Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem najbardziej ciekaw Benedicta Foxa. To w końcu Polska metroidvania zanurzona w klimatach Lovecrafta, to nawet z samego opisu brzmi dobrze i trzymam kciuki by im się udało. 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Benedict może być spoko, ale ostatnio gdzieś Quaz  recenzował demówki indyków i jego opinia po sprawdzeniu tej gierki mocno ostudziła moje oczekiwania. Choć wiadomo, to tylko była chyba pierwsza godzina.

Opublikowano

Redfall w 30stu klatkach, na kutasie moim można lepiej pograć jprdl. 

Opublikowano

I Cassette Beasts i Benedict Fox miały ogólnie bardzo dobre opinie z Gamescomu. Nie wiem ile mają klatek.

Opublikowano

Quantum Break wrocil dzis do GP. Cieszy mnie to bo usuneli jak bylem w polowie.

Opublikowano

Xbox Games with Gold na maj 

Star Wars Racer to jedna z moich ulubionych gier z N64, nawet mam konsolę w bundle z tej gry. Chętnie pogram znowu bo na emulatorach tak sobie działa.

Opublikowano

Grało się w Racera na PC. Fajna giereczka. Oczywiście do Wipeouta nawet nie ma startu, no ale z drugiej strony nic nie ma w tej kategorii. Eh Wipeout.

Opublikowano
W dniu 27.04.2023 o 15:18, Homelander napisał:

Grało się w Racera na PC. Fajna giereczka. Oczywiście do Wipeouta nawet nie ma startu, no ale z drugiej strony nic nie ma w tej kategorii. Eh Wipeout.

Redout jest super, jak jeszcze nie grałeś. Zarówno 1 jak i 2 część.

Opublikowano

Screenshot_20230503-213921_Chrome.thumb.jpg.2a8dfc6b0492382f460724a502f139c9.jpg

Gra ostatnio miała premierę w GP. Liczę na pokemony lepsze of samych pokemonów, tylko, że z kaset ;) Może w nocy trochę pogram.

Opublikowano

Gra miała premierę w GP na PC, niestety konsole dopiero za miesiąc. Komentarze z recenzji że gra jest "nie dla dzieci" wzbudzają mój pewien niepokój, bo zazwyczaj jak gracze mówią, że coś jest "nie dla dzieci", to jest zaje'biście dla dzieci, no ale ok - kontekstem do porównania są gry Pokemon, więc faktycznie odróżnić się jest łatwo. Podobno gra do przejścia w może 20 godzin, ale z ogólną zawartością na wielokrotnie więcej. Na pewno wygląda na kolejny hicior z Gamepassa.

Opublikowano

No ja na piecu dzisiaj odpaliłem, pierwsze wrażenie bardzo dobre. Nasz bohater wpada do jakiegoś alternatywnego wymiaru na Ziemi, może będzie też za tym jakaś ciekawa fabuła.

Opublikowano

A ja Wam polece Bladed Fury jak nie graliście. I to w Goldzie takie dobroci ;)

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Do tego lepszy niż dwójka. Polecam dodać do bilbioteki. Najlepsza gra w Goldzie od daaaaaaaaawna :D

Opublikowano

Fanom wszelakich gier strategicznych polecam sprawdzić Minecraft Legends. Taki mix prostej strategii z Pikminami. Stylistyka dobrze się tu sprawdza.

Opublikowano
7 minutes ago, SnoD said:

Fanom wszelakich gier strategicznych polecam sprawdzić Minecraft Legends. Taki mix prostej strategii z Pikminami. Stylistyka dobrze się tu sprawdza.

Ogladałem filmiki i gameplay wyglada ok, ale stylistyka mnie odrzuca na kilometr i nie ma szans, żebym się przemógł. Coś jak z Fortnite

Opublikowano

Mi się podoba, na piecu w ogóle to bardzo ładnie wygląda.

Tylko coś zrypali przy dubbingu, bo dłuższe kwestie ucina :reggie:

Edytowane przez SnoD

• 2 tygodnie później...