kudlaty88 480 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 No właśnie mi o to chodziło czy w tych 59gb jest ten patch czy po pobraniu gry ze stora bedzie zassysac kolejne 50gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Jak to zrobili z głową to od razu będziesz pobierać finalny plik a nie instalka plus łatka. A dobra nie zrozumiałem ;d Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Obstawiam najmocniejsze 83/100 na Metacritic w historii. Tak, pomimo zerowego hajpu odkąd grę zapowiedzieli, będę grał za parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ja strzelam w okolice 90/100. Jak będzie powyżej to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 93/100 na meta, tak będzie. Wydaje mi się, że ta gra będzie bogata w dialogi i fabułę, no Redzi w tym umieją, co Wiedźminy już pokazały. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 20 minut temu, kudlaty88 napisał: No właśnie mi o to chodziło czy w tych 59gb jest ten patch czy po pobraniu gry ze stora bedzie zassysac kolejne 50gb. Obstawiam, że gra od razu pobierze 100 GB plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Z ciekawości sprawdziłem status zamówienia kolekcjonerki na oficjalnej stronie i z wersji Xbox zrobiło mi się wydanie pecetowe. No nie powiem, wkurwiłem się. Wysłałem im maila. Mam nadzieję, że po półtora roku czekania nie odwalą takiego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 https://siasky.net/AADGInUcEzmUpRv8X7wkCMNwso16gArbgUG72VDJJqRChw 4 minuty corpo gameplayu jakby ktoś chciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Status kolekcjonerki na stronie (nie apka inpostu) zmienił się na PAKOWANE. Może jednak wyślą tak, żeby dotarły na środę. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 18 minut temu, Bigby napisał: 4 minuty corpo gameplayu jakby ktoś chciał. hype wrócił :p toż to kopiuj-wklej Blade Runner Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Bardzo fajny i na luzie wywiad z szefem animacji z CDPR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Na twitterze już sporo wstępnych opinii. Zaskakująco dużo chłodnych. Gunplay wporzo, rozczarowująco słabe side questy i od chuya bugów i glitchów. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Bardzo fajny i na luzie wywiad z szefem animacji z CDPR. Szkoda że prowadzony przez jednego z największych zjebów w historii jutuba. 3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Bo, albo będzię megahit, albo będzie jedno z największych rozczarowań w historii gamingu. I oczywiście może to być dobra gra, ale to co się w okół niej dzieje, działo pozostawiło redom tylko właśnie te dwie opcje. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Albo przerost oczekiwań pewnych osób, które oczekiwały nie wiadomo czego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mi chodzi bardziej o to, że to będzie gra, która będzie miała w sobie sprawdzone patenty z wielu innych produkcji, bez przeprowadzania jakiejkolwiek rewolucji w tym gatunku. Graficznie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 42 minuty temu, japco napisał: Szkoda że prowadzony przez jednego z największych zjebów w historii jutuba. Dokładnie. Sakramencko nie lubię typka. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Poziom hypu nie służy tej grze, zdecydowanie większość ludzi którzy włoży ta grę do napędu będzie oczekiwała futurystycznego gta z personalizacja bohatera. O ile recenzje myśle ze będą dobre, obstawiam okolice 85-90 to już userscore zawiedzionych ludzi odbijających się od produkcji i ilości bugow będzie w okolicach 6-7. Tak to widzę. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 60 fps > grafika Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ja w sumie nie wiem czego oczekuje. GTA5 na pewno nie. Deus Ex z upgrejdami postaci? Czemu nie. Rozbudowane dialogi jak w starszych Falloutach? Jeszcze jak. A otwarte miasto to tak meh, jesli będzie zapchajdziurą jak np.w LA Noire (dla samego faktu jeżdżenia po questy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Ja to mam nadzieję że to lepsza gra niż Deus Ex Mankind Divided którego po dobrych doświadczeniach z Human Revolution nie dało się grać dłużej niż godzinę. Próbowałem ze trzy razy ale nic tam nie zagrało. Nie mam w zwyczaju śledzić wczesnych materiałów z produkcji gier, zazwyczaj ni jak ma się to do ostatecznego produktu. Do tego dzbany z marketingu i ich wyszczerzone mordy zupełnie mnie nie ruszają. Chyba że zaczną wackami machać na ekranie to się wk...ę, cycki i krew ok, z pytongami wypi... Miałem czekać aż połatają grę ale Valhalla prawie ukończona i chyba sobie kupię w ramach mikołajek wersję na na Xbox. Na XSX z tego co pokazali działa i wygląda akceptowalnie. Nie do końca wiem czego się spodziewać po grze, trzeba samemu zagrać. Elementy strzelanki raczej marne, jazda samochodem wygląda ok. Udźwiękowienie stoi na wysokim poziomie, dubbing raczej angielski odpalę. Historia ponoć nieźle prowadzona, ale obawiam się że może być nieco rozmyta z uwagi na ogólny rozmiar gry. Tempo rozgrywki to chyba bardziej zbliżone jest do RDR niż GTA, nie mam z tym problemu. Tak czy inaczej odpalam płytę w napędzie 10-ego jak dostanę w sklepie po pracy, ale zielonych wersji raczej nie zabraknie. Chciałem odpalić sobie preload na xbox ale Cyberpunk nie wyświetla mi się w apce na android, ktoś ma podobnie? Znając życie na płycie jest jakiś build gry z wiosny i wszystko i tak trzeba ściągać z netu, a na moich 20 Mb/s to jednak kilkanaście godzin. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @Dalhi przy 20mb/s w godzinę Ci pobiera 72GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Powiedz to serwerom Sony. Ja się nie nastawiam, jeżeli uda się faktycznie wyrwać po północy ze środy na czwartek w paczkomacie to zagram w czwartek. Wolę się jednak nie nastawiać i granie zacznie się pewnie dopiero w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, PiotrekP napisał: @Dalhi przy 20mb/s w godzinę Ci pobiera 72GB. Mb/s czyli Megabit na sekundę, realnie około 1,5 MB/s co daje transfer rzędu 4-4,5 GB/h. Niestety Twojej matematyki moje łącze nie chce słuchać. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 22 minuty temu, Dalhi napisał: Ja to mam nadzieję że to lepsza gra niż Deus Ex Mankind Divided którego po dobrych doświadczeniach z Human Revolution nie dało się grać dłużej niż godzinę. Próbowałem ze trzy razy ale nic tam nie zagrało. No co Ty gadasz! Co prawda HR uważam za lepszą grę ale Mankind Divided jest zajebisty, dla mnie jedna z najlepszych jak nie najlepsza gra w 2016 roku. Gdyby tylko nie ten jebany tryb Breach przez który do dzisiaj nie chciało mi się zabrać za skończenie platyny. Szkoda, że Ci MD nie podszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi