Opublikowano 3 kwietnia 20205 l nie xd Btw pięknie się gierka rozrosła przez 2 lata, ciekawe jak długo będą ją tak wspierali? I kiedy zobaczymy Sea of Thieves 2 Edytowane 3 kwietnia 20205 l przez ASX
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l nowa aktualizacja wyjdzie 22 kwietnia i wprowadzi m.in: - system emisariuszy frakcji - reprezentując frakcje będziemy szybciej zarabiać i levelować, oraz będziemy mogli liczyć na specjalne questy, ale jednocześnie będzie się to wiązać z ryzykiem że staniemy się celem dla reprezentantów nowej frakcji piratów - nową frakcje Reaper's Bones - nastawioną na plądrowanie, okradanie i zatapianie emisariuszy - przebudowany tryb Areny - rozgrywka będzie krótsza, mapy lepiej wyważone a rozgrywka bardziej dynamicza - opcje wskrzeszania współtowarzyszy - podniesiony level cap do 75 dla 3 podstawowych frakcji i 20 poziom dla legend - i koty (obok papug i małp jak petsy) Edytowane 9 kwietnia 20205 l przez ASX
Opublikowano 12 kwietnia 20205 l Lvl do 75 podstawowego i 20 legendy? A zaliczy to co już nabiłeś od czasu wbicia 50 lvl? Bo jakoś dostałem gęsiej skórki na myśl o tym, że znowu będzie można pogrindować wożenie kurczaków
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Levele nie będą reaktywne, nie zaliczy tych leveli ktore mogłes wbić od 50 poziomu
Opublikowano 23 kwietnia 20205 l Nowy system emisariuszy wyjaśniony na filmiku Wygląda na fajną mechanikę risk/reward. Będąc emisariuszem zarabiamy więcej złota (im dłużej gramy tym więcej), ale jednocześnie stajemy się celem polowań nowej frakcji czy Reapers Bones. Reaperzy natomiast zajmują się tradycyjnym piractwem, okradaniem i zatapianiem innych emisariuszy, dostają nagrody za skradzione skarby i dostarczenie flag zatopionych okrętów. Brzmi ciekawie, ciekaw jestem jak sprawdzi się sandboxowym świecie SoT i jak gracze zaadaptują te mechaniki? oczywiście jeżeli kogoś nie interesuje lepsze skarby i nie chcę być obiektem polowań innych piratów, to może ten system olać i grać po staremu
Opublikowano 10 maja 20204 l Wszystkie Tall Tales wymaksowane, ale nie będę ukrywał że dzienników szukałem z pomocą YouTube. Konieczność 5 krotnego kończenia każdego questa to też przesada i cieszę się że zmniejszyli ten wymóg w nowych zadaniach do trzech, co jest już w sam raz. A tak poza tym? Bardzo fajna piracka przygoda i z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój opowieści, co dalej knuje Wanda, do czego potrzebny jej Sticher Jim i co dalej z Flameheartem. Mam tylko nadzieję że Rare nie karze mi długo czekać
Opublikowano 11 maja 20204 l Dajcie znać jak będziecie grać, chętnie bym sobie parę "Tales"ów zrobił.
Opublikowano 5 czerwca 20204 l Chyba całkiem spoko wynik jak na ponad dwuletnią grę która kosztuje ok 150 zł Przy okazji nowa recenzja gamespotu Ocena 8/10 Edytowane 9 czerwca 20204 l przez ASX
Opublikowano 13 czerwca 20204 l 17 czerwca wyjdzie nowy update do Sea of Thieves zatytułowany Haunted Shores - wprowadzi nowych przeciwników czyli ghost ships, nowy rodzaj questow dla frakcji order of souls i doda 8 nowych szant (nareszcie) oznaczam @zloto bo zawsze o to pytał kiedy graliśmy. Do tego już z czystym sumieniem można powiedzieć że gra jest prawdziwym hitem na steam, od ponad tygodnia jest na liście bestsellerów, zbiera bardzo pozytywne recenzje (84%) i regularnie gra w nią kilkadziesiąt tysięcy graczy jednocześnie (uprzedze tylko że na steam nie ma gemapassa). Miło mi widzieć że tyle osób odkrywa tę grę
Opublikowano 5 lipca 20204 l Hej, już w tym miesiącu: -nowy fabularny dodatek -nowe eventy -prywatne serwery -POLSKA WERSJA ale będzie się działo
Opublikowano 5 lipca 20204 l 36 minut temu, 20inchDT napisał: Niby można, ale samemu jest nudno. w grupie tez jest nudno
Opublikowano 6 lipca 20204 l 17 godzin temu, kubson napisał: w grupie tez jest nudno Mam przecwine wrażenia, kilkaset godzin narąbane i wciąż z przyjemnością wracam do gry ze znajomymi. Nie mam drugiej takiej pozycji Edytowane 6 lipca 20204 l przez ASX
Opublikowano 6 lipca 20204 l 16 godzin temu, MLeKSk napisał: Da się w to grać samemu albo z randomami, czy lepiej poszukać jakiejś zgranej ekipy? Wiem, że z ekipą lepiej, ale ja zaczynałbym całkowicie od zera, zebranie takiej z pewnością potrwa. Od kilku dni chodzi mi po głowie myśl powrotu do Xboxa i zaczęcia przygody właśnie z tym tytułem między innymi. Zawsze możemy zagrać razem. W czym problem? <3
Opublikowano 20 lipca 20204 l Microsoft i Rare chwali się nowymi wynikami: - ponad 15 milionów graczy zagrało w SoT - czerwiec 2020 był najlepszym miesiącem SoT w swojej historii, w tym miesiącu w grę zagrało 3,3 miliona osób, - na samym steamie sprzedało się ponad milion egzemparzy ludzie którzy pisali że gra umrze po miesiącu: Zasłużony sukces dla Rare, widać że włożyli w tę grę kawał pracy i serca. P Edytowane 20 lipca 20204 l przez ASX
Opublikowano 20 lipca 20204 l No fajnie, fajnie, ale niebawem polska wersja i dlc, a ja nadal nie mam forumowej ekipy do grania, tylko jakiś randomow z FB
Opublikowano 20 lipca 20204 l Ma być polska wersja? Pod tym względem to Microsoft działa w cały świat.Jakby co mogę popływać, dawno nie grałem, to nawet nie wiem co się dzieje w grze.