Opublikowano 30 października 20195 l No właśnie chyba z takimi informacjami musimy poczekać kilka dni do recek. Na jednym gameplayu przy tej walce z bossem, była niby postać kogoś "spoza" naszego świata, która rzucała nam itemki, czy granaty aby się szybciej uporać z potworasem. Ale kij wie, czy to faktycznie robił jakiś inny gracz w czasie rzeczywistym, czy to inny gracz pozostawia takiego phantoma z jakimś zapasem itemów, które się z niego wyrzucają jak się do niego podejdzie xD
Opublikowano 30 października 20195 l Jeszcze 20 minut panowie! Jak tam wasze hype-o-metry, bo w moim zabrakło skali. Spoiler Wskazówka nie może zejść poniżej zera.
Opublikowano 30 października 20195 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jeszcze 20 minut panowie! Jak tam wasze hype-o-metry, bo w moim zabrakło skali. A co ma być za te naście minut?
Opublikowano 30 października 20195 l Teraz, Square napisał: A co ma być za te naście minut? Trailer trailerów, ostateczna zajawka. Launch trailer fuckin' Stranding.
Opublikowano 30 października 20195 l prezenter po francusku, chińczyki po japońsku i jeszcze do tego angielskie napisy
Opublikowano 30 października 20195 l Zobaczy się jak akurat nikt do pokoju nie wejdzie. Trailery akurat chińczyk robi całkiem fajne. lol, czemu to już leci i jest gdzieś w środku XD Edytowane 30 października 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 30 października 20195 l Wow, dużo nowych scen w trailerze. Boję się czy nie zbyt spoilerowe. ale.... WIDOKI! wow. Koji umie w trailery. Skubany. Jaram się jak marzanna na wiosne. Zagram za 1,5 tygodnia... Edytowane 30 października 20195 l przez qraq_pk
Opublikowano 30 października 20195 l bedzie mesjasz, papcio już lepiankę buduję by się zapaść pod ziemie po 8 listopada, ale echo pękających doopali będzie jeszcze słychać w 2020 roku, nawet spod ziemi
Opublikowano 30 października 20195 l Kurde może gameplay nie będzie taki zły. Bo scenki w trailerku boskie. Słuchawki na uszy, kakałko w kubeczku i wieziemy paczki. Mam nadzieję że MediaMarkt mnie z kolekcjonerką nie oszuka...
Opublikowano 30 października 20195 l To ta gra która ma połączyć ludzi a wychodzi tylko na 1 konsolę? haha, nieźle! Trailer taki sobie.
Opublikowano 30 października 20195 l Teraz, Michał_K napisał: To ta gra która ma połączyć ludzi a wychodzi tylko na 1 konsolę? haha, nieźle! Trailer taki sobie. Słaby troll 1/10
Opublikowano 30 października 20195 l Ta intryga i to enigmatyczne gadanie postaci, nieźle nakręca. Jestem mega ciekaw.
Opublikowano 30 października 20195 l jak scenkami utrzyma forme MGSV i historia będzie kompletna to spokojnie 10/10 od prawdziwych graczy, od ludzi obojętnych będzie 9/10 co daje średnią na META 95/100
Opublikowano 30 października 20195 l 2 minuty temu, qraq_pk napisał: Słaby troll 1/10 Nie trolluję, piszę jak jest, chciałbym tę grę na xboxie.
Opublikowano 30 października 20195 l ofi jak rasowy jehowiec, dżizas. Ogląda się to dobrze, jestem zaintrygowany. Za tydzień grzecznie kupi się grę i zobaczy, jak to wszystko skleja się w jedną całość, bo sceny - choć wyreżyserowane bardzo dobrze - to nadal tylko sceny. Edytowane 30 października 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 30 października 20195 l Trailer kijowy, w sumie zlepek przegadanych scenek, typowo po japońsku rozwleczony - poprzedni z gameplayem i muzyką Apocalyptica był duuużo lepszy. No i te pretensjonalne dialogi, zapomniałem że Kojima odpowiada za scenariusz - strasznie dużo tam żenady i przesadnego patosu - oby całość była intrygująca, bo jeśli gameplay będzie powtarzalny, a do tego fabułka g#wniana, to ciężko będzie wystawić coś więcej niż 7/10.
Opublikowano 30 października 20195 l Czy ktoś wie już co jest w tych kuferkach i paczkach? Rozumiem że facio nie przemierza stanów w ramach Olx'a przyszłości?
Opublikowano 30 października 20195 l Ciekawie się prezentuje, ale dobre trailery to standard u Hideo, więc drugi raz z rzędu hajpować się na gierkę od Kojimy nie mam zamiaru i czekam grzecznie na premierę. Edytowane 30 października 20195 l przez Bartolinsky
Opublikowano 30 października 20195 l Obejrzałem dwa razy, świetna muzyka, bardzo dobry trailer, trochę za mało pani Seydoux. Jednak ten z ujawnioną data premiery najlepszy.