola to nowy gimnick.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 2 minuty temu, Homelander napisał: No tak bo po Gamecube było rozwinięcie idei czyli Wii. A nie, jednak nie. A po Wii rozwinięcie idei Wii czyli WiiU. Hm, jednak nie. Rowinięciem idei WiiU jest Switch? Jak się uprzeć, ale chyba jednak nie. Więc w sumie Gamecube był takim bezpośrednim następcą poprzedniej konsoli na zasadzie mocniej lepiej szybciej. Od tego czasu kolejna konsola to nowy gimnick. Bładam Cię: GB -> GBC -> GBA DS -> 3DS WiiU -> Switch jedynie Wii było odejściem od starej sprawdzonej formuły
Opublikowano 21 lutego 20232 l Jeszcze bym dorzucił: NES -> SNES N64-> NGC W zasdzie to przed samym Wii, Nintendo robiło to co wszyscy: mocniejsze bebechy, zadnych gimmicków.
Opublikowano 21 lutego 20232 l Myślę, że Switch2 będzie miał analogowe trigerry, będzie czytał gry ze Switcha i na starcie będzie miał ekran OLEDowy, ale czym jeszcze zaskoczą to nie wiem, na pewno rozwiną ideę tak jak to było z DSem > 3DSem. W dodatkową moc w doku nie wierzę. Edytowane 21 lutego 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 21 lutego 20232 l I faktycznie historia Nintendo uczy ich, że największe sukcesy odnosiły ich konsole typu lepsze bebechy. Więc naturalnie następca Switcha to będzie to samo tylko lepsze bebechy
Opublikowano 21 lutego 20232 l Będzie to samo, ale z mocą pozwalającą na komfortowe granie, dopracowanymi padami, lepszą baterią i np. nie wiem, streamowaniem obrazu na dowolne urządzenie przez co będziesz miał stacjonarkę bez docka. Znane, lubiane, pieniążki same wpadną w kieszeń.
Opublikowano 21 lutego 20232 l + nowy gimmick. Zobaczycie że nawet jak skopiują switcha to jakiś nowy bajer będzie Co zdecydowanie do poprawy? Żyroskopy w joyconach, uwielbiałem te gry na switcha, które umożliwiały sterowanie ala Wii ale z precyzją praktycznie zawsze był kłopot. Niech posiedzą nad odczytywaniem naszego ruchu przez nie.