Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Zazwyczaj przychodzi mail na pocztę który daje Ci znać gdzie masz się udać po misję. Ja zdobyłem te wszczepy na ryj I motor póki co.

Cholewka. Ja po transwerze save'a nic nie mialem poza ta misja 78, gdzie udajemu sie do opuszczonej fabryki.

Od tamtej pory sam eksploruje teren i nic.  Mowisz ze dostales maila zaraz na poczatku?

reedycja.

Wyglada na to ze seria zlecen zaczyna sie od artystki chiralnej. 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 634,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Witam

Mam pytanie. Brakuje mi do pucharka 2 zleceń premium o typie Odzyskanie.

W dwóch regionach mam wszystkie zlecenia ogarnięte na najwyższa rangę?

Co zrobić, aby pojawiły się nowe zlecenia premium o typ typie?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra życia, a tu tylko 205 stron na forumixie pomimo wyjścia kolejnych update wersji; niedługo wątek girsUpa  będzie miał więcej stron w innym temacie ;)

Gra z wieloma słabymi stronami, zayebistym gameplayem, klimatem i wisienką na torcie - original sound trackiem.

Słucham często, nawet teraz sobie leci w tle i zastanawiam się, jak by to było gdyby bliskim friendem Kojimy był np gość z Arctic Monkey i to oni zrobili by muzykę do tej produkcji. Jak myślicie?

Opublikowano

No dla mnie DS to gra generacji. W dużej mierze za lokacje i soundtrack, którego jednak bym nie zmieniał. Tutaj idealnie pasuje do surowego klimatu. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A płytę wsadzałeś, bo dopiero wtedy pojawia się opcja ulepszenia.

Opublikowano

Tak, próbowałem wsadzić płytę bez instalacji i sprawdzić katalog gry na PSN. I mam pełne ceny.

próbowałem zainstalować i wtedy sprawdzać, tez to samo, z samego poziomu gry tez nic nie znalazłem. 
obawiam się ze zakończyli ta „promocje” 

dodam tylko ze aktualizowałem cyberpunka i ff7remake z plusa pod wersje na ps5, tam się to udało.

Opublikowano
1 minutę temu, Jordan23Carolina napisał:

Tak, próbowałem wsadzić płytę bez instalacji i sprawdzić katalog gry na PSN. I mam pełne ceny.

bo to nie pojawia się w katalogu gry tylko wyskakuje na głównym ekranie w prawym dolnym rogu kafelek z upgradem za 30zł

Opublikowano

Mysza mi pożyczył Spider-Mana z też chuj wie jakiego regionu, to musiałem odpalać grę z tureckiego konta, bo na polskim nie było upgrade'u :)

Opublikowano
59 minut temu, messer88 napisał:

Czyli to można ewentualnie przeskoczyć robiąc nowe konto zgodne z regionem kopii gry?

Chociaż po CUSA to mam na Europę to hoj wie jakie konto wtedy robić https://serialstation.com/titles/CUSA/12605

Chyba jeden pieron, w ostateczności UK.

https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/184428-death-stranding/data

Opublikowano

Zacznę chyba od tego że wsadzę płytę i zobaczę czy ten kafelek wyskoczy. Ziomek wyżej ma amerykańskie CUSA to inny Level xd 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Online. Na tym polega D U S Z A tej gry

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

Podoba mi się fajne, pojebane tylko przez 2h to GRAŁEM może 30minut także ten, później będzie więcej gry? 

Pozniej zatęsknisz za cutscenkami.