Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

XDDDD 

E:

Ech jak zwykle spóźniony :/ plusem tej oferty jest niewątpliwie to, że sportowy syf wjechał w jednym rzucie. Jeszcze tylko FIFA, NBA Live i spokój. 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Fifa to dojna krowa i zeszłoroczna chyba wbija do ea play jakoś niewiele przed premierą tegorocznej. Z drugiej strony EA głównie kosi sos na tym ultimate team, więc może będą dawać szybciej, ale jako niedzielniak mam wyjebane czy gram w 20 czy 21.

Opublikowano
3 godziny temu, nero2082 napisał:

gratki za NBA, takie pozycje to już nie okruchy ze stołu :good:

No jeżeli masz XSX i to faktycznie będzie wersja z XONE to będą okruchy i to odgrzewane bo wygląd oraz mechanika będzie jak w 3-4 poprzednich edycjach.

Opublikowano

ktoś ostatnio konwertował golda do ultimate? mi ostatnio przyszła klientka i dostała 6 miesięcy GPU po wpisaniu golda na rok i triala GPU

może jakiś błąd, albo MS wziął się za to

Opublikowano

Ostatnio myślałem nad ghostrunnerem, fajnie jakby wleciał.

Pod koniec marca ma być yakuza 6 i spoko bo nam zamiar ją ograć. 

Opublikowano

Ale lipa, dopiero co spędziłem 80 godzin z FM20 a tu wjeżdża 21. Odpuszczam. Ogralbym NBA ale skoro to wersja past gen to niech sobie darują. Żenada, zabierają świetne gry a w zamian dają goowno.

Opublikowano

Fm21 wprowadź fajne zmiany względem fm20. Nowy silnik meczowy i poprawione ai to chyba największe zmiany. W końcu nie ma wyników z dupy albo dziwnych baboli bramkarza co drugi mecz. Polecam. Mam już ok 100 h na liczniku. Może zacznę od nowa w game pass aby acziki wbić i tak miałem z angielskiej ligi przenieść się do włoskiej. W angielskiej mistrza zrobiłem Aston Villa tylko coś ligi mistrzów wygrać nie mogę ;) a z tego rzutu dla mnie tylko star wars chyba że NBA będzie nextgenowy. 

Opublikowano
Ale lipa, dopiero co spędziłem 80 godzin z FM20 a tu wjeżdża 21. Odpuszczam. Ogralbym NBA ale skoro to wersja past gen to niech sobie darują. Żenada, zabierają świetne gry a w zamian dają goowno.
Z tego co widzę to w apce game pass na telefonie mam do wyboru jaką wersję nba zainstalować - past gen lub next gen.
Ale po wejściu na konsole tylko wersja na poprzednia generację :/

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Również mam to samo, wersja next gen już się powinna zainstalować, po pracy sprawdzimy to cudo :)

Opublikowano

U mnie jak klikam aby pobrało wersję next gen wywala błąd. Normalną dodaje bez problemu.

Opublikowano

Ej ten FM to jest jakiś touch z komórek? Już mi hype opadł a miałem zdobywac z Wisłą ligę mistrzów. To jednak wolę normalna wersję na pc. Czyli na Xboxa kolejny miesiąc dla mnie nic ciekawego

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano
12 minut temu, Ma_niek napisał:

Ej ten FM to jest jakiś touch z komórek?

Ekspert odpowiada: nie, awruk, skąd ten pomysł?

Opublikowano

Football Manager 2021 Xbox Edition jest oparta na wersji Touch (obecnej na urządzeniach mobilnych i konsoli Nintendo Switch).

Opublikowano

Wciskasz sobie lewy analog i masz cursor mode. Te całe "touch" to przystosowanie pod pada po prostu.

Opublikowano

Nieprawda. To okrojona wersja z komorek. Ten fm 2021 na co to jest calkowicie co innego. Wiec dla mnie te gunwo z xboxa odpada

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Wciskasz sobie lewy analog i masz cursor mode. Te całe "touch" to przystosowanie pod pada po prostu.

Nie, touch i standardowa to dwie rozne gierki. Touch ogrywalem na ipadzie i jest bardzo mocno uproszczona wzgledem tradycyjnej z pctow. Ale i tak ogram bo za friko to przezyje XD

Opublikowano

To nie znam się, kopanka jak każda inna.

Opublikowano

Ja w fm2013 juz wybierałem tryb classic bo za dużo juz tego wszystkiego bylo najebane. Ten xbox edition to pewnie coś w podobie. 

Opublikowano
21 hours ago, Lokomotywa said:

ktoś ostatnio konwertował golda do ultimate? mi ostatnio przyszła klientka i dostała 6 miesięcy GPU po wpisaniu golda na rok i triala GPU

może jakiś błąd, albo MS wziął się za to

A było to robione na czystym koncie bez żadnego abonamentu?

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

U mnie pobrało, zainstalowało, 105GB, ale nie idzie odpalić.. Mam włożyć dysk..

Chodzi o NBA Next Gen Edition

Opublikowano

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś złudzenia to NBA 2k jest tylko w bieda wersji. Jako fan NBA, nie polecam. 

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś złudzenia to NBA 2k jest tylko w bieda wersji. Jako fan NBA, nie polecam. 

Poza grafiką, to co tam wycięli?