Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki za info. Dziwna sprawa - spróbuję poinstalować RE7 w różnych konfiguracjach (najpierw z Game Passa, potem uninstall, potem płyta, itp), może coś zalega w cache konsoli czy coś. 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jakby co to instalowałem dawno temu z płytki, może Ci to coś pomoże.

Opublikowano

Panowie, jakie gry obecnie dostępne w GP byście polecili komuś, kto całą minioną generację spędził na PS4? 

Oczywiscie prócz Gearsów, Halo, Forzy i Ori, bo te już na dysku. 

Pierwsze co ukończyłem, to czwarte pudziany, bo 1, 2 i 3 ukończyłem dawno temu na 360ce.

Czwóreczka to mega sztos i już nie mogę doczekać się piątki :obama:

Mile widziane są też jakieś indyki, bo na PS4 raczej mnie takie gry omijały i tam skupiałem się głównie na tytułach większych. Teraz chciałbym to nadrobić :)

Opublikowano

Dead Cells, Hollow knight, streets of rage 4, guacamelee, my friend pedro, the touryst i wiele innych

Opublikowano

Ah, jeszcze mutant year zero wypada z GP na koniec miesiaca. Da sie skonczyc, ale nawet jak nie, to warto chociaz sprawdzic.

Opublikowano

Sunset Overdrive, Quantum Break, Sea of Thieves, Halo Wars 1 i 2, Outer Wilds i World's, Dee rock Galactic, Subnautica, Tetris Effect, Minecraft Dungeons, Plague Tale, Moonlighter, Spiritfarer, Wasteland 3

Opublikowano
Polecam też plague tale, quantum breake
W tą pierwszą grałem na PC i jak ktoś lubi grać w podchody to jest to gra dla niego . Do tego świetna fabuła jak dla mnie grą obowiazkowa
Opublikowano

W połowie i na koniec miesiąca 

Opublikowano

Dałbym plusa ale wydałem w zakupach:rep_up:

A gry od EA są na zasadach Gamepassa czy własnych? Tak do końca nie znalazłem odpowiedzi - czy to tylko chodzi, że jest jeden albo na dwie usługi czy są zintegrowana w pełni częścią GP?

Opublikowano

Własnych, to są dwie osobne usługi, przy czym EA Play jest zintegrowany z pasem, jak się nie mylę to stamtąd gierki nie znikają 

Opublikowano

Pany czy Dragon Age Początek na X nie jest po polsku? Mam dziwne wrażenie, że w oryginał grałem w PL, a odpalam w GP i jest po angielsku.

EDIT: Gry z EA play w ramach wstecznej mają już wbudowany język i nie da się go zmienić. Takie znalazłem info.

Edytowane przez SetoPL

Opublikowano

Amatorom wyścigów polecam sprawdzić gierkę Hotshot Racing, o ile ktoś akceptuje też nierealistyczne propozycje. Grafika w stylu lat '90, ale oczywiście ostra i płynna, gameplay całkiem skillowy bym powiedział i do tego możliwość grania online lub na dzielonym ekranie. Włączyłem kiedyś tylko sprawdzić, bo nie ma aż tylu wyścigów w passie, grałem ostatecznie już w sumie kilka godzin.

Opublikowano

Czy te gry, które są w ramach live gold, to trzeba jakoś dodawać do "biblioteki" zanim się zmienią (tak jak to jest przy ps+) czy to dzieje się automatycznie i jak np. za kilka miesięcy będę chciał pograć w aragami to dalej będę mógł to zrobić "za darmo"? 

Opublikowano
1 minute ago, MBeniek said:

Czy te gry, które są w ramach live gold, to trzeba jakoś dodawać do "biblioteki" zanim się zmienią (tak jak to jest przy ps+) czy to dzieje się automatycznie i jak np. za kilka miesięcy będę chciał pograć w aragami to dalej będę mógł to zrobić "za darmo"? 

Podbijam pytanko. Dodatkowo, czy da się jakoś je dodać bez pobierania?

Opublikowano

Trzeba dodawać, da się dodać bez pobierania przez www i apke o ile tego nie usunęli 

Opublikowano

Oczywiście mając GPU i pobierając BF z EaPlay gram Online bez bólu ?

Opublikowano
27 minut temu, Czoperrr napisał:

Podbijam pytanko. Dodatkowo, czy da się jakoś je dodać bez pobierania?

Z tego co pamietam jak ustawicie przez strone xbox.com dodacie do konta to można anulować instalacje

Opublikowano

Ja zazwyczaj dodaję gry przez stronę. Dodanie gier do kolekcji to jeden etap, a drugi to instalacja zdalna. Przez system konsoli chyba też dało się tak zrobić. W każdym razie zawsze można zatrzymać instalacje.

Opublikowano

Czy gry z gamepass roznia sie czymkolwiek od wersji gier bez tego abonamentu? Np czy sa to jakies okrojone wersje? Czy sa to takie prawilne... pelnowartosciowe pozycje? Dopiero zaczynam przygode z GP :)

Opublikowano
20 minut temu, michu86- napisał:

Czy gry z gamepass roznia sie czymkolwiek od wersji gier bez tego abonamentu? Np czy sa to jakies okrojone wersje? Czy sa to takie prawilne... pelnowartosciowe pozycje? Dopiero zaczynam przygode z GP :)

Pełne wersje gier, w większości przypadków bez DLC ale i to się powoli zmienia i pojawiają się gry z dodatkami.

Opublikowano

I czy dobrze czaje: gpu ma w sobie jakby golda (+gry na pc, android) a zwykle gp tylko gry na xbox? Czyli jesli mam zwykly gp to nie pogram w sieci?