Opublikowano 25 lutego 20169 l To już nie jest śmieszne... W przypadku Czwórki będzie to remaster remastera
Opublikowano 25 lutego 20169 l Na 4 to pewnie znajdą się chętni, ale ciekawe kto kupi z(pipi)oną 6 :tfuu:
Opublikowano 25 lutego 20169 l Gdyby wydali część 4 na silniku piątki miałoby o sens, ale tylko w przypadku tej konkretnej części, a tak nie ma go w ogóle, a jak coś nie ma sensu, to pewnie o kasę chodzi, czy cos w ten deseń. A najzabawniejsze jest to, że zaczynają od ostatniej części klalny.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Danie główne to kotlet z kotletem...szkoda gadać, stówa za każdą część...
Opublikowano 25 lutego 20169 l RE4 ogralem na 100% na Wii nie popieram kotletow ale w tym wypadku zrobie wyjatek. Dawac mi ta 4!
Opublikowano 25 lutego 20169 l Sądziłem że Capcom skupia się na Resident Evil 7, albo pracą nad Resident Evil 2 Remake a tutaj taki strzał w pysk.
Opublikowano 25 lutego 20169 l 4 i 5 znowu ogram ale 100zl? No i mogliby się przyłożyć do tego, a nie jakiś remaster remastera
Opublikowano 25 lutego 20169 l Jakby dali te trzy gry za 100 zł łącznie to ok, ale płacić za każdą tyle, oni tam chyba w Capcom nieźle ćpają.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Capcom w tej generacji wypuscil juz chyba wiecej remasterow niz zwyklych gier... o nowych ip nawet nie wspominam
Opublikowano 25 lutego 20169 l Seria skonczyla sie na trojce. Czekam na remake dwojki, a te kotlety do zaorania.
Opublikowano 25 lutego 20169 l RE4 ogralem na 100% na Wii nie popieram kotletow ale w tym wypadku zrobie wyjatek. Dawac mi ta 4! Nie dobijaj. Była wersja GC, PS2, Wii, PC jedna, PC druga, cyfrowa HD na ps3/xboxa360 a oni jeszcze raz chcą to wydawać? Lelz już lepiej poczekać jak skończą chłopaki to http://www.re4hd.com/
Opublikowano 25 lutego 20169 l Chyba kogoś na serio po(pipi)iło, tym bardziej, że to co pokazali w tym zwiastunie wygląda słabo.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Moja teoria jest taka że Capcom nie ma pomysłu na Resident Evil 7 i żeby uratować firmę przed bankructwem Remasterują te trzy gry.
Opublikowano 25 lutego 20169 l 4 łykam na start miłe wspomnienia Gamecube+Wii robią swoje szkoda ,że wyjdzie jako ostatnia z serii
Opublikowano 25 lutego 20169 l Seria skonczyla sie na trojce. Czekam na remake dwojki, a te kotlety do zaorania. Veronica była super. Moja ulubiona część obok dwójki. Świetnie zrobiony Ashford i bardzo klimatyczne miejscówki (domek siostry tego chorego poj.eba)
Opublikowano 25 lutego 20169 l Powinni wydać od razu cały pakiet a nie sr/ać po jednej grze co kwartał.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Gdzie druga remake'owana część?Może Oni się pomylili?Jestem pewny, że nie zrozumielismy ich intencji:))) Czwórka nie wyszla jeszcze na tostery a do piątki wystarczyło dodać strzelanie w trakcie chodzenia...ło matko...
Opublikowano 25 lutego 20169 l Jeszcze jakby dorzucili tam remaster "trójki". Ale po co? Najłatwiej zrobić remaster z generacji ps360.
Opublikowano 25 lutego 20169 l No Capom .. to już nie jest przesada. To w przypadku 4 zakrawa już na nekrofilie ale nie taką parę minut po śmierci tylko zabawa z 11 letnim trupem! No do jasnej cholery, Capom. Ja wiem ,że po RE4 dosięgła Cie niemoc ale kurde to już nawet nie jest skok na kasę to bardziej przypomina błaganie o hajs ojca będącego w pijackim amoku gdy ten bierze syna na litość na wspomnienie dawnych dobrych czasów. A 5 i 6 to są średniaki ot popykać w koopie na miejscu Crapkomu nawet bym się nie wychylał z Tymi portami. 8Gen przypomina jakiegoś smarkacza pracującego w maku prawie cały czas serwuje kotlety.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Jeszcze ta kolejność w jakiej te gierki będą wychodzić... Tam chyba na prawdę jacyś niepełnosprawni pracują. W szóstkę nigdy nie grałem, po słabej piątce, której nie potrafiłem przetrawić całkowicie olałem kontynuację. Mimo że czwórka na GC to jedna z moich ulubionych gier ever. Swego czasu nawet myślałem, żeby dać szansę szóstce... no ale takiego raka na pewno nie wesprę. Edytowane 26 lutego 20169 l przez Hum
Opublikowano 26 lutego 20169 l Szóstki to nawet nie tykałem po już tragicznej piątce co nie dałem rady skończyć. Czwórkę to może jeszcze by sobie człowiek przypomniał ale niech zostanie wspomnienie z PS2 a nie narzekanie jak to spierdzielili w remasterze remastera remastera.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Ja widzę sens tej kolejności. Po prostu dają od najgorszej do najlepszej. Odwrotnie byłoby dobrze chronologicznie, ale po czwórce piątka będzie rozczarowaniem. A co dopiero szóstka. A tak jakoś się wytrzyma 6, potem zauważy się poprawę w 5 i na końcu będzie najlepsza 4. Ale i tak to jest głupie. Edytowane 26 lutego 20169 l przez tomzacz