Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 12.01.2021 o 12:55, ASX napisał:

pewnie tak, do połowy tego mają sfinalizować przejęcie niedługo potem pewnie większość katalogu Bethesdy trafi na stałe do abonamentu

Ale raczej po kawałku, żeby było więcej reklamy.

W dniu 14.01.2021 o 13:27, Aleks napisał:

... i jest jeszcze seria The Walking Dead, ale czy są napisy?

Są po angielsku i to duże (nie pod mikroskop). Podstawa to przycisk Xbox - dzięki temu da się grać, bo można to przeczytać (inaczej jest znacznie za szybko jak na moją znajomość angielskiego). Oczywiście straciłem trochę żyć z tego powodu, ale co tam.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie pamiętam żeby AW straszył. Ja mam problemy z grami horrorami i taki RE7 to trzyma w napięciu przez pierwszą połowę gry ale AW przechodziłem na lajce. Jednak gra ma świetny klimat i nawet dzisiaj warto zagrać!

Opublikowano

Ja właśnie ogrywam. Jeden chapter dziennie. Niestety ja tam spięty jestem jak gram, a RE to nawet nie włączam. Przy PT to sralem pod siebie :)

Opublikowano

AW to bardziej przygodówka w klimaciie grozy aniżeli horror. Taka strzelanka latarkami pif pafami. Nic mocnego. Naprawde nie ma się co bać. 

Opublikowano
10 hours ago, LiŚciu said:

AW to bardziej przygodówka w klimaciie grozy aniżeli horror. Taka strzelanka latarkami pif pafami. Nic mocnego. Naprawde nie ma się co bać. 

Dla mnie klimat tej gry powodują przez cały czas napięcie, skupienie. I bardziej to straszy niż jump scare.

Opublikowano

to prawda gra ma gęstą atmosfere i może wywoływać niepokój. IMO wolę też taki sposób straszenia niż tanie jumpscare'y jak np. Man of Medan

Opublikowano

Dokładnie. Taki bardzo mocno trzymający za jaja thriller/horror. Tym bardziej, że idealnie trafia me gusta, bo zahacza o motyw, że nie wiadomo o co chodz :)

Opublikowano

Dla mnie to zdecydowanie najlepszy klimat w „horrorach” gierkowych. AVE 

Opublikowano

Podrzućcie jakiś tytuł z GP, żebym mógł z kuzynem z drugiego końca Polski pograć we współpracy. Oprócz MH.

Opublikowano

A Way Out. Tytuł w 100% pod coopa.

Opublikowano
42 minuty temu, keyzee napisał:

Podrzućcie jakiś tytuł z GP, żebym mógł z kuzynem z drugiego końca Polski pograć we współpracy. Oprócz MH.

Sea of Thieves :pirate: chyba najlepszy coop ostatnich lat

Opublikowano

Ale ten Monster Train jest dobry, jak dla mnie znacznie lepszy niż Slay The Spire!

Opublikowano

mam mobilna appke game passa na Ipadzie instant-on włączone, instalownaie z innych żródeł włączone, funkcje zdalne włączone.Appka widzi konsole i próbuje zainstalować ale nie idzie  A i tak nie mogę zainstalować gry z poziomku appki? Jakieś porady?

Wylogowałem się z appki, zmieniłem nazwę konsoli restartowałem ją i nadal nie działa zdalna instalacja pomimo tego że appka konsole widzi

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Nie chce powtarzać pytania w kolejnym temacie. Z gier polecanych dla mojej dziewczyny co sądzicie o Murdered:Soul Suspect ?

Opublikowano
1 minutę temu, Sedrak napisał:

Nie chce powtarzać pytania w kolejnym temacie. Z gier polecanych dla mojej dziewczyny co sądzicie o Murdered:Soul Suspect ?

Będzie okey. Mocny nacisk na fabułę, mało akcji, napisy PL.

Opublikowano

Po blisko dwóch miesiącach używania GP utwierdzam się w przekonaniu, że to jedna z najlepszych usług jakie przytrafiły się gejmingowi, szczególnie z perspektywy takiego casuala jak ja. Sprawdziłem większość gierek (większość po łebkach) i zostawiłem sobie na dysku dwie, jak sobie pomyślę, że bez GP kupuję teraz jedno pudełko i nie trafiam z wyborem no to trochę lipa, rozpuścił mnie M$. I nie ma opcji żeby czegoś dla siebie nie znaleźć, wspaniała usługa :lapka:

Opublikowano
29 minut temu, Sedrak napisał:

Jest ok, ale lepiej podrzucić Alan Wake, A Plague Tale: Innocence, Blair Witch i/albo The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Wszystkie w Game Passie.

Opublikowano
Po blisko dwóch miesiącach używania GP utwierdzam się w przekonaniu, że to jedna z najlepszych usług jakie przytrafiły się gejmingowi, szczególnie z perspektywy takiego casuala jak ja. Sprawdziłem większość gierek (większość po łebkach) i zostawiłem sobie na dysku dwie, jak sobie pomyślę, że bez GP kupuję teraz jedno pudełko i nie trafiam z wyborem no to trochę lipa, rozpuścił mnie M$. I nie ma opcji żeby czegoś dla siebie nie znaleźć, wspaniała usługa :lapka:
Oj tak byczq, mnie wystarczyło kilka dni, żeby to docenić. Takie Star Wars sobie chciałem na przykład sprawdzić, ale szkoda mi wydawać na to kasy, bo twory EA zwykle nie trafiają w mój gust. No i gdybym to kupił, to bym się wcooorwił, bo gra jest do dupy. Cyk uninstall, co by w to miejsce, Dooma może. O i jeszcze to chciałem ograć, o to żona chciała kupić, ale już nie musi, bo za pół darmo. Może indyczka? Proszę bardzo, jeszcze jak.

Zaraz wlecą Yakuzy i Medium, no osram się, a tego nie przejdę.

Jestem zauroczony tą ofertą i kocham Cię Pan Xbox, pij ze mną kompot.
Opublikowano

https://lowcygier.pl/subskrypcje/control-od-21-stycznia-w-ofercie-xbox-game-pass-na-pc/

No i taki XGP4PC szanuję, Control to fantastyczny tytuł, ale zdecydowanie nie radzący sobie z obecną generacją (chyba nie pierwszy nie ostatni), ale w 1080p/60 na blaszcze? Usiądź mi na klawiaturze Jesse. :fsg: 

Opublikowano

Dzisiaj nie powinni dać info co wypada na koniec miesiąca? Gierki też pewnie niedługo podadzą. Wiemy o medium, 3x yakuza, ten piksel cyber ninja i jeszcze project winter (jakieś multi, chyba w stylu among us)

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Control na XSX działa w porządku, parę dni temu ukończyłem po blisko 20stu godzinach grania. Jak najbardziej można ograć.

Sorki, chodziło mi o poprzednią. Na nowej wiem, że jest nieźle i to przed next-gen patchem.