Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

A powiem Wam, że mi się jakoś przyzwoicie grało w 6. Ale ten remake może być na prawdę świetną grą :)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 342,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Nie wierzcie w statystyki ile tam osób pracowało bo ponad połowa to marketing i regiony a samych osób co tworzą faktycznie może z 1/3 jest

Opublikowano

800 osób ze wszystkim a nie jako sam zespół tworzący grę. Mniej więcej połowa to też outsourcing więc tyle może się naliczyć.

Opublikowano

Wiekszosc pracownikow  to zombiaki do motion  capture :dynia:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

z czego polowa to motion campture oddzialow specjalnych rzuconych im na pozarcie

Opublikowano

To taki sam prezencik w przypadku DMC poproszę, bo brakuje mi ostatnio fap materiału

Opublikowano

Narazie nie jest określone na jaką platformę ale podejrzewam że na wszystkie a odnośnie DMC też bym prosił a że to ta sama firma to kto wie ;)

Opublikowano
Godzinę temu, wodny1988 napisał:

Na PC też będzie demo?

RE7 ma demko na PC, to pewnie tu też

Capcom akurat na ogół dba o blacharzy :master:

Opublikowano

Nowe shoty, jest tyrant, biuro STARS, no i Ada w czerwonej kiecce :wub:

1532788281.jpg

1963651763.jpg

1472490258.jpg

1999371630.jpg

1759983261.jpg

417649974.jpg

:fsg: Od samego patrzenia na te zrzuty gacie robia sie wilgotne, a tu jeszcze 2 miesiace czekania na to goty...

Opublikowano
4 minuty temu, smoo napisał:

jest tyrant

Kłamczuszek z Ciebie troszkę

Opublikowano

Jeezu ta Ada :wub: można już gdzieś wersje deluxe z stilbuniem zamówić?

Opublikowano
W dniu ‎2018‎-‎10‎-‎24 o 18:25, Frantik napisał:

44643411_1939207102826093_91708266123865

A dobra poje.balo mi się - czyli wychodzi na to ze Deluxe edition a steelbook to dwie rozne rzeczy ehhh. No ale wezme stilbunia bo piekny

Opublikowano

Nie jestem żadnym fanem serii, ogralem kilka tytułów ale Remake jedynki mnie odepchnal ale to jak zapowiada się dwojeczka to jakiś kosmos. :obama:

Będzie gierczone zwłaszcza że w Q1 mało dobrych gier wychodzi. 

Opublikowano

Remaki tez mi nie siadly, po prostu archaizmy, te dialogi xD i pare innych kwesti, ktore byly fajne ale w day one na psx. Ciekaw jestem smaczków wzgledem pierwowzoru. 

Opublikowano

Może jedynke też tak odświeżą jak dwójke. Jednak i tak jak dla mnie najbardziej creepy była Veronica. 

Opublikowano

Najbardziej mnie ciekawi jak wypadnie Mr.X , oby pompował adrenalinę jak w oryginale i był dobrą przystawką przed Panem Nemesisem.

Opublikowano

im wiecej ogladam trailerow czy gejmplejow tym mniej sie jaram. jakos tak sztucznie i plastikowo to wyglada. strzelanie do zombiakow wyglada jak strzelanie do kukiełek.

klimat robi, eksploracja wyglada super, ale to strzelanie. no nie wiem.

Opublikowano

Mr X kupił mnie samą fedorę, ale ogólnie brak możliwości zakupu zestawu steelbook + oryginalny ost z 1998, to jest :|

no mają mnie gnoje

Opublikowano
2 godziny temu, Ölschmitz napisał:

im wiecej ogladam trailerow czy gejmplejow tym mniej sie jaram. jakos tak sztucznie i plastikowo to wyglada. strzelanie do zombiakow wyglada jak strzelanie do kukiełek.

klimat robi, eksploracja wyglada super, ale to strzelanie. no nie wiem.

że niby jak? :blink: