Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie obraziłbym się na powrót Shadow of The Tomb Raider z dodanym ray tracingiem z wersji PC

Opublikowano

RDR2 z chęcią przygarnę, a GTA to pewnie moja dziewczyna. Jeżdżenie taksówka i przejeżdżanie ludzi. Tylko to ja interesuje. Nie wiem czy powinien zacząć się bać

Opublikowano
33 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nie smućcie się, to fallout 4 powraca :Coolface:

Doskonale bawiłem się w F4 na PS4, tym chętniej ogram ponownie na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości :xboss:

Opublikowano

Mi też się dobrze grało w f4. Fabuły nie pamiętam ale roleplajowałem jako ironman xd Zbieranie power armorów 10/10

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Doskonale bawiłem się w F4 na PS4, tym chętniej ogram ponownie na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości :xboss:

Ponoć można w 60 fps z modami. 

Opublikowano
27 minut temu, dee napisał:

To w Skyrim takie cuda

Właśnie w F4 ponoć też, zobacz sobie na youtube filmik df. 

Opublikowano

Trochę siara teasować jak jakiegoś mesjasza taką grę jak Fallout 4.

Opublikowano

Wydaje mi się że nie chodzi o RDR 2. Za krótki tytuł coś :) obstawiam Metro Exodus. 

Opublikowano

Kiedy możemy się spodziewać nowych pozycji w Gamepass ? Początek następnego tygodnia ?

Opublikowano

Daje im max 3 dni. 

Opublikowano

No sztryms jarać się F4, lepiej żeby coś lepszego dali, a nie tego szrota. 

Opublikowano

Chętnie bym przytulił ponownie RDR 2, bo właśnie rozglądałem się za kupnem na xboxa. Mam jeszcze wersję na PS4, którą ograłem w 2018 r. więc mógłbym je porównać ;) Ktoś słyszał o patchach na next geny do RDR2?

Opublikowano
11 minut temu, Elitesse napisał:

Chętnie bym przytulił ponownie RDR 2, bo właśnie rozglądałem się za kupnem na xboxa. Mam jeszcze wersję na PS4, którą ograłem w 2018 r. więc mógłbym je porównać ;) Ktoś słyszał o patchach na next geny do RDR2?

Samo 4k zrobi na tobie duże wrażenie. 

Opublikowano

Też BARDZO, ale to bardzo chętnie powtórzę przygodę w rdr2.

Pytanko mocna spojla 

Spoiler

Da się nie zarazić gruźlicą?

Opublikowano
Spoiler

Nie da, to po prostu wydarzenie, które jest wpisane w fabułę gry ;)