Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jezu, sprawdziłem kiedy 4 wyszła... 2008. Mam bardzo miłe wspomnienia z tą grą, ale najpierw chciałbym 5 dostać, bo jeszcze nie grałem.

Opublikowano

No ja w piątkę doszedłem do ostatniego zamku. Około 120 godzin i przestałem grać. Z chęcią bym zobaczył jak się historia skończyła.

Opublikowano

Końcówka w P5 ciągnie się napozór bez końca, ale warto się zmobilizować. Niesamowity sztos ta gra. Dla mnie ścisły top poprzedniej generacji.

Opublikowano

Persony nie wolno szkalować pod groźbą bycia napiętnowanym jako giereczkowe bezguście, moi mili

Opublikowano

Jak można szkalować grę, w której walczy się z penisem na złotym rydwanie?

mara2.jpg

Opublikowano

Mam w pudle na ps5 niby, ale nie chce mi się wstawać i wkładać płyty także poproszę w gp.

Opublikowano

Przydałoby się jeszcze w tym roku, bo w gry atlusa ostatnio grałem jakies 2-3lata temu. SMT4 i SMT4A były super. Najlepsze jrpgi w branży.

Opublikowano

Wcześniej wspomniany był prey w związku z fps boostem. Tak serio to ta gra powinna inaczej się nazywać. Ja chętnie zagrałbym w to czym pierwotnie prey 2 miał być tj. strzelaniną z kosmicznym łowcą nagród. Gierka wyglądała bardzo zachęcająco i podobno była prawie gotowa. 

Opublikowano

Też chciałbym zobaczyć powrót tamtej gierki, ale i kolejną część tego Preya. Uwielbiam immersive simy, a ta gra to złoto. Strzelanie słabe, ale pozostałe elementy 10/10. Koniecznie zagrajcie.

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał:

Mam w pudle na ps5 niby, ale nie chce mi się wstawać i wkładać płyty także poproszę w gp.

jak na ps5 to jest w kolekcji plusa

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Też chciałbym zobaczyć powrót tamtej gierki, ale i kolejną część tego Preya. Uwielbiam immersive simy, a ta gra to złoto. Strzelanie słabe, ale pozostałe elementy 10/10. Koniecznie zagrajcie.

Jasne tylko ten reboot zupełnie zaorał tamtą koncepcję bo co by nie mówić prey to była strzelanina a nowy prey to bliżej ma do system shocka. 

Opublikowano

Oby się na P5 Strikes nie skończyło xd Chociaż jakby wpadły razem z P4G (obie są już i tak na steamie, więc chyba easy deal dla Spencera) to elegancko, P4G ogrywałem kiedyś zaraz po P3FES i w połowie zostawiłem bo już męczyła mnie formuła i trzeba było sobie zrobić przerwę - chętnie bym wrócił.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
37 minut temu, Bzduras napisał:

Persony nie wolno szkalować pod groźbą bycia napiętnowanym jako giereczkowe bezguście, moi mili

P4G? Nie chcę mówić wprost, żeby nie dostać bana, ale posłużę się zagadką. :xboss: 

Wiesz jak mówi się, że Midas zmieniał wszystko czego dotknął się w złoto? Pomyśl sobie w takim razie w co zmieniałby te przedmioty anty-Midas, a jak już do tego dojdziesz to powiem tylko, że ten anty-Midas musiał dotknąć kiedyś Personki4. :) 

Opublikowano

Spokojnie, to ten jeden typ co gra w WoWa. Do nich trzeba dużo cierpliwości i życzliwości, bo i tak mają już ciężko w gierkowym życiu.

Wezyr, jesteśmy z Tobą, pamiętaj o tym!

Opublikowano
51 minut temu, Ukukuki napisał:

Personka i Suda to dla tych co lubią furry tak? 

A ja myślałem, że małolaty. 

Opublikowano

Proszę nie szkalować jedynej dobrej serii jRPG. Za P5S bym się nie obraził, a za P5R też nie. 

Opublikowano
3 minuty temu, ProstyHeker napisał:

Proszę nie szkalować jedynej dobrej serii jRPG. Za P5S bym się nie obraził, a za P5R też nie. 

Mówi ci coś takiego jak Xenoblade?

Opublikowano
16 minut temu, XM. napisał:

Mówi ci coś takiego jak Xenoblade?

Owszem. W moim sercu tylko Persona.

Opublikowano

Mogliby dać P5R od razu, bo 4 i 5 ograne prawilnie dawno temu na ps2 i ps4.
W sumie to nic nie stoi na przeszkodzie by je wrzucic, bo Atlus jest pod Sega a MS zawsze dobrze z nimi stał od xboxa 1.
Pod względem sprzedazy to chyba yakuzy sa bardziej niszowe do Person, a mamy wszystkie zaraz na xboxie.

Opublikowano

Jeżeli nawet persona 5 by wyszła na PC i XBOX to już tylko w wersji royal. Nikt tam nie będzie bawił się w portowanie zwykłej persony.  Ja nadal nie wierzę raczej szybciej persona 4 golden na pc  w game pass. No ale Octopath na xbox to był szoker więc kto wie