Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Każda gra w GP nie wymaga płyty, a że na Xboxie masz wymóg zaktualizowania gry przed zagraniem to zawsze masz najnowszą wersję, niezależnie od źródła instalacji, no i możesz sobie odpalić z istniejącej instalacji

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Szkoda, że to tylko jakiś patchyk na current-geny i pewnie fabularnych dlc i jakieś większe zmiany do wersji PC nie uświadczymy dzisiaj, ale może się zaskoczę, zobaczymy o 16:00...

Pytanie tylko dlaczego od 1,5 roku nie ma tych dlc, przecież w tym mieście aż się prosi o to, a online nie mają...

Opublikowano

Jeśli to prawda, że dadzą 5h trail, to raczej nie wpadnie do game passa.

Opublikowano

poczekajcie do streama, wiadomo już że patch, może jeszcze coś więcej zapowiedzą, choć wątpię.

Opublikowano

1 Skąd te ploty wgl o cp77 w Gp?

2 Ile procent prawdopodobieństwa?

Pytam, bo puściłem za bezcen miesiąc temu, a teraz pewnie ceny skoczą i znowu trzeba będzie wywalić ponad 100piniążków, 

Opublikowano
Teraz, Boomcio napisał:

1 Skąd te ploty wgl o cp77 w Gp?

Zdjęcie

Teraz, Boomcio napisał:

2 Ile procent prawdopodobieństwa?

Opublikowano

Graficznie już lepiej, gameplay pokazują z ps5.

Opublikowano

Teraz na dole jest napisane ze na XSS.

Opublikowano

przeciez to przycina....

i wyglada jak na starej generacji wtf

Edytowane przez szurubur

Opublikowano

A teraz XSX.

Opublikowano

Chłopy rok po premierze pokazują gameplay gry przez 10 min. Tzo?

Opublikowano

jedyne co ich uratuje to to, że za chwilę wyskoczy obraz hakowania i okaze sie ze to video ze starej generacji i wczyta sie prawdziwy next gen...

Opublikowano

O yezu jaka sojara.

Ciareczki krindzu juz wjechaly.

Opublikowano

Nie mam za bardzo porównania bo nie grałem ale no chyba za dużo się spodziewałem po tej nextgenowej wersji xD pod koniec gameplayu dalej lampy pojawiały się 2 metry przed postacią więc na definitive edition chyba poczekamy do ps6 :reggie:

Opublikowano

Free DLCs, taka tam niebieska pigulka zebyscie zapomnieli.

Opublikowano

Nie, no tych czterech typów, to już można darować, komu się chce słuchać tego pijarowego pierdolenia? Ale w sumie, co by tu więcej mogli pokazać? No chyba tylko DLC i nic więcej. 

No i macie zmienione drzewko skilli, pierwsza nowość XD