Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

a pozostałe części? nie interesuje ciebie fabuła? ;O

Cholera znam ją po łebkach, zresztą to taki japoński melodramat, no i odstręcza mnie od grania to, że mało tam kazumy, za to w szóstce od razu przechodzimy do sedna i w sumie nie wiem jeszcze jak się kończy. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Trochę szkoda, że nie rozrzucili tych części po całym roku. 28.01 od razu trzy części.

Opublikowano

Code vein obowiązkowo ogram, demo było ok ale jakoś ciężko było mi na to pieniążki wydać.

Opublikowano

Da się jakoś przenieść sejwy i grać dalej w wersję z innej dystrybucji? Szkoda mi progresu w FM20 i chętnie kontynuował bym karierę w wersję z Epica, która dawali za darmo. 

Opublikowano

Hej ostatnio pytałem tutaj o PESA 2021 lite i powiedziano mi że dopiero po nowym roku.wlasnie się dowiedziałem i zorientowałem że PES lite znajduje się w wersji próbnej i normalnie można grać my club.

Opublikowano
21 godzin temu, Czoperrr napisał:

Da się jakoś przenieść sejwy i grać dalej w wersję z innej dystrybucji? Szkoda mi progresu w FM20 i chętnie kontynuował bym karierę w wersję z Epica, która dawali za darmo. 

Zrób kopie zapisu tak na wypadek i spróbuj. Nie wiem jak z FM20, ale w przypadku innych gierek nie miałem problemu na PC. Zapis poinen być taki sam czy to w wersji Epic czy W10.

Opublikowano
W dniu 8.12.2020 o 16:29, Hubert249 napisał:

Moim zdaniem nie warto płacić za dodatkowe 30 klatek i wspierać takich  chciwych praktyk.

Ale wiesz, że w wersji UE są dwa DLC co nie? 

Opublikowano

A znacie taką grę Skyrim? Wpadła do gamepassa dzisiaj jak coś.

Opublikowano

Dzięki za info o modzie to gamechanger dosłownie. Jednak uważałabym z cytowaniem resetery bo Observer może tu zaglądać.

Opublikowano

Wiem że to nie dotyczy X-a ale wie ktoś jak połączyć GPU z EA play na PC? Nie wiem jak połączyć Origin z Apka na Windows a podobo tak trzeba zrobić. 

Opublikowano

polaczenie Game Pass z EA na PC przeniesione na przyszły rok.

Info na Twietrze.

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

polaczenie Game Pass z EA na PC przeniesione na przyszły rok.

Info na Twietrze.

data jakaś podana? 

Btw jak ktoś jest pecetowcem i ma gamepass PC, może teraz za 4 zł dorzucić ultimate i dostać 2 miesiące gratis (potem można wrócić sobie do PC za 39,99). Dla PC daje to dostep do dlcków (np. do nowych Gearsów).

Opublikowano

Xbox Game Pass For PC

@XboxGamePassPC

33 min

Quick update: To ensure a great experience for everyone, EA Play will not be launching on PC with Xbox Game Pass until 2021.

tylko tyle :dunno:

Opublikowano

jak to w 2020 coś musiało się nieźle spierdolić, skoro w dzień premiery przesunęli na 2021 xD. 

Opublikowano

Czy ktoś wie jak zmienić domyslna konsole w aplikacji Xbox Game Pass Beta? Chciałbym zainstalowac gre zdalnie, ale mam tam przypisana konsole Xbox One X, a nowej Series X nie widzę.

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Czy ktoś wie jak zmienić domyslna konsole w aplikacji Xbox Game Pass Beta? Chciałbym zainstalowac gre zdalnie, ale mam tam przypisana konsole Xbox One X, a nowej Series X nie widzę.

https://account.microsoft.com/devices/

Usuń starą konsolę 

Edytowane przez maciekww28