Opublikowano 17 grudnia 20204 l 7 godzin temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Nie wiem, kumpel jak u mnie był w weekend twierdził, że ta wielka słoneczna łuna, którą strzela obraz, to jest zjebany ray-tracing, który został z wersji pecetowej. I dzisiaj grał, i twierdzi, że to zniknęło. To niezły kumpel, pozdrów tam wariata. Quest z Spoiler Rouge był wyśmienity, zwłaszcza jak kojarzy się umiejscowienie tej postaci w CP2020 Dzisiaj kończę gierkę i trochę mi smutno z tego powodu.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Też by mi było smutno jakbym dał 270zł za gierkę w którą planowałem grać 200h i chłonąć ten świat żyć w nim a wsumie przebiegł bym przez nią w 20h bo inaczej się nie dało przez bugi i pusty świat. Oj ale smutno by mi było.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 15 godzin temu, MEVEK napisał: Nie mam jak sprawdzić, bo gra jeszcze nie przyszła, ale jak wygląda sprawa z wydajnością na nowej konsoli sony. Daje cos ten szybki dysk ? Jest bardzo dobrze, nawet mnie dzięki temu jakoś mocno nie boli, że mi się gierka co godzinę, góra dwie crashuje
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Godzinę temu, Bzduras napisał: To niezły kumpel, pozdrów tam wariata. Quest z Pokaż ukrytą zawartość Rouge był wyśmienity, zwłaszcza jak kojarzy się umiejscowienie tej postaci w CP2020 Dzisiaj kończę gierkę i trochę mi smutno z tego powodu. Ile godzin ci zajęło? U mnie wczoraj pękło prawie 40 godzin, a mapka i dziennik jeszcze zawalone zadaniami. Niektore poboczne wątki są bardzo rozbudowane.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Teraz, Bigby napisał: Ile godzin ci zajęło? Na razie 27h, ale olałem sporą część side questów z jednego względu - chcę zrobić drugi playthrough na XSX i porównać, czy faktycznie wersja konsolowa jest tak tragiczna względem PC jak niektórzy tutaj to przedstawiają. Tam już wjadę na grubo i z robieniem czego się da z aktywności pobocznych
Opublikowano 17 grudnia 20204 l U mnie 29h, drugi akt, ale robię po kolei wszystkie poboczne z dziennika(tych pytajnikow itp. Z mapy nie robię w ogole), łącznie z wyscigami i misjami Delamaina. Na razie odpuściłem tylko walki na pięści, Ale jak kupię lapy to wrócę i do nich.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Ja robie każde zlecenie jakie wpada, bo jakoś trzeba się dorobić na te wszystkie auta.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/artykuly/zapomnijcie-na-chwile-o-technicznych-brakach-cyberpunk-2077-gra-ma-kilka-innych/gvpb116.ampLudzie zaczęli zdejmować różowe okulary i wyłania się prawdziwy obraz gry.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 9 minut temu, Bigby napisał: Ja robie każde zlecenie jakie wpada, bo jakoś trzeba się dorobić na te wszystkie auta. Zbieraj puszki
Opublikowano 17 grudnia 20204 l dziwne ten koncept z kupowaniem każdego auta, szczególnie ze najszybsze auto i tak stoi w kontenerze i trzeba tylko do niego wsiąść i zostaje przypisane do nas a najfajniejsze auto tez z misji dostaniemy Edytowane 17 grudnia 20204 l przez Labtec
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Kupione możesz przyzwać. I tyle. Swoją drogą nie sugerowali kiedyś możliwości modyfikacji fur? Pewnie tak i wycięli jak 90% rzeczy.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Kolejna noc zarwana, teoretycy i doktorzy jutuba nie mogą się na tym forum przecież mylić. Redzi odjebali dobra grę, aż trochę mi ich teraz szkoda w tej całej sytuacji.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 7 minut temu, Labtec napisał: dziwne ten koncept z kupowaniem każdego auta, szczególnie ze najszybsze auto i tak stoi w kontenerze i trzeba tylko do niego wsiąść i zostaje przypisane do nas a najfajniejsze auto tez z misji dostaniemy gdzie, co, jak? jaki kontener? EDIT: ok, mam
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 4 minutes ago, MYSZa7 said: gdzie, co, jak? jaki kontener? Rayfield Caliburn Spoiler 3 dni po misji Ghost Town z Panam wracasz do jaskini gdzie walczyłeś z Nash i tam będzie stal w kontenerze 1660 koni mechanicznych Edytowane 17 grudnia 20204 l przez Labtec
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Mówi się już o 15 milionach sprzedanych kopii, akcje CDP dzisiaj na otwarciu podskoczyły.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 6 minutes ago, Czoperrr said: Mówi się już o 15 milionach sprzedanych kopii, akcje CDP dzisiaj na otwarciu podskoczyły. Gdzieś widziałem, że to najszybciej sprzedającą się gra na PC w historii - przebiła ostatni dodatek do World of Warcraft i Diablo 3.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Ciekawe, czy taki Sapek teraz rżnie z nich lachę z tym CB2077, że taką mocno zabugowaną i dziurawą grę wypuścili XD Spoiler Pewnie ma wywalone jajca na to XD
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Ja nawet nie chcę wiedzieć, jakie to musi być uczucie, gdy kupujesz limitowaną konsolę Xbox One z CB2077, odpalasz grę na premierę (siedząc jeszcze w dedykowanych ciuchach), a tam... wiadomo co. Swoją drogą - naprawdę żal mi teraz rzeźbiarzy kodu CD Projekt RED, którzy nie będą mieli życia przez najbliższy rok. Czekam, aż ktoś się zwolni i wszystko wyśpiewa w mediach.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 22 minutes ago, BrandonLee_z_TheCrow said: Propaganda sukcesu. Ciekawe, ile byłoby, gdyby uwzględniano zwroty. Drogi użytkowniku. Krytyka merytoryczna jakże zasłużona tej gry i firmy jest tu jak najbardziej wskazana i mile widziana. Jednakże forma "zdartej płyty" z Twojej strony wskazuje, że chodzi tu o coś więcej chyba. Urażone ambicje? Odrzucili Twoje CV? Zwolnili Cię? Pracujesz jeszcze w branży? Jeśli tak to gdzie? Jeśli nie to czemu? Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 8 minutes ago, Faka said: Ciekawe, czy taki Sapek teraz rżnie z nich lachę z tym CB2077, że taką mocno zabugowaną i dziurawą grę wypuścili XD Reveal hidden contents Pewnie ma wywalone jajca na to XD Podobno Sapek pisze nową książkę
Opublikowano 17 grudnia 20204 l 1 minutę temu, p406 napisał: Drogi użytkowniku. Krytyka merytoryczna jakże zasłużona tej gry i firmy jest tu jak najbardziej wskazana i mile widziana. Jednakże forma "zdartej płyty" z Twojej strony wskazuje, że chodzi tu o coś więcej chyba. Urażone ambicje? Odrzucili Twoje CV? Zwolnili Cię? Pracujesz jeszcze w branży? Jeśli tak to gdzie? Jeśli nie to czemu? Pozdrawiam i miłego dnia życzę Bank PEKAO SA. Wypuściliśmy przedwczoraj nową wersję Peopay. DZIAŁA. Pozdrawiam.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Nie wiem jaki jest tu sens kupowania pojazdów, ubrań i broni. To wszystko wpada za free, chyba że ktoś chce mieć wszystkie autka. Mam jakąś fartowną serię, bo nie mam bugów czy zwiech uprzykrzających granie. I wciąga to coraz bardziej. Gdyby tylko grafika była nextgenowa byłoby o wiele lepiej. No i zdobyłem Quadre i pukawke z trailera Edytowane 17 grudnia 20204 l przez PiotrekP