Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

k, czyli sam digital bez game passa jest bezwartościowy. trochę lipa, że oddzielny abonament za game pass i jeszcze dodatkowo trzeba możliwość grania online opłacić.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jak to jest bezwartościowy bez gamepassa? Przeciez mozesz sobie gry kupic na własność.

Opublikowano

Digital jak sama nazwa wskazuje jest dla osób, które kupują gry z dystrybucji cyfrowej.

A nie mieć Game Passa chociaż raz na jakiś czas (korzystając z częstych promocji za kilka złotych) to nie być graczem.

Opublikowano

Ja nie wyobrażam sobie już giercowania bez GP. Oby nie upadli na ryj tym ciągłym rozdawnictwem za bezcen i wycofali się z tego :/ Jestem pewien, że jak już zrezygnują z tych złotówkowych promocji, to i tak taniej będzie można wyrwać - tak jak i golda. 2-3 dyszki za miecha to by była sztosik cena.

Opublikowano
11 minut temu, mcp napisał:

k, czyli sam digital bez game passa jest bezwartościowy. trochę lipa, że oddzielny abonament za game pass i jeszcze dodatkowo trzeba możliwość grania online opłacić.

Jaki oddzielny abonament? Z konsolą dostaniesz miesiąc Golda, wklepujesz i robisz to: https://lowcygier.pl/polecane/8-miesiecy-xbox-game-pass-ultimate-xone-pc-gold-za-1843-zl-dla-nowych-klientow/. Dodatkowo do 31.12 jest promocja, 3 miesiące Ultimate Game Pass za 4 zł. Co chwila są promocje na to w sumie, ja dzięki nim nabiłem sobie do października przyszłego roku (zwykły Game Pass na 3 miechy konwertuje Ci się do 2 miechów Ultimate), a na forum są wariaci, co na dwa lata przycebulili. Bierz konsolę i nawet się nie zastanawiaj.

Opublikowano
4 godziny temu, kermit napisał:

polecam z przecen little nightmares jesli podeszlo wam limbo / inside - naprawde ciekawa gierka z dobrym designem

Łooo ale referencja! Uwielbiam Limbo i Inside. Muszę obadać.

Opublikowano

Dlaczego moja subskrypcja przedłużyła się o dwa miesiące? 

Miała wygasnąć z dniem 19.03.21 teraz jest ważna do maja 2021 xD

Xbox? Xbox :banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano
3 godziny temu, chris85 napisał:

Dlaczego moja subskrypcja przedłużyła się o dwa miesiące? 

Miała wygasnąć z dniem 19.03.21 teraz jest ważna do maja 2021 xD

Xbox? Xbox :banderas:

Miałem taką sytuację parę miechów temu, subskrypcja do 01.01.2020 nagle zmieniła się w 30.01.2020 xD

Opublikowano

Też sprawdziłem czy mi Mikołaj przedłużył, ale niestety wciąż 26.09.2022 :[

Opublikowano

Czy obecna promocja na 3 miesiące passa jest taka sama jak pol roku temu czyli że jeśli miałem Golda na pół roku to ten pass przedłużal się do pół roku? 

A jeśli tak to czy zadziała cebulasty myk pt. "nie mam obecnie Golda więc kupię na rok kartę z Goldem po czym biorę promocje passa za 4zl i mam passa do końca Golda czyli na rok"? 

Opublikowano
2 minuty temu, friedrich napisał:

A jeśli tak to czy zadziała cebulasty myk pt. "nie mam obecnie Golda więc kupię na rok kartę z Goldem po czym biorę promocje passa za 4zl i mam passa do końca Golda czyli na rok"? 

Tak, zadziała.

Opublikowano

GTA V w gamepassie panowie ;)

Opublikowano

O kurde ze wszystkich gier na świecie tej spodziewałbym się najmniej :obama: Czyli świateczne wyprzedaże na poziomie 50zł za nówkę to było przygotowanie pod game passa, grubiej się nie da chyba. Też chyba przejdę 5 raz, do tej pory 2x na ps3, 2x na PC no to pora na xboxa, na nowym TV jeszcze nie grałem :) Dla R* ruch genialny, pewnie duża część graczy grając pierwszy raz wejdzie w online, stwierdzi łoooo ale fajne auta, bronie, biznesy, nie mam kasy eee no jeden mały shark card i koniec...

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

W sumie GTAV skonczyłem tylko dwa razy, na PS3 i PS4. Więc na koksie tez wypadałoby

Opublikowano
11 minut temu, Colin napisał:

Żeby mieć na własność :teehee:

Dokładnie. Bo to tytuł i tak będzie czasowy. Wypadnie z listy jak większość. 

Opublikowano

No i git, nie miałem okazji sprawdzić tego trybu FPS.