Opublikowano 29 maja 20159 l ja yebe ja chce już zobaczyć ten film, a czas na wyjscie do kina będę miał dopiero w środę
Opublikowano 29 maja 20159 l Piękne widowisko. O take fylmy walczylymy. Kwintesencja kina akcji. Non stop coś się dzieje, jedynie kilka momentów oddechu bardzo dobrze wplecionych w całość. Design obłędny, muzyka świetnie dobrana, zdjęcia i krajobrazy urzekają, na myśl przychodzi od razu Fallout, Rage, Borderlands. Jedynie sam Max taki trochę bezpłciowy, niczym wiejski sebix z tymi pojękiwaniami, nie wiem czemu z niego takiego półmózga zrobili. Całokształt miażdży suty, 9/10. Aha, i 3D faktycznie bardzo dobrze dobrane, polecam. PS Nicholas Hoult jako Nux kradnie show. Edytowane 29 maja 20159 l przez Rudiok
Opublikowano 29 maja 20159 l max jest świetny, na pewno lepszy hardy niż gibons. Miał trzy kwestie (z czego 2 to "to mój samochód" ) na krzyż, ale z tym głosy starczyło. Za drugim razem jeszcze lepiej 11/10. Ten film powinien zarządzić na oskarach, zdjęcia, scenografia, muzyka, efekty, kostiumy, charakteryzacja... byłem też mile zaskoczony scenariuszem, wszystko fajni trzymało się kupy
Opublikowano 29 maja 20159 l od tygodnia mam podobnie. noc w noc w robocie. chyba pójdę jutro w kimę na nocce i pojadę rano na seans by zdążyć przed kolejną. :[
Opublikowano 30 maja 20159 l Niezły rozpierdol Tak bardzo chciałem, żeby nie zgwałcili kolejnej legendy i wyszło genialnie. Można się jedynie przyczepić do do znikomego gore i maxa-idioty,ale można jego chrumkanie usprawiedliwić zdziczeniem na pustyni. Mocne 9/10 Edytowane 30 maja 20159 l przez Pajda
Opublikowano 30 maja 20159 l no nie wiem czy bym chciał oglądać scenę cesarki na żywca z zdeformowanym płodem no dobra chciałbym
Opublikowano 30 maja 20159 l no nie wiem czy bym chciał oglądać scenę cesarki na żywca z zdeformowanym płodem no dobra chciałbym sęk w tym, że ten płód zapowiadał się na idealny
Opublikowano 30 maja 20159 l no nie wiem czy bym chciał oglądać scenę cesarki na żywca z zdeformowanym płodem no dobra chciałbym sęk w tym, że ten płód zapowiadał się na idealny no ale co jest ideałem w świecie gdzie większość ludzi to podeformowane, pochorowane, owrzodzone świry? pałlo koejlo
Opublikowano 30 maja 20159 l no nie wiem czy bym chciał oglądać scenę cesarki na żywca z zdeformowanym płodem no dobra chciałbym sęk w tym, że ten płód zapowiadał się na idealny no ale co jest ideałem w świecie gdzie większość ludzi to podeformowane, pochorowane, owrzodzone świry? pałlo koejlo idealny=normalny
Opublikowano 30 maja 20159 l jak wyjdzie blurej to trzeba będzie poklatkowo obejrzeć moment zrywania maski Joe. Edytowane 30 maja 20159 l przez Square
Opublikowano 30 maja 20159 l Było już kilka filmów, gdzie akcja nie zwalniała przez 2 godziny, ale one wszystkie prz MM są tępę. Tutaj, ta przemieszczająca się z prędkością 200km/h sceneria opowiedziała mi o zaje,bistym uniwersum. Okultyzm, relacje między ludami, ekonomia, no rewelacja.
Opublikowano 30 maja 20159 l Scena zablokowania wawozu - najlepsza w kinie Było już kilka filmów, gdzie akcja nie zwalniała przez 2 godziny, ale one wszystkie prz MM są tępę. Tutaj, ta przemieszczająca się z prędkością 200km/h sceneria opowiedziała mi o zaje,bistym uniwersum. Okultyzm, relacje między ludami, ekonomia, no rewelacja.Tez fakt, tylko symbolika w scenie ze slepa sprawiedliwoscia troche nachalna Ej no nux najlepsza postac, <3 dla houlta od zawsze szkoda ze nie doczekal sie (pipi)ania z ruda Edytowane 30 maja 20159 l przez Sugan
Opublikowano 30 maja 20159 l Byłem, widziałem. Co zostało zobaczone to się już nie odzobaczy. Film zjada wszystkie Avengersy i Transformersy w każdym możliwym aspekcie. Jehbane arcydzieło !
Opublikowano 30 maja 20159 l Oczami wyobrazni juz widze jak sie scigaja, ruchaja, strzelaja przy tym kawalku jeszcze 2 dni tylko... Edytowane 30 maja 20159 l przez smallv86
Opublikowano 30 maja 20159 l Ja jestem widzem ze "starej szkoły", uwielbiam stare filmy, wychowałem się na starych Mad Maxach i innych tego typu filmach, a większość tego nowego badziewia, które były w kinach jest dla mnie nie do zdzierżenia drugi raz. Przed nowym Maxem byłem chyba na Snajperze. To nie prowo i proszę grzecznie - wytłumaczcie mi fenomen tej nowej wersji i to całe spuszczanie się nad tym filmem, bo dla mnie to nie odbiega od wszystkich tych nowości, które serwują w kinach do popcornu. Dla mnie poza nazwą i klimatami postapo praktycznie nie ma to nic wspólnego z Maxem. Ok, szybko czas zleciał, nawet dobrze się to oglądało, ale naprawdę - skąd te zachwyty?
Opublikowano 30 maja 20159 l Uhhh, ale seans! Mozna w tych czasach nagrac swietne obrazy, mozna wyluskac to cos, ten element wow i dac ugryzc widzowi grubasny kes za(pipi)istosci. Dlugo nie zobacze lepszego kina drogi, gdzie droga jest usiana smiercia, eksplozjami, krwia, ogniem i twarzami za-dwie-sekundy-bede-denatem madafakow. No...dopoki nie nagraja kontynuacji.
Opublikowano 30 maja 20159 l Ja jestem widzem ze "starej szkoły", uwielbiam stare filmy, wychowałem się na starych Mad Maxach i innych tego typu filmach, a większość tego nowego badziewia, które były w kinach jest dla mnie nie do zdzierżenia drugi raz. Przed nowym Maxem byłem chyba na Snajperze. To nie prowo i proszę grzecznie - wytłumaczcie mi fenomen tej nowej wersji i to całe spuszczanie się nad tym filmem, bo dla mnie to nie odbiega od wszystkich tych nowości, które serwują w kinach do popcornu. Dla mnie poza nazwą i klimatami postapo praktycznie nie ma to nic wspólnego z Maxem. Ok, szybko czas zleciał, nawet dobrze się to oglądało, ale naprawdę - skąd te zachwyty? Najlepszym wyznacznikiem zayebistości jest fakt iż każdy po seansie na spokojnie łyknąłby film ponownie. A film poza klimatem, światem, designem, brutalnością, pokręconymi bohaterami rzeczywiście wiele wspólnego z trylogią nie ma.
Opublikowano 30 maja 20159 l Jak dla mnie to wydarzenia w filmie mają miejsce po Road Warrior. Tak jak skasowali 3 i 4 Supka robiąc Superman Returns (tylko szkoda, że był prawie równie chujowy co poprzednicy).
Opublikowano 30 maja 20159 l Ja jestem widzem ze "starej szkoły", uwielbiam stare filmy, wychowałem się na starych Mad Maxach i innych tego typu filmach, a większość tego nowego badziewia, które były w kinach jest dla mnie nie do zdzierżenia drugi raz. Przed nowym Maxem byłem chyba na Snajperze. To nie prowo i proszę grzecznie - wytłumaczcie mi fenomen tej nowej wersji i to całe spuszczanie się nad tym filmem, bo dla mnie to nie odbiega od wszystkich tych nowości, które serwują w kinach do popcornu. Dla mnie poza nazwą i klimatami postapo praktycznie nie ma to nic wspólnego z Maxem. Ok, szybko czas zleciał, nawet dobrze się to oglądało, ale naprawdę - skąd te zachwyty? Najlepszym wyznacznikiem zayebistości jest fakt iż każdy po seansie na spokojnie łyknąłby film ponownie. A film poza klimatem, światem, designem, brutalnością, pokręconymi bohaterami rzeczywiście wiele wspólnego z trylogią nie ma. Ale to co ma wspólnego jest ZA-RĄ-BI-STE!1!!