Mejm 15 255 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mam pytanie, chyba nie bylo to wspoiane tutaj w temacie. Mianowicie w zapowiedziach czytalem, ze w grze jest mechanizm, ze mozna sobie najac sanitariuszy z giverami i jak dostaniesz zgona to przyjda ci z pomoca, albo ze samemu mozna sie w takiego wcielic. Cos w ten desen, dobrze juz nie pamietam. Jest takie cos w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, Mejm napisał: Mam pytanie, chyba nie bylo to wspoiane tutaj w temacie. Mianowicie w zapowiedziach czytalem, ze w grze jest mechanizm, ze mozna sobie najac sanitariuszy z giverami i jak dostaniesz zgona to przyjda ci z pomoca, albo ze samemu mozna sie w takiego wcielic. Cos w ten desen, dobrze juz nie pamietam. Jest takie cos w grze? Ni c**ja Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ja już mam koło 40 godzin nabite i czegoś takiego nie widziałem, więc raczej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 11 minut temu, Mejm napisał: Mam pytanie, chyba nie bylo to wspoiane tutaj w temacie. Mianowicie w zapowiedziach czytalem, ze w grze jest mechanizm, ze mozna sobie najac sanitariuszy z giverami i jak dostaniesz zgona to przyjda ci z pomoca, albo ze samemu mozna sie w takiego wcielic. Cos w ten desen, dobrze juz nie pamietam. Jest takie cos w grze? Skąd Ty to wziąłeś? Nie przypominam sobie żeby to było zapowiadane Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Nie ma nic z Trauma Team? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 No wątek trauma team to średnio podłapali z wyjątkiem jednej misji. O Trauma Team więcej jest w komiksach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Kurcze czuje się jakbym grał w wersję alfa ale i tak jest fajnie. Co jakiś czas muszę ponownie uruchomić gierkę bo to telefon nie działa albo nie mogę kamery zmienić. Na zwykłe bugi już nie zwracam uwagi. Jak skończę tą gierkę i zagram w następną to będę w szoku ,że wszystko działa tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Trzeba mieć jaja ze stali żeby z czegoś tak zbędnego w grze jak Trauma Team zrobić komiksy, koszulki, figurkę za 1300 zł, itp. xd Ewidentnie marketing/działy artystyczne ciągnęły ten projekt w inną stronę niż w rzeczywistości zmierzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 No szkoda, że nie ma sanitariuszy, ale hej, jest policja jak żywa. I crashe lecą dalej regularnie na paczu 1.06, ktory mial je ponoć naprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 5 minut temu, eskopado napisał: Trzeba mieć jaja ze stali żeby z czegoś tak zbędnego w grze jak Trauma Team zrobić komiksy, koszulki, figurkę za 1300 zł, itp. xd Ewidentnie marketing/działy artystyczne ciągnęły ten projekt w inną stronę niż w rzeczywistości zmierzał. No wydaje mi się, że akurat w tej formacji jest potencjał, samo ich wejście w pokazywanej na gameplayach misji robiło wrażenie, przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mi sie sam pomysl tez podoba i myslalem ze to bedzie bardziej rozbudowana mechanika przywolywania mercaneries z gta v. No ale od czego sa dlc xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Za tą panią 2 oczka więcej do oceny końcowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Co ludzie tak o nią spermią? NPC jakich wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 No nie wiem właśnie, wybuchowy charakter. Może dlatego ,że to jest jedna z pierwszych babek które można zaliczyć grając męską postacią. Co się dzieje z tymi samochodami które dostajemy lub kupujemy? Mam już kilka samochodów i nie wiem gdzie są xd w tym garażu startowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Przytrzymaj strzałkę w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Dzięki, sprawdzę przy następnej sesji. Co do tych strzałek to też musicie resetować co jakiś czas gierkę żeby te strzałki działały? Tak samo czasem broń mi znika i nie da się jej wyciągnąć. Szczególnie w tej misji że strzelaniem do plakatów i piciu bimbru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby strzałki albo strzelanie źle działało, a mam już około 70h na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ja mam ciągle problem ze zmianą kamery. Praktycznie co sesję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 25 minutes ago, Observer said: Co ludzie tak o nią spermią? NPC jakich wiele. Mam wrazenie ze po prostu zobaczyli kawalek dupy i im uderzylo do glowy, w rzeczywistosci jej misje sa raczej slabe i krotkie. Judy jak dla mnie ma lepszy watek, nawet Rouge. Tez chyba ta frakcja sie wydaje bardziej przyjazna dla gracza. Najlepszy watek z romansujacych NPC ma River, co prawda malo cyberpunkowy ale za to ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Kwestia gustu. Dla ogromnej większości jej postać i misje są świetne. Rogue na drugim miejscu. ale na pierwszym pod względem designu. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ja mam nieco wsydliwe pytanie, nie duży spoiler z 2 aktu. Byłem w domu lalek i przez przypadek wybrałem rozmowe z drugim mężczyzną, na szczeście w odpowiednim momencie użyłem słowa bezpieczeństwa i mu nayebałem. Mam nadzieje, że nie zapisało sie gdzieś, że wole parówki od bułek? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 To jest ładna mina od CDPR - masz kobiete i mezczyzne do wyboru w burdelu, ale musisz wybrac po imieniu, ale to typowi dali na imie Angel xd Ja bym sie nie martwił bo 98% wyborów w grze nie ma żadnych konsekwencji. Tylko Bóg bedzie cie z tego sądził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Godzinę temu, Observer napisał: Co ludzie tak o nią spermią? NPC jakich wiele. Kocham ją, masz z tym problem bo grałeś damską V? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 3 minuty temu, Observer napisał: To jest ładna mina od CDPR - masz kobiete i mezczyzne do wyboru w burdelu, ale musisz wybrac po imieniu, ale to typowi dali na imie Angel xd Ja bym sie nie martwił bo 98% wyborów w grze nie ma żadnych konsekwencji. Tylko Bóg bedzie cie z tego sądził. To tylko pokazuje jak ludzie grają w tę grę. Na początku misji podłączasz się do ich systemu i dobierają Ci partnera. Pojawiają się zdjęcia i imiona. Angel to w tym przypadku ewidentnie facet, a Skye kobieta. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Poza tym imię Angel pasuje zarówno do mężczyzny jak i kobiety. Ale to Observer. On będzie jak z cieczką z każda taka rzeczą latał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi