Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, Kosmos napisał:

ograne dekadę temu xd No, ale pozostałe tytuły całkiem spoko. 

Czyli w Halo Reach (2010), Gears of War 3 (2011) oraz Forza Horizon (2012) już nie zagrałeś. Żałuj, najlepsze części z serii. :lapka:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

To nie jest żadną promocja, po prostu łączysz dwa abonamenty. Taka opcja była dostępna wcześniej tylko na Insajderow.

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

Premiera GamePassa na pc już dzisiaj, miesiąc kosztuje 5 dolarów :)

Ale to nie jest oddzielny abonament niż ten z konsoli? Bo teraz wchodząc do aplikacji część gier mogę zainstalować, przy niektórych mam informacje by Game Pass kupić - rozumiem, ze po prostu jeszcze nie wszystko działa?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Game Pass na Xboxa i Game Pass na PC.

Game Pass Ultimate = Game Pass Xbox + Game Pass PC + Xbox Live.

Edytowane przez selene

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

To nie jest żadną promocja, po prostu łączysz dwa abonamenty. Taka opcja była dostępna wcześniej tylko na Insajderow.

Możesz mieć 3 lata na Golda i 0 na GP, a po przejściu na UGP masz 3 lata Golda i 3 lata GP, to nie wiem jak to inaczej nazwać, jeśli nie promocją ;)

Opublikowano
31 minut temu, easye napisał:

Ale to nie jest oddzielny abonament niż ten z konsoli? Bo teraz wchodząc do aplikacji część gier mogę zainstalować, przy niektórych mam informacje by Game Pass kupić - rozumiem, ze po prostu jeszcze nie wszystko działa?

Oddzielny, tak jak pisalem kosztuje 5 dolarow miesięcznie

Opublikowano

giphy.gif

Metro Exodus w Xbox Game Pass :xboss::hi:

Dodatkowo: Batman: Arkham Knight, Hollow Knight, Borderlands: The Handsome Collection. :obama::good2:

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Oddzielny, tak jak pisalem kosztuje 5 dolarow miesięcznie

No totalnie zamieszali już z tymi abonamentami, bo część gier mogę mimo wszystko ściągnąć (pewnie przez Play Anyware)...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Szkoda że każda gra dostająca się do gamepass nie dostaje podbicie do xbox one x , myślałem by ponownie skończyć Arkham Knight bo od dawna za mną chodzi a tutaj jakieś 720-900p gufno obsrane... na najmocniejszej konsoli obecnie na rynku...

Opublikowano

Po tej konferencji to nie wiem czy dobrze zrobiłem przedłużając za złotówkę xd 

Opublikowano

Z tej całej setki znalazłem raptem parę, których nie miałem/ nie skończyłem na konsoli.

Astroneer, EverSpace, Valkyria Chronicles, Sinner, Guaccamelee 2, Thumper, Void Bastards i dla testów Shenmue wraz Wolfenstainem 2, a myślałem, ze nic nie znajdę w tym Game Passie.

Jutro Ubi pewnie zapowie swój abonament xD

Opublikowano
22 godziny temu, suteq napisał:

O kurna, ile indorów. :obama: 

No doje,bali. Thimbleweed kupiłem pare miesiecy temu, HK tez i teraz tak patrzę, że gier juz nie trzeba kupować :kaz: Na konfie myslalem ze tylko Metro, Batman, HK a tutaj jeszcze wysyp :banderas:Guake dwójeczkę tez chętnie ogram, Lichtspeer, Steamworlda, Shadow Tactics, Shenmue ja je,bix

Opublikowano
10 godzin temu, easye napisał:

Z tej całej setki znalazłem raptem parę, których nie miałem/ nie skończyłem na konsoli.

Astroneer, EverSpace, Valkyria Chronicles, Sinner, Guaccamelee 2, Thumper, Void Bastards i dla testów Shenmue wraz Wolfenstainem 2, a myślałem, ze nic nie znajdę w tym Game Passie.

Jutro Ubi pewnie zapowie swój abonament xD

Tyranny, into the breach, imperator rome, battlefleet Gothic czy slay the spire na konsoli skończyłeś? Tyranny polecam skoro lubisz crpg a slay the spire i into the breach to najlepsze indory tamtego roku

FM nie polecam bo 1000 h rocznie zabiera mi (pipi)ana gra

Edytowane przez blantman

Opublikowano
18 godzin temu, suteq napisał:

Ale Metro: Exodus akurat nie jest dostępne na XO tylko w gamepassie na PC. 

12 godzin temu, MaZZeo napisał:

ale w game passie na PC czy konsoli?

Normalnie możecie na konsoli zainstalować Metro (patrze własnie w apkę GP i mam do instalacji ;d ) 

4 minuty temu, blantman napisał:

Tyranny, into the breach, imperator rome, battlefleet Gothic czy slay the spire na konsoli skończyłeś? Tyranny polecam skoro lubisz crpg a slay the spire i into the breach to najlepsze indory tamtego roku

Wydaj mi się, że easy sprawdzał listę Xboxową xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No teraz Metro: Exodus elegancko dostępne na XO (nawet podczas konfy MS już było ok), ale wtedy jak to pisałem to była możliwa tylko wersja na PC do ściągnięcia. :usmiech: 

Opublikowano
12 godzin temu, easye napisał:

No totalnie zamieszali już z tymi abonamentami, bo część gier mogę mimo wszystko ściągnąć (pewnie przez Play Anyware)...

ale co ci namieszali? wchodzisz na strone xbox.com i masz zakładke gamepass for pc

https://www.xbox.com/en-GB/xbox-game-pass/pc-games?xr=shellnav

możesz zobaczyć jakie są gry i polecają ci sciągnąc apke i tyle, konsolowy GP to inna sprawa i tak część gier występuje w play anywhere

6 minut temu, suteq napisał:

No teraz Metro: Exodus elegancko dostępne na XO (nawet podczas konfy MS już było ok), ale wtedy jak to pisałem to była możliwa tylko wersja na PC do ściągnięcia. :usmiech: 

Kumam, po prostu nikt tego nie sprostował a mazzeo tez pytał czy na XO więc napisałem z wyjasnieniem. 

Opublikowano

Nie wiedziałem dlaczego mogłem np pobrać Astroneer, EverSpace, czy Guaccamelee 2, a przy innych kazało mi opłacić Game Passa, z promocjami jak zwykle maja burdel - raz wyświetla 4 zł, raz 18, ale do tego się już przyzwyczaiłem. Myślę ze 18 zł to dobra cena jak na PC - Origin który też ma już potężna bibliotekę kosztuje 15 i chyba dobrze się sprzedaje. Czekam na Ubisoft ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Podpytam tutaj, bo w sumie temat pasuje.

W DwG jest aktualnie Planet Alpha w promocyji, grał ktoś? Gra wygląda przepięknie.

Opublikowano

D8tLqnxX4AMDQpe.jpg:large

częśc gierek, która trafi do GP day one :banderas:cięzko już ogarnąć ilość dobroci, które nadchodzą. Jestem w pozytywnym szoku, że Outer Worlds ląduje d0 w Gp