Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Więc tak jak napisałem wyżej. R2 w momencie uderzenia przez przeciwnika. Możesz tak unikać kolejne ciosy jeden po drugim.Wielkie dzięki Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Lub poprostu spamowac r2 kiedy myslisz ze Cie ktos yebnie i bedziesz mial god mode. Jedyny minus tej gry, powinna byc jakas stamina pod to by uniemozliwic spamowanie
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Nieeeee stamina ograniczyłaby płynność, flow i ten piękny balet śmierci. Dynamika by poleciała na łeb i szyje.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Ukończyłem grę pierwszy raz: Spoiler Skończyłem wątek 2B. Czy teraz jako 9S będę miał dokładnie tą samą historię, w której będę po prostu sterował innym bohaterem? Co do zakończenia to było sobie dwie złe maszyny, które chciały się upodobnić do ludzi (Adam i Eve)? Myślałem, że będzie jakiś wałek, że to ten "bunkier" to zło.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l drugie przejscie prócz zmiany postaci wprowadza dodatkow backstory czesci napotkanych postaci. trzeciego nie spoileruje
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Jest jakiś ranking, które z tych trzech story jest najciekawsze? Bo to pierwsze du.py nie urwało.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l No i jednak czasem mamy trochę inne drogi, bo przecież w pierwszym przejściu bohaterowie nie zawsze byli obok siebie - ich ścieżki czasem się rozchodziły. Teraz, zagul napisał: Jest jakiś ranking, które z tych trzech story jest najciekawsze? Bo to pierwsze du.py nie urwało. Bo tu nie ma "które z trzech" - to jest jedna całość, która dopiero na definitywnym końcu daje jednoznaczny obraz - graj dalej.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l No i jakby nie było jest inny gameplay jak podjedzie hakowanie. Mi podeszło i w 2 przejściu praktycznie nie walczyłem. Co ważne jest też mocno skrócone względem pierwszego i zaczyna odpowiadać na pierwszych kilka pytań. Chociaż patrząc na twoje nastawienie i "emocje" po pierwszym przejściu to chyba lepiej jak odpuścisz. Jeste tyle innych gierek. Może nie ma sensu się męczyć?
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l tak bywa jak wszyscy jarają się gierką, bez wyszczególnienia o co chodzi, a później następni oczekują cudów na patyku po scenariuszu, bo gameplay jest tylko okay :v styl narracji w tej gierce to sztos, jeśli nie zrobił za pierwszym razem, najpewniej nie zrobi później (choć imo każdy gracz powinien doświadczyć czegoś w stylu zakończenia E, będąc online) Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez nobody
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l 5 minut temu, balon napisał: No i jakby nie było jest inny gameplay jak podjedzie hakowanie. Mi podeszło i w 2 przejściu praktycznie nie walczyłem. Co ważne jest też mocno skrócone względem pierwszego i zaczyna odpowiadać na pierwszych kilka pytań. Chociaż patrząc na twoje nastawienie i "emocje" po pierwszym przejściu to chyba lepiej jak odpuścisz. Jeste tyle innych gierek. Może nie ma sensu się męczyć? Gra mnie nie męczy, chętnie zagram jeszcze 9S i trzecią postacią. Co do pierwszego przejścia Spoiler co rozumiesz przez moje emocje? Jest konflikt androidów z maszynami. Ratujemy chyba dobrych przed chyba złymi. Może coś mi dopowiesz na ten temat?
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l To jak grasz dalej to nic ci nie dopowiem. Sam się przekonasz co i jak.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l W takim razie wstrzymam się z oceną do końca gry, żeby tylko nie narzekać to co do muzyki to
Opublikowano 4 maja 20186 l http://www.jeuxvideo.com/news/842138/nier-automata-porte-sur-xbox-one.htm wg największego francuskiego portalu gierkowego, Nier:Automata może trafić na Xboxa
Opublikowano 4 maja 20186 l Mam nadzieje że to prawda, więcej pieniążków = szybsze wydanie kolejnej doyebanej gry od jajko taro
Opublikowano 4 maja 20186 l W sumie tak jak Pupcio piszesz - gra jest za(pipi)ista a się (pipi)owo sprzedała więc cisną bo port to pewnie pestka.
Opublikowano 4 maja 20186 l Nie no, jak na taką gierkę to sprzedała się bardzo dobrze (ile tam pękło? 1,5mln?) chyba nikt nie spodziewał się takiego wyniku.
Opublikowano 4 maja 20186 l Kurna czytam że 2,5 mln. Całkiem nieźle chociaż jak spojrzeć na gowa to apetyt rośnie. M$ szuka gier bo kloc się nie sprzedaje imo. Edytowane 4 maja 20186 l przez mozi
Opublikowano 4 maja 20186 l Ale nie porównuj Gowa do Niera który jest grą AA. Przy milionie walili konia ze dobry wynik to co dopiero przy 2,5x lepszym.
Opublikowano 4 maja 20186 l 41 minut temu, mozi napisał: W sumie tak jak Pupcio piszesz - gra jest za(pipi)ista a się (pipi)owo sprzedała więc cisną bo port to pewnie pestka. 9 minut temu, mozi napisał: Kurna czytam że 2,5 mln. Całkiem nieźle chociaż jak spojrzeć na gowa to apetyt rośnie. M$ szuka gier bo kloc się nie sprzedaje imo. oj chyba nie jesteś zbyt zorientowany xD Edytowane 4 maja 20186 l przez oni
Opublikowano 4 maja 20186 l Nie sprzedaje? W tym roku stuknie ponad 40 mln Xone. SE chce po prostu zarobić więcej kasy. Na tym etapie gdy gra ma już port na PC, konwersja na Xone byłaby w miarę tania. Chętnie przytuliłbym dobry port na Koksa i drugiego steelbooka
Opublikowano 4 maja 20186 l Cytat Update: Other sources confirmed to me that a port of NieR: Automata is indeed currently in development. Oby to była prawda bo: 1. W ten zacny tytuł zagra więcej ludzi 2. Szansa że pierwszy Nier pojawi się we wtecznej rośnie zdecydowanie
Opublikowano 4 maja 20186 l Mi by się marzyło wydanie takie jak ds3 czy just cause 3. Czyli w pudełku kod na pierwszą część w cyfrze. Ograłbym jeszcze raz tego zacnego szpila (i kupił sobie calaka xd)
Opublikowano 5 maja 20186 l Spoko, niech Xbox też coś ma bo posucha tam straszna. Gra opchnie się jeszcze bardziej i szansa na kolejnego NieRa będzie ogromna a to mnie najbardziej cieszy.