Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

gra logiczna, dla osób które zawsze zawsze zastanawiały się jak np. poradzą sobie piraci w starciu z mamutami

O k#rwa, to musi być zajebiście hermetyczne towarzystwo :pawel:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

No byłem trochę za dzieciaka historycznym nerdem i przyglądając ilustrowane książki historyczne wiele razy zastanawialem się kto wygra w starciach do których nigdy historycznie nie miała prawa dojść jak np. rycerze kontra samuraje.

i za to szanuje TABS że pozwala mi spełnić takie dziecinne fantazje, być może trochę to dziwne ale cóż ;)

Opublikowano

RiftBreakera ni cholery nie kojarzyłem. Teraz sprawdziłem na YT i kurde, wygląda cholernie ciekawie. Za takie niespodzianki uwielbiam gamepassa.

Tylko kiedy w to wszytsko zagrac? :(

Opublikowano

dla mnie oferta taka se poza Visage w które się pewnie będę bał grać xD no ale w cebuli to chyba nie ma co narzekać jak ktoś płaci te 4zł. 

Opublikowano

chlew posprzątany, hurtowo i z grubsza. każdy kolejny wylew będzie już z porządną laurką gratis :xboss:

Opublikowano
Teraz, Colin napisał:

chlew posprzątany, hurtowo i z grubsza. każdy kolejny wylew będzie już z porządną laurką gratis :xboss:

no i co mojego posta o gierkach w gamepass usuwasz. Trochę za ciężką ręke masz przy usuwaniu. Opisałem kilka gierek z gp nic tam nie było takiego aby cenzurować. :frog:

Opublikowano

Powiedzcie mi,  Resident Evil 2 Remake był w GP? 

Ed...gdzies mi się wbiło w banke ze było ale szybko zniknęło. Dzięki

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Z Residentów jest jedynie Resident Evil VII. W Games With Gold pojawiły się w tym roku Resident Evil (remake) i Resident Evil Code Veronica HD.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Z Residentów jest jedynie Resident Evil VII. W Games With Gold pojawiły się w tym roku Resident Evil (remake) i Resident Evil Code Veronica HD.

Chyba wszystkie RE były w GP. Oczywiście oprócz  REmakow 2 i 3.

Opublikowano

Remaster Crysisa powinien wkrótce trafić do GPU

Opublikowano

Fajnie, ładnie się prezentuje na sexie? Grał ktoś? Ależ to był opad szczęki jak zagrałem na full w 1080p na radku R9 270 :wub:

Opublikowano

Ale gra nawet dziś wygląda bardzo dobrze. Ot fenomen gier Crytek.  Gameplayu tam za grosz, ale grafika ponadczasowa. 

Opublikowano

Strasznie mnie wk#rwia takie stawianie sprawy, bo akurat FPSy od Crytek zawsze były wyznacznikiem nie tylko graficzki, ale i zajebistego gameplayu - od Far Cry, poprzez serię Crysis, a na HUNT Showdown skończywszy.

Crysis 2 i 3 to jedne z moich ulubionych FPSów (singlowo), a C2 to również jedno z moich ulubionych multi ever.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Strasznie mnie wk#rwia takie stawianie sprawy, bo akurat FPSy od Crytek zawsze były wyznacznikiem nie tylko graficzki, ale i zajebistego gameplayu - od Far Cry, poprzez serię Crysis, a na HUNT Showdown skończywszy.

Crysis 2 i 3 to jedne z moich ulubionych FPSów (singlowo), a C2 to również jedno z moich ulubionych multi ever.

Też mnie to dziwi, że seria Crysis zawsze była traktowana jako benchmark dla nowych kart graficznych. Ja ukończyłem wszystkie 3 części na konsoli i bawiłem się bardzo dobrze. Pierwszy Far Cry to w ogóle był killer, nawet gdy w tym samym roku wychodziły Doom 3 i Half Life 2. Żałuję trochę że finalnie go nie ukończyłem, próbowałem co prawda na ps3, ale dla mnie było już zbyt dużo  archaizmów.

Opublikowano

No ja zamierzam kupić sobie FC Instincts/Predator na X360, bo działa we wstecznej - co prawda to nie do końca jest oryginalna jedynka, ale będzie musiało wystarczyć.

Opublikowano

Avengers :notbad: odpalałem tak z dupy, mając w głowie masę negatywnych opini, a okazało, że to bardzo przyjemna gra. Oczywiście mówię o singlu, bo lvl i looterowanie mam w dupie.

Jest widowiskowo, czuć rękę Cristal Dynamics i jest grafika. 

Opublikowano

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale te Far Cry Instinct i Predator to chyba jakieś paździerze w porównaniu do oryginalnej pecetowej wersji pierwszego Far Kraja.

Swoją drogą Far Cry 1 był GOTY gierką do momentu aż pojawiły się zmutowane małpy i cała gra zamieniła się w coś na wzór niemieckiego filmu akcji klasy C.

Opublikowano

Niestety do czasu. Po 3-4 h wpadasz w jeden hub i latasz do powtarzalnych misji. Ja po ok 7h odpuściłem. Za dużo dobra do ogrania, pewno jakbym był fanem Avengers to bym skończył. 

12 minut temu, Hubert249 napisał:

Avengers :notbad: odpalałem tak z dupy, mając w głowie masę negatywnych opini, a okazało, że to bardzo przyjemna gra. Oczywiście mówię o singlu, bo lvl i looterowanie mam w dupie.

Jest widowiskowo, czuć rękę Cristal Dynamics i jest grafika. 

Ale fakt pierwsze 2-3h bardzo fajne.