Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

2 minuty temu, Moldar napisał:

Póki co 7 godzin i ciągle jest fajnie, no ale fakt, to ciągle kursy w te i z powrotem. Ja coś takiego lubię, ale sporo osób nie da rady.

Wjechales juz chociaz do Meksyku, czy wciaz ta sama lokacja?

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 634,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano
10 minut temu, Moldar napisał:

Póki co 7 godzin i ciągle jest fajnie, no ale fakt, to ciągle kursy w te i z powrotem. Ja coś takiego lubię, ale sporo osób nie da rady.

Jestem w stanie zdzierżyć taki gameplay pod warunkiem mega miazgi w filmikach:)

Opublikowano

Jestem ślepy czy nie widzę nigdzie opcji zmiany języka =/ Czyli albo wszystko po angielsku albo wszystko po polsku?

Opublikowano

Klasyka w grach Sony, niestety.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

No to przecież napisałem, że albo full eng albo full pl ...

Opublikowano

Szczerze mi jako biegaczowi w podsumowaniach brakuje troche ilosci wzniesien pokonanych na trasie, spalonych kalorii i sredniego tętna

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Jestem ślepy czy nie widzę nigdzie opcji zmiany języka =/ Czyli albo wszystko po angielsku albo wszystko po polsku?

Jesteś ślepy - normalnie w opcjach masz osobno głosy, osobno napisy.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

No to przecież napisałem, że albo full eng albo full pl ...

Jak mnie to wkur....

Opublikowano

Przeciez w ekranie tytulowym w opcjach mozna sobie ustawiac jezyk napisow i dialogow

Opublikowano

No i gitara. Nie wiem jakim cudem przeoczyłem inne opcje na ekranie tytułowym (wydawało mi się, że jest tylko "Nowa gra"). 

Opublikowano

Pewnie to z podniecenia. Mi tez sie rece trzesly jak klikalem nowa gra

Opublikowano

Pierwsze 30 minut, intro ze świetnymi widokami i muzyką, wygląda jak czołówka jakiegoś filmu, później pierwsza cutscenka i od razu widać, że to Kojima. Po filmiku... te krajobrazy i ta muzyka. 

:fsg: :kojima:

Opublikowano

No poczatek nie bójmy sie uzyc tego slowa niczym DZIEŁO

Ale mgs5 w sumie tez mial rozmach na poczatku takze ochlonmy ochlonmy

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Pierwsze 30 minut, intro ze świetnymi widokami i muzyką, wygląda jak czołówka jakiegoś filmu, później pierwsza cutscenka i od razu widać, że to Kojima. Po filmiku... te krajobrazy i ta muzyka. 

:fsg: :kojima:

A potem 5h nudy?;);)

Opublikowano

Czasami człowiek czuje się sfrustrowany jak wtedy gdy w gta3  leciał chłopkiem 5 minut po jakiś teksturach skał myśląc że będzie tam paczka, a okazywało się że straciło się cały pasek energii i 20 minut czasu. Tutaj za to tekstury nawet na zadupiu są piękne, rzeźba przemyślana, i np. zostawiony przez innego dziwaka drabina do nieba lol. Musze mocno przemyśleć swoje postępowanie w tej grze, bo kończy się często na noszeniu 140 kg w deszczu gubiąc się.

Komiczna jest sytuacja gdy z ponad 100 kilo na plecach Sam zaczyna niekontrolowanie zbiegać 100 m w dół, dziwie się że nie ma animacji obsrywania majtasów.

Opublikowano

instalowanko trwa prawie tyle co mgs4. Brakuje tylko Madsa palącego fajkę na czarnym tle :kojima: 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

To tak jakby w Dark Souls grać offline.

czyli jak prawdziwy kozak? 

kiepsciutkie porownanie.

Opublikowano
1 minutę temu, Najtmer napisał:

czyli jak prawdziwy kozak? 

kiepsciutkie porownanie.

Offline w dark i kozak? 

Hehe. Kozaki graja online z nastawienien na najazdy przez innych graczy :)

Opublikowano
  • Autor

4 misje - dziwna gra :D

to co widzieliśmy na trailerach wszystko jest w grze 1:1

grafika i soundtrack - high end
gameplay nie wiem jak to nazwać póki co, jest a może i go nie ma XD

ale na razie lepiej mi sie gra niż w MGS V, póki co

po paru misjach zaczyna się dość szybko wyjaśniać co się dzieje w świecie, dobrze opowiedziane jak mystery thriller.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
6 godzin temu, da$io napisał:

Jedno można napisać po tych kilku początkowych godzinach: Kojima musiał mieć trudne dzieciństwo albo udało mu  się uciec z transportu do Tworek bo podstawy funkcjonowania świata z gry na trzeźwo ciężko wymyślić.

Poza tym opinie dzieciarni od Fortnite i CoD’ów nikogo.

Druga, dłuższą cutscenka, po której zaczyna tak naprawdę się gra, weźcie to pokażcie osobie, która nie słyszała o DS. Siedzę i tylko się uśmiecham, co ten chińczyk musi żreć. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dobra 3 godziny i historia intryguje niesamowicie, głowa pęka trochę :obama:

2 minuty temu, YETI napisał:

Druga, dłuższą cutscenka, po której zaczyna tak naprawdę się gra, weźcie to pokażcie osobie, która nie słyszała o DS. Siedzę i tylko się uśmiecham, co ten chińczyk musi żreć. 

Dokładnie.

Opublikowano

Nowe IP, oryginalny pomysł na siebie, świetna obsada i obietnica, że dalej będzie równie kojimbowo. Podoba mi się te kilka godzin, które spedziłem z grą :) Jest trochę jak w RDR2 - wszystko toczy się wolnym tempem, jeśli ktoś chce zrushować fabułę to niech poczeka, aż gierka będzie po 5 dyszek, bo się mocno wkvrwi.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Nowe IP, oryginalny pomysł na siebie, świetna obsada i obietnica, że dalej będzie równie kojimbowo. Podoba mi się te kilka godzin, które spedziłem z grą :) Jest trochę jak w RDR2 - wszystko toczy się wolnym tempem, jeśli ktoś chce zrushować fabułę to niech poczeka, aż gierka będzie po 5 dyszek, bo się mocno wkvrwi.

Po co w ogóle grać w grę nastawioną na fabułę żeby jak to nazwałeś ją rushować?:)