Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Psychonauts 2

Featured Replies

Opublikowano

No ale Hades miał premierę w 2018:reggie:

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No oprawa top, gdyby gra wyszła na Xboxa 360.

• Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli.

• 10h za mną, nie mogę się oderwać od tej gierki. Do tego stopnia mnie wciągnęło, że w robocie oglądam filmy na YT na kanale Double Fine, czytam artykuły, recki etc. Dawno mnie tak singlowa gierka nie w

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

No ale Hades miał premierę w 2018:reggie:

Jeszcze mnie nie popierdoliło, żeby kupować... A nie ważne :lapka:

Opublikowano

No ale potem były jeszcze wydania w 2019 i 2020 na PC oraz Switcha. 

Opublikowano

Wiem bo grałem day one  na Switchu. Czyli podsumowując nie miał premiery w 2021

Opublikowano

Również ukończone. Nie wiem na jakich dragach oni leci podczas tworzenia, ale też bym spróbował :usmiech: I co tu dużo mówić - zdecydowanie gra roku, jeśli nie nawet ostatnich lat. :lapka: A samo Double Fine wskakuje do moich ulubionych studiów. 

Najlepsze, że mam do nadrobienia pierwszą cześć (widziałem tylko ten filmik wprowadzający z dwójki) i tą przygodę w VR. 

Swoją drogą fajnie jakby zremasterowali jedynkę, akurat w międzyczasie jak tworzą całkowicie nową grę. Nawet taką wypowiedź Schafera znalazłem:

Cytat

you never know, someday — now that we have more resources — we could remaster that someday. But it would be a lot of work because a lot of that was not archived properly. A lot of the scenes would have to be remade from scratch, and so, maybe someday.

Więc kto wie ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy PSI Kingdom to jeden z najlepszych leveli w platformowkach ever? Co za gra, co za DZIEŁO!

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Co za gra, co za DZIEŁO!

Shhh, it's a quiet place :banderas:

Opublikowano

O Jezusie, ależ ta gra jest wyśmienita- od niepodrabialnego stylu, przez doskonałe udźwiękowienie, nienachalny i dojrzały humor aż po niespotykany nigdzie level design.

Obecnie jestem

Spoiler

po drugim bossie (teleturniej kulinarny :obama:) i właśnie zwiedzam miasto zarazków w głowie Forda.

Dla takich gier warto być graczem. :fsg:

Opublikowano
11 godzin temu, izon napisał:

Czy PSI Kingdom to jeden z najlepszych leveli w platformowkach ever? Co za gra, co za DZIEŁO!

11 godzin temu, Bzduras napisał:

Shhh, it's a quiet place :banderas:

Panowie, zobaczyłem. :wub:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Info dla tych paru osób które jeszcze nie grały a mają zamiar ograć grę na PC w GamePassie (wersja Steamowa była ok). Te tragiczne przycięcia przy nowych efektach (kompilacji shaderów) na ekranie zostały naprawione i gra się praktycznie idealnie (po godzinie gry w jednej cutscence miałem tylko jakieś mniejsze spowolnienia przez chwilę).

Opublikowano

Tomb Of Sharkophagus :obama:

Klimacik jak z Medievila idealny level na halloween :wub:

Jak te levele są różnorodne to szok! Co mi się wydaje, ze zaraz będę trochę znużony to tytuł zaskakuje czymś nowym. GOTY jak nic!

Opublikowano

No Psychonauci 2 w mojej TOP 3 tego roku skończą na bank. Gra wbija taki klimat jak przed TV za małolata.

Opublikowano

Pierwszys mózg w jedynce zaliczony. 

Gra niestety się zestarzała mocno i port na PC średnio jest przeniesiony, ale klimat faktycznie wyjątkowy. 

Opublikowano

Ta gra się nie kończy! Nie dość, że sztos to kuńca nie widać, co oni dostarczyli! :obama:

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Gdzie jesteś? Tak z ciekawości, nie będę mówił ile zostało. :P 

Bob’s Bottles ( swoją droga kolejny cudowny level :) )

Opublikowano

No Bob' Bottles póki co najlepszy jak dla mnie :D

Opublikowano
3 minuty temu, cotek napisał:

No Bob' Bottles póki co najlepszy jak dla mnie :D

W chooj przypomina mi klimat Conkera :)

Opublikowano

Tim coś Ty odjebal. Kocham gościa. Level z książkami jeszcze lepszy od poprzedniego, najlepszy platformer ever, będę się tu spuszczał podejrzewam aż do końca tej przygody :obama:

Opublikowano

Nie wiem czy najlepszy, ale zdecydowanie najlepszy w jaki grałem. Nawet nie raz, nie dwa mi się oczy zeszkliły. Była złość, smutek, ale i radość. Piękny wachlarz emocji, w ŻYCIU nie podejrzewałbym, że na coś takiego stać ten gatunek.

Dla mnie still GOTY 2021.

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Tim coś Ty odjebal. Kocham gościa. Level z książkami jeszcze lepszy od poprzedniego, najlepszy platformer ever, będę się tu spuszczał podejrzewam aż do końca tej przygody :obama:

Tak z ciekawości...ile masz h? 

U mnie chyba z 12 i mega mi się podobają te wszystkie etapy z inna grafiką.