Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
Teraz, Masorz napisał:

Mam prośbę do moderacji- czy można zrobić osobny temat do kwestii czysto technicznych?

Bo chciałbym tutaj czytać wyłącznie o wrażeniach z gry i np jwj mechanizmach a nie o tym kto ma ostrzejszą zieloną puszkę albo na jakim radeonie można wyciągnąć 2 klatki na sekundę więcej.

Takie tematy już były przy innych grach i inho tutaj bardzo by się taki przydał.

Główne wrażenie z gry to to, że jest ona niegrywalna. Tak, wiem. Nie wierzysz. Ja też nie wierzyłem.

Ale wystarczy uruchomić to na jakiejkolwiek konsoli.

Opublikowano
32 minuty temu, MatekDM napisał:

Wrzucam swoje zdjęcie zielonej puszki. 

Ustawienia max. rozdzielczość 2K, RT max, DLSS na wydajność. 

Cyberpunk 2077 Screenshot 2020.12.10 - 12.20.31.65.png

Macie moja puszkę z xsx xD 

20201210_125414.jpg

Opublikowano

Cholera, jakie mleko na ekranie. Po wersji na PC już nie patrzy się na to tak samo, a też mam wersję na XSX :/

Opublikowano
6 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Główne wrażenie z gry to to, że jest ona niegrywalna. Tak, wiem. Nie wierzysz. Ja też nie wierzyłem.

Wiesz o co mi chodziło. 

Opublikowano
3 minuty temu, Kisiel-PL napisał:

Faktycznie na PS4Pro taka padaka z frameratem? 

Grajcie w grę, chcecie framerate, super tekstury, mniej problemów, szybsze patche, kupcie PC zgodnie z wymaganiami high/ultra i grę na GOG (ewentualnie Steam). 

Opublikowano

Jest i Cyberpunkowy Craig! :fsg:

Nie moje foto jak coś. ;)

spacer.png

Opublikowano

tak się śmiali z mojego hd ready, ale widzę że na konsolach będzie pasował do tej gierki idealnie :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Grajcie w grę, chcecie framerate, super tekstury, mniej problemów, szybsze patche, kupcie PC zgodnie z wymaganiami high/ultra i grę na GOG (ewentualnie Steam). 

Mam na PC, ale chciałem bratu konsole pożyczyć żeby sobie ograł, ale nie wiem czy jest sens jak będzie FPS spadał często ponizej 30 :/ 

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Kompletnie nie wiem, jakim cudem Microsoft się na wypuszczenie tej kaszany w pudełkach z nowym Xboksem, czy też tych świetnie wyglądających edycji XOX. Przecież to zepsuje im opinię na dzielni.

Opublikowano
15 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Grywalna ino na XSX i chyba PS5.

Opublikowano
Teraz, Kisiel-PL napisał:

Mam na PC, ale chciałem bratu konsole pożyczyć żeby sobie ograł, ale nie wiem czy jest sens jak będzie FPS spadał często ponizej 30 :/ 

Niestety sprzedałem swoje pro, widziałem tylko u kolegi na Slimie, tam jest źle, o Pro chyba nikt się nie wypowiadał, jak Ci bardzo nie zależy, żeby zagrać dzisiaj, poczekaj na analize DF, pewnie będzie dzisiaj/jutro. 

Opublikowano

Też macie wrażenie, że stealth jest jakoś koncepcyjnie dziwny? Staję w miejscu w którym mnie być nie powinno z kałachem przed samym ryjem gościa, a jemu i tak "pasek wykrycia" musi się napełnić, żeby zareagować. Nie wiem czy to bug czy feature

edit:
w sumie stealth przy paradowaniu z kałachem dziwnie brzmi xd chodzi mi o mechanizm wykrywania

Edytowane przez Gość

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Grywalna ino na XSX i chyba PS5.

Nie, niegrywalna na XSX. Wiem, bo próbowałem grać. Nie da się na to patrzeć. Kilka postów wyżej zabrałem głos bardziej szczegółowo.

Opublikowano
5 minut temu, Cedric napisał:

Jest i Cyberpunkowy Craig! :fsg:

Nie moje foto jak coś. ;)

spacer.png

Czy to jakies easter egg z nawiazaniem do Kingpina?

Opublikowano
2 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Kompletnie nie wiem, jakim cudem Microsoft się na wypuszczenie tej kaszany w pudełkach z nowym Xboksem, czy też tych świetnie wyglądających edycji XOX. Przecież to zepsuje im opinię na dzielni.

Wersja na XOX działa całkiem znośnie, a jedyne bundle z CP2k77 to te z XOX albo XSX właśnie.

Opublikowano

Uwaga w spoilerze daję nowo wypłynięte screeny z kwietniowego pre-release 

Spoiler

GbN3JF2.png

1N9jkiv.png

sRBgPZx.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Nie, niegrywalna na XSX. Wiem, bo próbowałem grać. Nie da się na to patrzeć. Kilka postów wyżej zabrałem głos bardziej szczegółowo.

Przesadzasz.

Opublikowano
Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Przecież to ta sama wersja.

faktycznie

Opublikowano

Chyba trzeba poczekać kilka dni aż temat się uspokoi i będzie można podyskutować bez ciągłego memowania.