Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie chyba z takimi informacjami musimy poczekać kilka dni do recek. Na jednym gameplayu przy tej walce z bossem, była niby postać kogoś "spoza" naszego świata, która rzucała nam itemki, czy granaty aby się szybciej uporać z potworasem. Ale kij wie, czy to faktycznie robił jakiś inny gracz w czasie rzeczywistym, czy to inny gracz pozostawia takiego phantoma z jakimś zapasem itemów, które się z niego wyrzucają jak się do niego podejdzie xD 

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

No ja czekam mocno, 5 minutek jeszcze :D

Opublikowano

u mnie w pracy caly dział włączone streamy także JARANKO

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze 20 minut panowie! Jak tam wasze hype-o-metry, bo w moim zabrakło skali.

A co ma być za te naście minut?

Opublikowano

prezenter po francusku, chińczyki po japońsku i jeszcze do tego angielskie napisy :dynia: 

Opublikowano

Zobaczy się jak akurat nikt do pokoju nie wejdzie. Trailery akurat chińczyk robi całkiem fajne.1188787623965401088

lol, czemu to już leci i jest gdzieś w środku XD

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Trochę nie mogę się pozbierać po tym.

Opublikowano

Wow, dużo nowych scen w trailerze. Boję się czy nie zbyt spoilerowe.

ale.... WIDOKI! wow.  Koji umie w trailery. Skubany.

Jaram się jak marzanna na wiosne. Zagram za 1,5 tygodnia... :/

Edytowane przez qraq_pk

Opublikowano

bedzie mesjasz, papcio już lepiankę buduję by się zapaść pod ziemie po 8 listopada, ale echo pękających doopali będzie jeszcze słychać w 2020 roku, nawet spod ziemi

:banderas: 

Opublikowano

Kurde może gameplay nie będzie taki zły.

Bo scenki w trailerku boskie.

Słuchawki na uszy, kakałko w kubeczku i wieziemy paczki.

Mam nadzieję że MediaMarkt mnie z kolekcjonerką nie oszuka...

Opublikowano

To ta gra która ma połączyć ludzi a wychodzi tylko na 1 konsolę? haha, nieźle! Trailer taki sobie.

Opublikowano

Teraz, Michał_K napisał:

To ta gra która ma połączyć ludzi a wychodzi tylko na 1 konsolę? haha, nieźle! Trailer taki sobie.

Słaby troll 1/10

Opublikowano

Ta intryga i to enigmatyczne gadanie postaci, nieźle nakręca. Jestem mega ciekaw.

Opublikowano

jak scenkami utrzyma forme MGSV i historia będzie kompletna to spokojnie 10/10 od prawdziwych graczy, od ludzi obojętnych będzie 9/10 co daje średnią na META 95/100

Opublikowano
2 minuty temu, qraq_pk napisał:

Słaby troll 1/10

Nie trolluję, piszę jak jest, chciałbym tę grę na xboxie.

Opublikowano

ofi jak rasowy jehowiec, dżizas.

Ogląda się to dobrze, jestem zaintrygowany. Za tydzień grzecznie kupi się grę i zobaczy, jak to wszystko skleja się w jedną całość, bo sceny - choć wyreżyserowane bardzo dobrze - to nadal tylko sceny.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Trailer kijowy, w sumie zlepek przegadanych scenek, typowo po japońsku rozwleczony - poprzedni z gameplayem i muzyką Apocalyptica był duuużo lepszy.

No i te pretensjonalne dialogi, zapomniałem że Kojima odpowiada za scenariusz - strasznie dużo tam żenady i przesadnego patosu - oby całość była intrygująca, bo jeśli gameplay będzie powtarzalny, a do tego fabułka g#wniana, to ciężko będzie wystawić coś więcej niż 7/10.

Opublikowano

Jak nie pokazuje gameplayu to nawet fajne  :)

Opublikowano

Czy ktoś wie już co jest w tych kuferkach i paczkach? Rozumiem że facio nie przemierza stanów w ramach Olx'a przyszłości?

Opublikowano

Ciekawie się prezentuje, ale dobre trailery to standard u Hideo, więc drugi raz z rzędu hajpować się na gierkę od Kojimy nie mam zamiaru i czekam grzecznie na premierę.

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano

Obejrzałem dwa razy, świetna muzyka, bardzo dobry trailer, trochę za mało pani Seydoux. Jednak ten z ujawnioną data premiery najlepszy.