Opublikowano 15 lutego 20223 l Każda gra w GP nie wymaga płyty, a że na Xboxie masz wymóg zaktualizowania gry przed zagraniem to zawsze masz najnowszą wersję, niezależnie od źródła instalacji, no i możesz sobie odpalić z istniejącej instalacji
Opublikowano 15 lutego 20223 l Szkoda, że to tylko jakiś patchyk na current-geny i pewnie fabularnych dlc i jakieś większe zmiany do wersji PC nie uświadczymy dzisiaj, ale może się zaskoczę, zobaczymy o 16:00... Pytanie tylko dlaczego od 1,5 roku nie ma tych dlc, przecież w tym mieście aż się prosi o to, a online nie mają...
Opublikowano 15 lutego 20223 l Jeśli to prawda, że dadzą 5h trail, to raczej nie wpadnie do game passa.
Opublikowano 15 lutego 20223 l poczekajcie do streama, wiadomo już że patch, może jeszcze coś więcej zapowiedzą, choć wątpię.
Opublikowano 15 lutego 20223 l jak dla mnie taki 5h w przypadku tej gry spoko, zobaczy się czy warto kupić. A jakby dali do gp to wiadomo
Opublikowano 15 lutego 20223 l 1 Skąd te ploty wgl o cp77 w Gp? 2 Ile procent prawdopodobieństwa? Pytam, bo puściłem za bezcen miesiąc temu, a teraz pewnie ceny skoczą i znowu trzeba będzie wywalić ponad 100piniążków,
Opublikowano 15 lutego 20223 l Teraz, Boomcio napisał: 1 Skąd te ploty wgl o cp77 w Gp? Teraz, Boomcio napisał: 2 Ile procent prawdopodobieństwa?
Opublikowano 15 lutego 20223 l No to czekam. CDPR plz don't make me into a dick i nie róbcie akcji z jakimiś ekskluzywnymi next-gen patchami.
Opublikowano 15 lutego 20223 l przeciez to przycina.... i wyglada jak na starej generacji wtf Edytowane 15 lutego 20223 l przez szurubur
Opublikowano 15 lutego 20223 l jedyne co ich uratuje to to, że za chwilę wyskoczy obraz hakowania i okaze sie ze to video ze starej generacji i wczyta sie prawdziwy next gen...
Opublikowano 15 lutego 20223 l Nie mam za bardzo porównania bo nie grałem ale no chyba za dużo się spodziewałem po tej nextgenowej wersji xD pod koniec gameplayu dalej lampy pojawiały się 2 metry przed postacią więc na definitive edition chyba poczekamy do ps6
Opublikowano 15 lutego 20223 l Nie, no tych czterech typów, to już można darować, komu się chce słuchać tego pijarowego pierdolenia? Ale w sumie, co by tu więcej mogli pokazać? No chyba tylko DLC i nic więcej. No i macie zmienione drzewko skilli, pierwsza nowość XD