Michał_K 196 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Gra niestety nie daje możliwości zawinięcia muła, wsadzenia na motorek, przywołania delfina i rzucenie muła jako ofiary. Wtedy krater byłby jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 A w jeziorze trupów się nie da topić bezkarnie? Swoją drogą dowiedziałem się, że można kogoś zabić XD Still 3 chapter here. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 godziny temu, Rozi napisał: Wypiłem no i co? Spoiler Nie poczestowal cie Redus? Ja wlasnie oblepilem gory 12 tyrolkami 3h lazilem, ale teraz to jest rarytas. Kazda w inna strone swiata w konkretne miejsce. beda sie sypac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Wypiłem za to wszystkie portery, a przynajmniej chciałem, bo za drugim opryskał ekran, a za trzecim się chyba nawalił i zrzucił wszystko ze stołu XD Polecam czasami zostawić Sam w Private Roomie w bezczynności jak jest uwalony, to zwraca się do Was, żebyście wzięli prysznic, boże, co za gra! Końcówka trzeciego chaptera, początek czwartego - Wejście Madsa, I wojna światowa O_O Jak ktoś wątpił w Kojime, to XD Takich cut-scenek i realizacji pomysłów jeszcze nie było w historii gier wideo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 No o tym pisalem. Scenka przed drugim wynurzonobossem tez zobaczysz jak miazdzy galki oczne. U mnie bylo kolejny raz wow kiedy wyjezdzam z bazy patrze a tam żyraf z horizona jako hologram sie majestatycznie przechadza No az mnie w michalku zamrowilo Kmiot no wiesz tak jak piszez z motorkiem to pol biedy ale u mnie bylo ze wioze pincet kilo zywnosci i tego to juz na plery nawet ultra dooms Sam Brydżes nie wezmie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Koledzy kurierzy mam problem z jednym zadaniem w 3cim rozdziale Spoiler Muszę zanieść przesyłke od śmieciarza jakąś delikatną figurke czy uj wie co. Problem jest taki, że musze nieść ją w ręce, cały czas trzymająć którys ze spustów dodatkowo po drodze trafiam na wynurzonych. Jaką drogę obrać, jak sobie z tym poradzić ? Raz wpadłem w smołe to ładunek się rozwalił i od sejwa... dzięki za pomoc Generalnie giereczka jest pryma sort nie mogę się doczekać aż odblokuje tyrolki. Mam problem z tymi wynurzonymi.. nie do końca jeszcze kminię mechanike i prawie zawsze muszę z nimi walczyć tzn. wyrywać się ze smoły. Mam oczywiście wszelkie granaty itp.. Edytowane 22 Listopada 2019 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Odnosnie wynurzonych - jak się pojawi odradek to wtedy najlepiej kucnąć. Jak się nie ruszysz przez chwile to obracaj kamera i wszystkich w okolicy zobaczysz. Jak się zbliżasz i odradek wskazuje kierunek to wstrzymaj oddech i przechodź powoli. Jak będziesz mieć wyrzutnie bolasow to będzie bajka. Teraz tez możesz granatem rzucić z krwią i wtedy tez unicestwisz. Zasada żeby być opanowanym pomaga Edytowane 22 Listopada 2019 przez ListuniO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A spróbujcie zbliżać kamerę na Sama, jak siedzi na łóżku XDDDDDD Kocham Kojimę za takie smaczki, coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Pewnie większość nawet o tym nie wie bo trzeba bylo szybko przejść póki w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Godzinę temu, orion50 napisał: Koledzy kurierzy mam problem z jednym zadaniem w 3cim rozdziale Ukryj zawartość Muszę zanieść przesyłke od śmieciarza jakąś delikatną figurke czy uj wie co. Problem jest taki, że musze nieść ją w ręce, cały czas trzymająć którys ze spustów dodatkowo po drodze trafiam na wynurzonych. Jaką drogę obrać, jak sobie z tym poradzić ? Raz wpadłem w smołe to ładunek się rozwalił i od sejwa... dzięki za pomoc Generalnie giereczka jest pryma sort nie mogę się doczekać aż odblokuje tyrolki. Mam problem z tymi wynurzonymi.. nie do końca jeszcze kminię mechanike i prawie zawsze muszę z nimi walczyć tzn. wyrywać się ze smoły. Mam oczywiście wszelkie granaty itp.. Tak jak mowi listunio. Idziesz powoli jak wiatraczek przyspiesza stajesz w miejscu wtedy je lepiej widac. Rzucasz granatem i idziesz dalej powoli. Tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nawet nie trzeba używać broni, tylko wstrzymać oddech i szybciutko przekicać obok nich. Staram się unikać konfrontacji z nimi, chociaż dwa razy już musiałem skonfrontować się w smole. Jak skończę grę, to poeksperymentuje z ich niszczeniem. Cameo Conana O'Briena XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Polecam nie wybijać wszystkiego w rozdziale 3 czy 5-tym, parę rozdziałów później dostaje się parę fajnych nowych zabawek które urozmaicą i uprzyjemnią spotkania z wynurzonymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 W którym rozdziale trafiamy na Conana? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 W trzecim, ale nie sposób się domyślić że tam akurat jego zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 japie.rdole, zaczyna mnie nudzić już to chodzenie. 6 chapter i teraz wpierd.alam sie po jakiś górach. Co to zakopane symulator czy co ch.uj? Jakbym chciał chodzić po górach pojechałbym do Masorza 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Czyli kryzys nudy masz dokładnie w momencie gdy rozgrywka się zmienia Jak zdobędziesz Spoiler egzoszkielet górski to będzie gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 1 minutę temu, Michał_K napisał: Czyli kryzys nudy masz dokładnie w momencie gdy rozgrywka się zmienia Jak zdobędziesz Pokaż ukrytą zawartość egzoszkielet górski to będzie gitara. mam już. Mam nadzieje, że szybko dojde do jakiś mindfu*ow Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jeszcze 123044 kroczków Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Kto nie byl w himalajach nie klika MOC Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Tak bardzo bym zrobił biogranat nr 2 gdyby w trakcie chodzenia w górach nagle pojawił się taki widoczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 57 minut temu, qraq_pk napisał: W trzecim, ale nie sposób się domyślić że tam akurat jego zobaczysz Idzie go przegapić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nie jeżeli podłączysz cały region ;] A na mapie pod R3 widać gdzie jeszcze są podłączenia do zrobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 ja pewnie podłączenia zaległe zrobie po fabułce oraz platynke. Z tego co widziałem, to chyba nie ma jakiś missable trofików, wszystko da się zrobić normlanie bez new game Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Już są dziwni ludzie co przechodzą grę na czas skacząc z każdej krawędzi wyuczonymi drogami przez góry i rzeczki. Wygląda to naprawdę kiepsko, tak jak w grach typu quake czy halo szybsza akcja wygląda nawet widowiskowo, tak bieganie na głupa przez tereny mułów i wynurzonych z tym wielkim skokiem z krawędzi to widok niesmaczny. Ich życie, niech robią z nim co chcą, gorzej że youtube podpowiada takie kabarety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 7 minut temu, Michał_K napisał: Już są dziwni ludzie co przechodzą grę na czas skacząc z każdej krawędzi wyuczonymi drogami przez góry i rzeczki. Wygląda to naprawdę kiepsko, tak jak w grach typu quake czy halo szybsza akcja wygląda nawet widowiskowo, tak bieganie na głupa przez tereny mułów i wynurzonych z tym wielkim skokiem z krawędzi to widok niesmaczny. Ich życie, niech robią z nim co chcą, gorzej że youtube podpowiada takie kabarety. Ja nie oglądam DS na tubie to mi nie podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi