kanabis 22 416 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Graficznie napewno. Szkoda , wyglada jak bezczeszczenie zwlok. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niestety spełniły się najgorsze oczekiwania.. Gra wygląda i rusza się koszmarnie, nie pokazano jeszcze ani jednej wstawki filmowej, ani jednego dialogu z głosami aktorów itd. Jakim cudem ta gra ma wyjść w tym roku? To wygląda najwyżej, jak pre alpha.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Ja to jestem ciekaw jaka to cene bedzie miec na premiere. Bo chyba nie standardowa Edytowane 28 Lutego 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Fabuła ma być długa i za(pipi)ista z tego co wiem. Sam Suzuki miał już ją w głowie 15 lat temu. Szkoda, że nie ma takiego wsparcia jak Kojima u Sony, wówczas ta gra by z 10 razy lepiej wyglądała. Dla mnie tytuł day one niezależnie od ceny. Edytowane 2 Marca 2018 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Niech zrobią porządny remaster dwóch pierwszych części na jednej płycie, a trójkę umieszczą w EXTRASach, jako bonus Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Tez chcialem o tym napisac. To sie im w ogole nie sprzeda. Gra dostanie baty od recenzentow a bez remasterow dwoch pierwszych czesci malo kto bedzie sie chcial wstrzelic w fabule od 3 czesci Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Najlepsze jest to, że Sega podobno już miała gotowe remastery na poprzednią generację. Po sieci krąży nawet filmik, który prezentuje pierwsze miasteczko z części pierwszej. Nie robiło to jakiegoś szału, ale jak na remaster było ok. Jakiś czas temu sega niby też zaklepała domenę Shenmue remaster czy coś w ten deseń... Także wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że może będą te remastery, które sam chętnie bym przytulił. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) czekam z 20 lat, poczekam i kolejne 20 lat, ogram wszystkie 6 części w wersji super remaster na telefonie chyba, że suzuki nie zbierze kasy na wspieram.to. Co za typ, zamiast mając okazję skończyć historię, ten buduje kolejne chińskie wioski. Przecież wszyscy chcą tylko zobaczyć jak Ryjo bije Landi a nie bawić się naciskanie X,Y,X Edytowane 4 Marca 2018 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 W wersji na ixa shenmue 2 posiadalo w gratisie na plycie dvd filmik streszczajacy poprzednia czesc. Bardzo spoko opcja to byla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jak nie pojawią się remastery to w przypadku 3 części na bank jakieś streszczenie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ta zapowiedź czwartej części..może najpierw byście skończyli trójkę? Przypomina mi się Inafune, który przed wydaniem Mighty No.9 zapowiedział serial animowany, grę w stylu Mega Man Legends. Takie łapanie kilku srok za ogon nigdy dobrze się nie kończy. I też uważam że remake 1&2 byłby świetną opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wreszcie sega zapowiedziala Shenmue I & 2, na konsole(tylko ps4 i xbox) i pc. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Już myślałem, że ten dzień nigdy nie nadejdzie. Kupię chyba zarówno na X1 i PS4 od razu Cytat This is the definitive version of these all-time classics and will be the best Shenmue experience to date. The re-release will stay true to the originals with modernised features including fully scalable screen resolution, choice of modern or classic control schemes, PC graphics options, an updated user interface and the option to enjoy either the original Japanese or English voiceovers. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Nigdy nie grałem to sprawdzę na pewno choć obawiam się, że będzie ciężka do stawienia bez nostalgii z tyłu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ale by zagral. Jedynie na emulatorze dreamcasta w 10 fpsach kiedyś chwile testowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 w dechę, chetnie odswieze. oby zremasterowali loadingi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Na pewno wjedzie w dniu premiery... jednakże boję się o jakość tego portu, bo remasterem na pewno nie można tego nazwać. Cytat Key features The best Shenmue experience Updated user interface Choice of modern or classic controls Japanese audio available for the first time for a global audience (English audio also available) Fully scalable screen resolutions Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Chętnie zagram, ale trochę boję się tego archaizmu. Gra w 2001 na Dreamcaście niszczyła mi czaszkę, ale dzisiaj się trochę boję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 I to jest koorva NEWS!!! Chooy z trzecią częścią, ale te remastery biorę day-one! Pamiętam tę magię na Dreamcast'cie, tę przygodę, historię, tajemnicę, te interakcje i możliwości... Najlepsze jest to, że dwójki nigdy nie skończyłem, bo nie była kompatybilna - jedyneczkę miałem oryginal, a dwójkę pirata z Hong Kongu i save z jedynki nie działał Wiem, że będą archaizmy, ale mi do szczęścia wystarczy przycięcie loadingów do dzisiejszych standardów - będzie grane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 3 godziny temu, XM. napisał: Nigdy nie grałem to sprawdzę na pewno choć obawiam się, że będzie ciężka do stawienia bez nostalgii z tyłu głowy. 1 godzinę temu, Popi napisał: Chętnie zagram, ale trochę boję się tego archaizmu. Gra w 2001 na Dreamcaście niszczyła mi czaszkę, ale dzisiaj się trochę boję. Kurna panowie nie przesadzacie z tym archaizmem. Ja rozumiem, że mechaniki w dzisiejszych produkcjach poszły do przodu i naprawdę fajowo steruje się tymi wszystkimi postaciami, ale Shenmue - choć to stara produkcja, nawet teraz będzie można fajnie ogarnąć po krótszym rozeznaniu się w sterowaniu i rozgrywce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 OK, ale odnośnie staroci mamy już temat, więc chyba wypada się tam przenieść - Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Premiera scamu pt Shenmue 3 przeniesiona na 2019 rok Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 https://www.ppe.pl/news/60507/shenmue-3-nowy-trailer-i-oficjalna-data-premiery-jeszcze-dlugo-poczekamy.html Premiera 27 sierpnia 2019 r. Jest i nowy trailer, jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 niby dobrze, ale mam wrażenie, że to będzie technologiczna masakra i beda to łatać przez kolejne 6-8mies po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi