Opublikowano 24 października 20213 l @Patricko a komu to potrzebne? Nie chcę się angażować za bardzo w osady,bynajmniej nie bardziej niż to konieczne. Mi starczy w sanktuarium,a w nim kilka szafek by graty tam wrzucać. Ale zauważyłem,że lewa nogą z power armora na stojaku mi w sanktuarium zniknęła . Edytowane 24 października 20213 l przez Szajka
Opublikowano 25 października 20213 l 22 lvl odczucia. Lokacje wydają się zbyt blisko siebie. W centrum mapy dosłownie co krok nowa lokacja. Będę musiał się na obrzeża zapuścić i pomyszkować.
Opublikowano 27 października 20213 l W dniu 24.10.2021 o 16:23, Szajka napisał: @Patricko a komu to potrzebne? Nie chcę się angażować za bardzo w osady,bynajmniej nie bardziej niż to konieczne. Mi starczy w sanktuarium,a w nim kilka szafek by graty tam wrzucać. Ale zauważyłem,że lewa nogą z power armora na stojaku mi w sanktuarium zniknęła . Kup miejscówke w diamond city to nic znikać nie będzie
Opublikowano 12 listopada 20213 l No i pany gram nadal, 39 lvl. Kurde jakoś na Ps5 mi się ta gra ładniejsza wydaje niż na Ps4. Ma masę śmiesznostek i niedoróbek,ale gra mi się dobrze. Olewam misje typu "another setlement bla bla" i jest cymesik. Gram po swojemu, kompanionow wygnalem do sanktuarium i sobie tam pielęgnują roślinki. Samotnie zwiedzam świat,poziom trudność bardzo trudny nadal potrafi zaskoczyć śmiercią na 2 hity. Staram się nie nadużywać sneak killi. Że taki kasztan mnie pochłonął to sam się dziwię
Opublikowano 12 listopada 20213 l Samemu najlepiej się eksploruje, z perkiem Lone Wanderer plus skradaniem i dobrą snajperką to jest miód! Najlepsze jest to że każda wyprawa, każde przemierzanie mapy jest inne, wyskakują różni przeciwnicy i random encountery. To jest aspekt, który w F4 bardzo lubię. Co do osad to w każdej z nich warto zakładać sklepy. Dwa - trzy sklepy do sprzedawania zbędnego szmelcu i można zostać prawie milionerem
Opublikowano 12 listopada 20213 l 8 minut temu, SebaSan1981 napisał: Dwa - trzy sklepy do sprzedawania zbędnego szmelcu i można zostać prawie milionerem Mam dwa sklepy w sanktuarium, to taka moja baza wypadowa. W niej trochę nastawiałem wieżyczek i innego badziewia. Zbędny szmelc i tak rozbieram na drobne śrubki i inne ameliniumy Edytowane 12 listopada 20213 l przez Szajka
Opublikowano 13 listopada 20213 l Panowie a ten dodatek far harbor to zeby przejsc musze miec podstawke? Dawno w to gralem na ps4 i nie bedzie mi sie raczej chcialo grac od nowa zeby dojsc do dodatku
Opublikowano 13 listopada 20213 l 44 minuty temu, Ma_niek napisał: Panowie a ten dodatek far harbor to zeby przejsc musze miec podstawke? Dawno w to gralem na ps4 i nie bedzie mi sie raczej chcialo grac od nowa zeby dojsc do dodatku Pojawia się quest o odnalezienie córki pewnych państwa. Ten quest kieruje do Far Harbor.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Far Harbor.. najlepsze dlc do F4, dość wymagające i mega klimatyczne. Jak już jesteśmy przy F4 to wygrzebałem starego screenshota z moją bazą w Sanctuary. Wykorzystana cała pojemność, budowana w podstawowej wersji bez modów. Pamiętam że z samego budowania wpadło kilka leveli Służy do dziś bo od czasu do czasu wracam do gry aby sobie postrzelać do Mirelurków i SuperMutantów.
Opublikowano 14 listopada 20213 l 9 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Far Harbor.. najlepsze dlc do F4, dość wymagające i mega klimatyczne. Jak już jesteśmy przy F4 to wygrzebałem starego screenshota z moją bazą w Sanctuary. Szacun za wytrwałość. Ja tam jak muszę to łóżka pod chmurką i w uje wieżyczek stawiam Edytowane 14 listopada 20213 l przez Szajka
Opublikowano 31 stycznia 20223 l Są jakieś must have mody dla xsx? Weszła wersja goty za dwie duszki to trzeba ograć z dużym naciskiem na dodatki. Właśnie widzę że mody wyłączają osiągnięcia, yebać Edytowane 31 stycznia 20223 l przez Bielik
Opublikowano 1 lutego 20223 l 16 godzin temu, Bielik napisał: Właśnie widzę że mody wyłączają osiągnięcia, yebać To samo jest w konsolowym Skyrim
Opublikowano 1 lutego 20223 l Mody? Jedynie do przetestowania po wbiciu platyny. Tak robiłem w Skyrim i F4, pograłem trochę ale jak zobaczyłem że mi gra crashuje i wywala do dasha to usunąłem i gram nadal waniliowo. Nawiązując do Skyrima to po update Anniversary Edition - żadne mody nie są w nim potrzebne. A wracając jeszcze do Fallouta4, to jest w grze jeden jedyny przeciwnik, którego panicznie się boję i mam wielki respekt. Nie deathclaw, żadna królowa mirelurków czy mutanty ale.. stealth assaultron! Taki ludzko wyglądający robocik z ostrzem, który atakowany włącza niewidzialność i jest zabójczy na bliskim dystansie. Gdy jest w trybie niewidzialnym, nie da się go namierzyć w VATS a walka z nim to prawdziwe wyzwanie. Ilekroć widzę gdzieś tego chujka z daleka, robię sejwa albo staram się go zgasić z daleka snajperką zanim mnie dopadnie
Opublikowano 1 lutego 20223 l Właśnie na załączonym obrazku widać, jak 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: staram się go zgasić z daleka snajperką zanim mnie dopadnie
Opublikowano 1 lutego 20223 l Ale to nie screen z mojego grania, tylko poglądowy z internetów, Boomciu.
Opublikowano 18 września 20222 l Za 4 razem wreszcie zaskoczyło, próbowałem gierki już kilka razy w przeciągu ostatnich 6 lat i zaskoczyło po odpaleniu na myszce. Gierka to typowy FPS, aż miło się headshoty wali.
Opublikowano 21 września 20222 l Generalnie to pod maską fps-a działa cała erpegowa matematyka, więc jednak nie do końca typowy FPS
Opublikowano 21 września 20222 l Erpegowa matematyka na poziomie zerówki. F4 to obraza dla fanów tej serii i gier rpg
Opublikowano 21 września 20222 l Na pewno najgorszy fallout gdyby nie ten potworek 76, ostatnio gram z modami i jest klimatycznie jednak, gdyby tylko wymienić te questy i fabułę na coś sensownego to byłoby spoko. Point lookout wygląda zajebiście i czekam aż przeniosą resztę f3 i new vegas do 4. W przyszłym roku jeszcze Fallout London wychodzi
Opublikowano 21 września 20222 l najgorszy jest ten system dialogów i rozwoju postaci, te rzeczy najbardziej degraduje tę grę do zwykłej eksploracyjnej strzelanki w otwartym świecie. Całkiem fajnej i klimatycznej strzelanki, ale do rozbudowanych RPG tej grze bardzo daleko.