Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Chyba trzeba poczekać kilka dni aż temat się uspokoi i będzie można podyskutować bez ciągłego memowania.

No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych.

Opublikowano
Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

@MYSZa7 - @Paolo de Vesir :

Ja tu leczę w pipi pienie na forum, a Wy chyba chcecie je tylko podsycić. 

Niemniej szanuję Was jako ludzi i nie dam się ponieść prowokacjom :D

Nie prowokuje, uważam, że wersja na XSX jest jak najbardziej grywalna, dzięki dobijaniu do 60 fpsów. 

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych.

No niestety, mało kto jeszcze grał długo (robota i inne sprawy) więc na rzetelne opinie musimy czekać albo sami wystawić :) 

Opublikowano
11 minutes ago, Cedric said:

Jest i Cyberpunkowy Craig! :fsg:

Nie moje foto jak coś. ;)

spacer.png

Wyglada jak postać z gry Kingpin xD

Opublikowano

Kto normalny przy tym testowym buildzie wytrzyma? Przecież za takie coś płaci się ludziom, jak widać za mało.

1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

No niestety, mało kto jeszcze grał długo (robota i inne sprawy) więc na rzetelne opinie musimy czekać albo sami wystawić :) 

Opublikowano

No patrząc na to, że na Steamie gra ma w większości pozytywne opinie (Na innych forach również) to chyba da się grać. 

Opublikowano

Dla wersji PC jeszcze raz warto przypomnieć o zmniejszeniu opcji Cascade Shadow Resolution na medium, co daje podobno 10-30 klatek więcej.

Opublikowano

Z kompem to inna sprawa. Tam raczej gra działa dobrze. A nikt ze słabym sprzętem nie oczekuje cudów. 
Natomiast w przypadku ps4/x'a część ludzi mogła się spodziewać, że będzie działało dobrze skoro w sumie nie wydali od razu innej wersji na nowe konsole. Czyli były one traktowane priorytetowo. 
Wychodzi jednak, że wersja konsolowa to tak na doczepkę.
Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku.

Opublikowano
22 minutes ago, Cedric said:

Jest i Cyberpunkowy Craig! :fsg:

Nie moje foto jak coś. ;)

spacer.png

ciekawe czy da się to naprawić w patch-ach....czy to braki SSD i takie zycie

8 minutes ago, Bigby said:

No patrząc na to, że na Steamie gra ma w większości pozytywne opinie (Na innych forach również) to chyba da się grać. 

PC to wersja definitywna, Redzi pewnie mieli nadzieje ze już większość będzie miała PS5/XSX a tu covid i bieda, ni ma konsol :reggie:

3 minutes ago, Wallerot said:

Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku.

Tak na konsolach, bo na PC to jeden z najgorszym portów jakich zrobionych co do optymizacji, przez wiele lat komputery z najwyższej polki nie mogły wyciągnąć max, i pewnie dziś tez na 3080/3090 klatki spadają a GPU chodzi w 25-35%

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5.

Opublikowano
4 minuty temu, Wallerot napisał:

Z kompem to inna sprawa. Tam raczej gra działa dobrze. A nikt ze słabym sprzętem nie oczekuje cudów. 
Natomiast w przypadku ps4/x'a część ludzi mogła się spodziewać, że będzie działało dobrze skoro w sumie nie wydali od razu innej wersji na nowe konsole. Czyli były one traktowane priorytetowo. 
Wychodzi jednak, że wersja konsolowa to tak na doczepkę.

Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3.

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5.

Byłoby. 

Ale się zbyło. 

Naciągnęli miliony na to cudo i jak dzisiaj nie wybuchnie skandal, to znaczy, że wciąż najwięcej wydają na PR.

Opublikowano
1 minute ago, Bigby said:

zgadzam się, dev pewnie tez by tak chcieli, no ale inwestycja i pieniążki muszą się naliczać

6 minutes ago, Bigby said:

Dla wersji PC jeszcze raz warto przypomnieć o zmniejszeniu opcji Cascade Shadow Resolution na medium, co daje podobno 10-30 klatek więcej.

trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę

Opublikowano
13 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Kto normalny przy tym testowym buildzie wytrzyma? Przecież za takie coś płaci się ludziom, jak widać za mało.

Wersja na XSX jest w tym momencie najładniejszą i najlepszą, konsolową wersją tej gry. Jest jak najbardziej grywalna. Trochę rozmazana, ale ponoć w trybie jakości jest dużo lepiej. Ja różnic nie widzę (pomiędzy trybami), ale grać się da bez większych problemów. 

Opublikowano
1 minutę temu, BieŃ napisał:

2 razy przeszedłem GTA IV na ps3, ostatni raz w 2013 przed premierą 5, ale jak sobie włączyłem w tym roku to aż nie dowierzałem jak to chodzi :pawel: 

Opublikowano
1 minutę temu, Labtec napisał:

zgadzam się, dev pewnie tez by tak chcieli, no ale inwestycja i pieniążki muszą się naliczać

trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę

Dokładnie

Opublikowano
1 minutę temu, BieŃ napisał:

Kurde. Chyba człowiek miał wtedy to w dupie i po prostu grał, bo kompletnie nie pamiętam żeby coś mi przeszkadzało.

Opublikowano
Teraz, MatekDM napisał:

Wersja na XSX jest w tym momencie najładniejszą i najlepszą, konsolową wersją tej gry. Jest jak najbardziej grywalna. Trochę rozmazana, ale ponoć w trybie jakości jest dużo lepiej. Ja różnic nie widzę (pomiędzy trybami), ale grać się da bez większych problemów. 

Człowieku, ja cały czas klnę właśnie na wersję z XSX i jeśli ona Ci się podoba, to ja nie wiem, co Ty masz w domu. Chyba jakąś tajną płytę od samego Keanu.

Opublikowano
4 minuty temu, Labtec napisał:

Yep. Wieczorem siadam do gry i puści się jakieś wrażenia + screeny.