Opublikowano 15 lutego 20223 l Przyznam się, że także czaję się powoli na jakąś używkę, ale poczekam na spokojnie i zobaczę co zaprezentują.
Opublikowano 15 lutego 20223 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli będzie te 1440p/60 z ustawieniami dorównującym dobremu PCtowi to jutro będę pierwszy w kolejce po swoją kopię. Mam niesamowitą chrapkę na ten tytuł, ale nie chciałem go ogrywać jak zwierze w 20klatach na One S. Zobacz sobie jakiego PC potrzeba do takich ustawień (nawet rtx 2080 ma problemy żeby w 1080p utrzymać stałe 60 fps bez RT). Co prawda na ultra, ale to dobrze pokazuje wymagania. A next genom trochę do rtx 2080 brakuje. Edytowane 15 lutego 20223 l przez tjery
Opublikowano 15 lutego 20223 l 5 minut temu, tjery napisał: Zobacz sobie jakiego PC potrzeba do takich ustawień (nawet rtx 2080 ma problemy żeby w 1080p utrzymać stałe 60 fps bez RT). RTX 2060 wyciąga ok. 40 klatek na wysokich w 1440p. Myślę, że na mocniejszych konsolach da radę wyciągnąć te 60 przy takiej rozdzielczości. Na ustawienia ultra nie liczę, miks średnio/wysokich - ważne żeby było płynnie i ostro.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Dokladnie takie posty jak Wezyra pewnie znajdziemy pisane na tydzien przed gwiazdka 2020. "Robia ludzie od wiedzmina wiec musi byc fantastycznie, prawda? Prawda?" Cdp? Zero zaufania.
Opublikowano 15 lutego 20223 l 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: RTX 2060 wyciąga ok. 40 klatek na wysokich w 1440p. Myślę, że na mocniejszych konsolach da radę wyciągnąć te 60 przy takiej rozdzielczości. Na ustawienia ultra nie liczę, miks średnio/wysokich - ważne żeby było płynnie i ostro. 20 klatek więcej to jest przyrost wydajności o 50% w stosunku do 40fps, to nie jest tak, ze to tylko 20kls, to aż 20 kls. A konsole to co najwyżej rtx 2070/s. Edytowane 15 lutego 20223 l przez tjery
Opublikowano 15 lutego 20223 l Przecież to nawet nie działa w natywnym 4K/60 na RTX 3080 bez DLSS a wy już wyobrażacie sobie to na konsolach
Opublikowano 15 lutego 20223 l No @Mejm, ale gra mała już premierę i wiadomo czego się spodziewać pod względem fabuły i narracji. Mnie tylko interesuje teraz ile będą w stanie wycisnąć z current-genów. a płacze konsolowców którzy na bazowym PS4 i One liczyli na jakość z materiałów prasowych z wypasionych pecetów śmieszą tak samo dzisiaj jak i na gwiazdkę 2020 Teraz, Labtec napisał: Przecież to nawet nie działa w natywnym 4K/60 Nie no, jakie 4K? 1440p lub jakiś inny checkerboarding. Z resztą, jak pokazał przykład Ratcheta graczom nie przeszkadza już nawet FullHD jak grafika dostarcza.
Opublikowano 15 lutego 20223 l No, ale wtedy jeszcze byli bezbłędni. Trylogia, najlepsze dodatki w branży i wiedźminskie opowieści, a że odjebali numer, jeden z grubszych w historii, to już inna sprawa.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Z resztą, panowie, nie oszukujmy się - to nie będzie zapewne poziom wersji PC-towej, ale liczę, że dostaniemy jednak więcej niż wersję z XOS podbitą do "4K"/60.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Ogłoszą tego next gen patcha i na dodatek poinformują, że gra pewnie wyląduje w gamepassie, tak czuję.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Gierka sztosik i jak zapodają NG plus podejrzewam, że niedługo będzie ponownie rozegrana (zapewne po wyjściu kolejnych łatek-naprawiaczy). Dla mnie to jeden z lepszych tytułów w jakie grałem w moim nędznym żywocie stawiana na równi z grami od rockstara i naughty dog.
Opublikowano 15 lutego 20223 l EDIT: jednak niemożliwe, bo oferta Game Passa na druglą połowę lutego już wyciekła i nie ma cyberpunka
Opublikowano 15 lutego 20223 l 15 minut temu, ASX napisał: EDIT: jednak niemożliwe, bo oferta Game Passa na druglą połowę lutego już wyciekła i nie ma cyberpunka Gdzie wyciekła? Widzę na razie jedynie stare zapowiedzi na pierwszą połowę lutego.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Patch będzie dzisiaj, to raczej pewne. Tylko co on da to już niepewny temat
Opublikowano 15 lutego 20223 l 8 minut temu, Donatello1991 napisał: CDPR ogłasza dzisiaj patcha NG ale na czerwiec xd Chłopie,nie strasz.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Szczerze mówiąc - wątpię w to. Albo będzie instant patch albo "za chwilę". Oni nie mogą sobie pozwolić już na bekę.