Opublikowano 6 listopada 20213 l Godzinę temu, PanKamil napisał: Zazwyczaj przychodzi mail na pocztę który daje Ci znać gdzie masz się udać po misję. Ja zdobyłem te wszczepy na ryj I motor póki co. Cholewka. Ja po transwerze save'a nic nie mialem poza ta misja 78, gdzie udajemu sie do opuszczonej fabryki. Od tamtej pory sam eksploruje teren i nic. Mowisz ze dostales maila zaraz na poczatku? reedycja. Wyglada na to ze seria zlecen zaczyna sie od artystki chiralnej.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Witam Mam pytanie. Brakuje mi do pucharka 2 zleceń premium o typie Odzyskanie. W dwóch regionach mam wszystkie zlecenia ogarnięte na najwyższa rangę? Co zrobić, aby pojawiły się nowe zlecenia premium o typ typie?
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Gra życia, a tu tylko 205 stron na forumixie pomimo wyjścia kolejnych update wersji; niedługo wątek girsUpa będzie miał więcej stron w innym temacie Gra z wieloma słabymi stronami, zayebistym gameplayem, klimatem i wisienką na torcie - original sound trackiem. Słucham często, nawet teraz sobie leci w tle i zastanawiam się, jak by to było gdyby bliskim friendem Kojimy był np gość z Arctic Monkey i to oni zrobili by muzykę do tej produkcji. Jak myślicie?
Opublikowano 31 stycznia 20223 l No dla mnie DS to gra generacji. W dużej mierze za lokacje i soundtrack, którego jednak bym nie zmieniał. Tutaj idealnie pasuje do surowego klimatu.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Tak spytam żeby się upewnić, kupuje pudło ps4 wkładam płytkę i mam apgrejda za 10$ tak jest?
Opublikowano 21 marca 20223 l Czy ten upgrade jest nadal dostępny dla kogoś kto ma wersje z ps4 na płycie? Za cholerę nie mogę tego wyszukać
Opublikowano 21 marca 20223 l Tak, próbowałem wsadzić płytę bez instalacji i sprawdzić katalog gry na PSN. I mam pełne ceny. próbowałem zainstalować i wtedy sprawdzać, tez to samo, z samego poziomu gry tez nic nie znalazłem. obawiam się ze zakończyli ta „promocje” dodam tylko ze aktualizowałem cyberpunka i ff7remake z plusa pod wersje na ps5, tam się to udało.
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, Jordan23Carolina napisał: Tak, próbowałem wsadzić płytę bez instalacji i sprawdzić katalog gry na PSN. I mam pełne ceny. bo to nie pojawia się w katalogu gry tylko wyskakuje na głównym ekranie w prawym dolnym rogu kafelek z upgradem za 30zł
Opublikowano 21 marca 20223 l Dziś na infolinii PlayStation był ktoś bardziej kumaty i znalazł problem. Wersja gry nie jest na Polskę, a konto tak. I dlatego to nie wyskakuje
Opublikowano 21 marca 20223 l Mysza mi pożyczył Spider-Mana z też chuj wie jakiego regionu, to musiałem odpalać grę z tureckiego konta, bo na polskim nie było upgrade'u
Opublikowano 21 marca 20223 l Czyli to można ewentualnie przeskoczyć robiąc nowe konto zgodne z regionem kopii gry? Chociaż po CUSA to mam na Europę to hoj wie jakie konto wtedy robić https://serialstation.com/titles/CUSA/12605
Opublikowano 21 marca 20223 l 59 minut temu, messer88 napisał: Czyli to można ewentualnie przeskoczyć robiąc nowe konto zgodne z regionem kopii gry? Chociaż po CUSA to mam na Europę to hoj wie jakie konto wtedy robić https://serialstation.com/titles/CUSA/12605 Chyba jeden pieron, w ostateczności UK. https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/184428-death-stranding/data
Opublikowano 21 marca 20223 l Zacznę chyba od tego że wsadzę płytę i zobaczę czy ten kafelek wyskoczy. Ziomek wyżej ma amerykańskie CUSA to inny Level xd
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l Podoba mi się fajne, pojebane tylko przez 2h to GRAŁEM może 30minut także ten, później będzie więcej gry?
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l 9 minut temu, messer88 napisał: Podoba mi się fajne, pojebane tylko przez 2h to GRAŁEM może 30minut także ten, później będzie więcej gry? Pozniej zatęsknisz za cutscenkami.