Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, 20inchDT napisał:

Kurde, riftbreaker juz w pasie, a ja zaczalem grac w immortals od ubigods :nosacz2: Jakis zagrajmer bedzie dzis testował?

jak z siłki wróce bede grał ale ja na pc. Bo ta gra wydaje mi się idealna pod myszke 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
7 godzin temu, 20inchDT napisał:

Kurde, riftbreaker juz w pasie, a ja zaczalem grac w immortals od ubigods :nosacz2: Jakis zagrajmer bedzie dzis testował?

Baaardzo miła gierka. Mocno kojarzy mi się z grą na pc z młodości Ziemia 2150. 

Opublikowano

Prolog był do sprawdzenia już od jakiegoś czasu, więc nie trzeba było czekać, aż wejdzie do GP, żeby sprawdzić.

Fajna, bardzo ładna gierka, ale obawiam się sterowania padem, jak już się zacznie robić naprawdę gorąco i trzeba będzie szybko reagować.

Opublikowano

Tak, tu masz rację.

Wczoraj przyszły całą bandą i rozyebały mi misternie budowaną  bazę :( więcej nie gram w to.

Opublikowano

Ściągnąłem dziś apkę na iPada i okazało się, że nie ma opcji grania w chmurze. Coś mi nie działa czy po prostu nie ma takiej opcji na IOS. Gdzieś czytałem, że to ma już działać 

Opublikowano

Nie ma i raczej nigdy nie bedzie. Masz w przegladarce mozliwosc gry.

Opublikowano

Trzeba Celeste zakupić, bo wypada z GP. :obama:

Opublikowano

dla mnie osobiście nic ciekawego na konsoli.

Na PC na pewno zagram w  Age of Empires IV

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

a nie chodzi o The Sinking City?

nope, The Forgotten City miało niedawne premierę, gra oparta na popularnym modzie do Skyrima, miałem mega ochotę ją kupić, a tak to stówka w kieszenii

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

a nie chodzi o The Sinking City?

to inne gry...

The Forgotten City to samodzielna produkcja, która swoje początki miała jako mod do Skyrima, z tego co pamiętam to przygodówka i zbierała całkiem pozytywne recenzje.

Opublikowano

Dobra, już kojarzę. To ta gdzie słychać jest rzekomo prawdziwą łacinę? Chyba TVGry hypowało to jakiś czas temu, z przyjemnością sprawdzę w sumie.

ale The Sinking City też bym przytulił w passie :lapka: 

Opublikowano

AoE 4 :banderas:. Gra, dla której również składałem kompa. Reszta nie ma znaczenia.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Into the Pit - JUŻ DOSTĘPNE
Outriders - JUŻ DOSTĘPNE
Dragon Ball FighterZ - 21 października
Echo Generation - 21 października
Everspace 2 - 21 października
Age of Empires IV - 28 października
Alan Wake’s American Nightmare - 28 października
Backbone - 28 października
Bassmaster Fishing 2022 - 28 października
Nongunz: Doppelganger Edition - 28 października
The Forgotten City - 28 października

Opublikowano

to co tam wrzucili do GP nowego?

Opublikowano
20 godzin temu, Texz napisał:

Trzeba Celeste zakupić, bo wypada z GP. :obama:

Piękna strategia Microsoftu.

Ludzie od razu kupują gierki, które wypadają z passa :banderas:

Opublikowano

Dla mnie brzydko mówiąc kupa znowu. Jakbym miał komputerek to bym grał w Aoe. 

A dla Roziego Backbone chyba się spodoba.